De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Danau Toba Hotel International

Jl. Imam Bonjol No. 17, Medan Maimun, Medan, Indonezia

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,0

din 465 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,1
Situare
7,9
Prestaţia personalului
6,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,8
Confort/Standard Cameră
7,0
Alimentaţie/Local
6,5
Toate opiniile (465)
Sortare:
Iktri M. Călători drum de afaceri Indonesia, 17 aprilie 2016
Overrated star
5
I think this hotel's star is overrated. It's facilities are 3-star like hotel.
Mohd A. Călători în pereche Malaysia, 3 aprilie 2016
Just like this hotel
4,3
Near to sun plaza
Teuku M. Călători în pereche Indonesia, 2 aprilie 2016
Food is not like 5 Star hotel
5,3
Spaces rooms, good night activities & good publisiti aminities
Novy W. Călători drum de afaceri Indonesia, 1 aprilie 2016
nice
4
good place, good service, especially fair price.
Baudouin D. Călători individuali Belgium, 15 martie 2016
First stay in this hotel

Location, room comfort, pool
7
I have stayed 7 or 8 times in Medan. This was my first stay at Danau Toba hotel. A few negative points: - no safety box in room - when wanting to have juices at the pool, we asked whether we could sign to the room, answer OK. When leaving the pool area, I signed the bill with name, room number. 15 minutes later a man - never seen before - knocked at the room, saying drinks at the pool needed to be paid cash and can not be signed to the room !!! - while having dinner 9indoor restaurant0, many musquitos bite your feet and legs.
Zainuddin A. Călători drum de afaceri Malaysia, 5 martie 2016
Food very bad. Ventation fan does not functioning

Spaces rooms, good night activities & good publisiti aminities
5
So so
Mike S. Familii cu copii tineri Australia, 26 ianuarie 2016
shilvock
5,3
bagus
Ice S. Călători drum de afaceri Indonesia, 26 ianuarie 2016
Service so bad
2,7
They didnt know how to check in prosedure from agoda. So slow and wait until so long for check in. Bad education for the staff.
Wasnudin W. Călători drum de afaceri Indonesia, 23 ianuarie 2016
Old hotel in Medan City center
4,3
Very clean room, easy located but I think the price isn't fair. Very limited facility.
Pierre S. Călători în pereche Canada, 21 ianuarie 2016
Disappointing
4
Thé roms are very dark, and everything is old. Most of the electrical outlet do not work in the 2 rooms we were in. Internet is pathetic coz we need to go to lobby to use it or stand up in the corridor. The room were not ready and we're done late afternoon. They need new management. House keeping spend part of the day smoking in the stairs
1 din 1 recenzii
Danau Toba Hotel International MedanDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Executive LoungeDanau Toba Hotel International Medan - Coffee Shop/CafeneaDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Coffee Shop/CafeneaDanau Toba Hotel International Medan - RestaurantDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08