De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Danau Toba Hotel International

Jl. Imam Bonjol No. 17, Medan Maimun, Medan, Indonezia (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Executive Lounge Danau Toba Hotel International Medan - Coffee Shop/Cafenea Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Coffee Shop/Cafenea Danau Toba Hotel International Medan - Restaurant Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi
Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi Danau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi
Zona Medan Maimun Număr camere: 270

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,0

din 448 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,1
Situare
7,9
Prestaţia personalului
6,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,8
Confort/Standard Cameră
7,0
Alimentaţie/Local
6,5
Toate opiniile (448)
Sortare:
Chee M. Călători drum de afaceri Malaysia, 17 ianuarie 2016
Old...Bad and poor in room facilities
2,7
When the 1st day i check into the hotel, i found that the fridge is out of order, so i call up the hotel manager and complain about it, the they change me to the other room, but then i found that the bath room long bath tap water tap was out of order and the shower head was leaking, then i call to the manager again and asking to change the room, but they only sent a maintenance guy came to my room and check its, the water tap control was loose and cant adjust the water tempreture. But the maintenance guy told me that in Indonesia all the water tap controls are like that, and i still can use it, but the water tempreture is very hot too use for the shower. So i need to use the basin water for my shower for my 3 days stay at Danao Toba. This is the worst experience for me. Hope this issue can be solve ASAP. Thanks
Raportaţi această recenzie
Jimmy G. Călători drum de afaceri Indonesia, 18 decembrie 2015
A old property.

The staff is very friendly
4,7
Raportaţi această recenzie
Nur H. Familii cu copii tineri Malaysia, 18 decembrie 2015
nice hotel

spacious room, nice swimming pool
7,3
The room is spacious but bathroom i think need some renovation. My kids loves the swimming pool. Breakfast has not much variaties. Easy to get taxi outside of the hotel. Overall it was a good stay.
Raportaţi această recenzie
Edwin F. Călători drum de afaceri Singapore, 14 decembrie 2015
Nice hotel location but very old and poor service.

The location was great, very accessible, nice swimming pool
5
It was very disappointing as the service tendered by the receptionist was bad. She refused to give extra room key card even though we were 2 persons sharing the room. Weirdest thing is their bathrooms have more hot water than cold water. The water pressure was excellent when turned towards the hot water, but when you turned to the cold water on the tap, you will just get very low water pressure level. Why i said almost all the rooms, we changed the rooms twice, all the same. Same goes for my other colleagues' rooms.
Raportaţi această recenzie
Ganeswaran S. Familii cu copii în vârstă Malaysia, 13 noiembrie 2015
comfortable hotel for our journey

food, staff performance, rooms comfortable
10
have been book this hotel for 4 times and had a wonderful stay in this hotel.... will prefer to recommend this hotel to my friends .....
Raportaţi această recenzie
Mohd S. Călători drum de afaceri Malaysia, 26 octombrie 2015
everything very good

food , interior , friendly staff
9
everything good
Raportaţi această recenzie
Saiful B. Călători drum de afaceri Malaysia, 23 octombrie 2015
Old hotel need renovation

Locotion.
4
This hotel must inprove service... and wifi.. .clean of that hotel must take serius..
Raportaţi această recenzie
Mohd A. Călători în pereche Malaysia, 18 octombrie 2015
Value for money- 1 stop entertainment ctr

Girl girls everywhere
8,3
Wunderbar
Raportaţi această recenzie
Mani V. Călători individuali Singapore, 14 octombrie 2015
Excellent service

Friendly
7,7
Raportaţi această recenzie
Gulam M. Călători în pereche Malaysia, 11 octombrie 2015
COMFORT STAY

CLEANLINESS, STAFF COURTESY, COMFORT & GOOD SECURITY
9
A PLEASANT STAY AND I ENJOYED. FOR SAFETY AND SECURITY STAY I WOULD RECOMMEND DANAU TOBA INTERNATIONAL KEEP UP TO YOUR SANDARD
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Danau Toba Hotel International MedanDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Executive LoungeDanau Toba Hotel International Medan - Coffee Shop/CafeneaDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Coffee Shop/CafeneaDanau Toba Hotel International Medan - RestaurantDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţiDanau Toba Hotel International Medan - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06