De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Desak Putu Putera Homestay

Tebesaya 30 Peliatan, Ubud, Bali, Indonezia

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,4

din 437 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
9,1
Situare
7,6
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,5
Alimentaţie/Local
8,3
Toate opiniile (437)
Sortare:
Stefano P. Călători în pereche Italy, 31 august 2015
bellissima esperienza

gentilezza, relax, semplicità
9
consiglio di alloggiare in una homestay, in particolare in questa. si vivono i ritmi lenti e laboriosi della gente del posto. ragazzi del personale molto disponibili, ma da migliorare l'inglese. pulizia della stanza ottima, colazione semplice ma buona. a quasi 10/15 minuti a piedi dal centro di Ubud, ma con il vantaggio di un rumore del traffico molto limitato. nota negativa: sul sito compare la foto di una piscina, che però non è presente nella struttura! le foto della piscina sono le stesse presenti in un'altra struttura vicina dal nome simile (putu putra hidden). Perciò se avete intenzione di fare il bagno in piscina, potreste rimanerci male. a parte questo, è stata un'ottima esperienza
Vania L. Călători în pereche Italy, 4 noiembrie 2014
Molto economico e pulito

Pulito, economico, caratteristico
8,3
Very good
Elisa T. Călători individuali Italy, 12 septembrie 2012
Hotel molto confortevole, vicino al centro

camere pulite, quiete, cortesia
8,3
L'hotel è situato a 5 minuti dal centro, le camere sono davvero pulite, il personale molto gentile...ogni camera ha il proprio balconcino privato, la colazione era abbastanza buona, ma sostanziosa.
Lorenza C. Călători în grup Italy, 29 iulie 2012
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

Gentilezza della padrona, posizione e caratteristica casa balinese
8,3
Ambiente pulito e familiare. Camere con terrazzo con vista giardino. Padrona di casa disposta anche a preparare cena, se avvisata con anticipo. Frigorifero a disposizione degli ospiti. Cinque minuti a piedi dal centro.
Marco M. Familii cu copii tineri Italy, 2 ianuarie 2012
hotel piacevole

cortesia del servizio
8
posizione hotel ottima vicino al centro, e a ristoranti, per arrivare da aeroporto si consiglia taxi visto che si trova al centro dell'isola.per visitare la citta' da hotel davvero conveniente.personale molto cordiale e disponibilissimo per tutte richieste, da indicazioni a richiesta internet.camera dimensione normale. uno handicap non cambio towels e acqua con poca forza di uscita.
Renan F. Călători în pereche Brazil, 24 mai 2016
Staff so kind
5,7
I loved it. High recommended for low budget trip.
Janita L. Călători în pereche Finland, 30 aprilie 2016
Fantastic homestay
6,3
Really a home-like guesthouse with wonderful staff, clean rooms, lovely hang out areas and good food. Highly recommended!!
Jennifer A. Călători în pereche France, 17 aprilie 2016
Not Desak Putu Puetra hidden that we wanted
3,7
The hotel organize the taxi transfer for us and they also rented a motorcycle. We were able to use the nearby facilities too. I was just annoyed because the website sells Desak Putu Puetra hidden but if you book the room on their website (through Agora) the link on the hotel website brings you to the homestay without even telling you. In the homestay, the room is much more basic, the shower was not working properly (too hot, too cold, water not going toward the same direction) and there was no swimming pool. We asked to change and to pay a surplus, but putra hidden was fully booked. I personally found the breakfast was too small even if it was good. This was not what we were awaiting but for people traveling on tight budget, this was okay. I also wish it was easier to see the previous comments from Agora on my mobile, I would have been warmed. Anyway, while the staff tried to make it up, I felt I was ripped off.
Katy O. Călători în grup United States of America, 31 martie 2016
Fine stay
4
Needed last minute accommodation for three people. Location was walking distance from town but a little hard to find. Cleanliness was satisfactory. The room locked and we had no second thoughts about leaving our stuff in the room. They met all expectations, nothing glamorous but hot water, AC, and a nice belcony. Did not make it to free breakfast, but they do provide it (jaffles included).
Michal S. Călători în grup Poland, 19 martie 2016
.
6
.
1 din 1 recenzii
Desak Putu Putera Homestay BaliDesak Putu Putera Homestay Bali - Mâncare şi băuturăDesak Putu Putera Homestay Bali - Mâncare şi băuturăDesak Putu Putera Homestay Bali - Mâncare şi băuturăDesak Putu Putera Homestay Bali - Mâncare şi băuturăDesak Putu Putera Homestay Bali - ÎmprejurimiDesak Putu Putera Homestay Bali - VedereDesak Putu Putera Homestay Bali - Exterior hotelDesak Putu Putera Homestay Bali - GrădinăDesak Putu Putera Homestay Bali - Cameră de oaspeţiDesak Putu Putera Homestay Bali - Cameră de oaspeţiDesak Putu Putera Homestay Bali - DotăriDesak Putu Putera Homestay Bali - Cameră de oaspeţiDesak Putu Putera Homestay Bali - Cameră de oaspeţiDesak Putu Putera Homestay Bali - Cameră de oaspeţiDesak Putu Putera Homestay Bali - Cameră de oaspeţiDesak Putu Putera Homestay Bali - Cameră de oaspeţiDesak Putu Putera Homestay Bali - GrădinăDesak Putu Putera Homestay Bali - Balcon/TerasăDesak Putu Putera Homestay Bali - GrădinăDesak Putu Putera Homestay Bali - BaieDesak Putu Putera Homestay Bali - ÎmprejurimiDesak Putu Putera Homestay Bali - Balcon/TerasăDesak Putu Putera Homestay Bali - ÎmprejurimiDesak Putu Putera Homestay Bali - Balcon/TerasăDesak Putu Putera Homestay Bali - GrădinăDesak Putu Putera Homestay Bali - Balcon/TerasăDesak Putu Putera Homestay Bali - ÎmprejurimiDesak Putu Putera Homestay Bali - GrădinăDesak Putu Putera Homestay Bali - Grădină


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A02