De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Deva Suites Patong Hotel

188/13-15 Phangmuang Sai Kor Rd, Patong, Phuket, Thailanda 83150

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 261 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,8
Prestaţia personalului
7,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (261)
Sortare:
Marco G. Călători individuali Italy, 20 martie 2014
holiday

camere personale posizione
9,3
bello confortevole personale cordiale e sevizzievole ad una giusta distanza fra il centro commerciale e la spiaggia
Raportaţi această recenzie
Maria R. Călători individuali Italy, 11 decembrie 2013
facile e tranquillo

silenzio pulizia
6
Raportaţi această recenzie
Kalliopi K. Călători în pereche United Kingdom, 29 aprilie 2016
Very Friendly staff
6
Good location,clean and the staff was very friendly
Raportaţi această recenzie
Anna L. Călători în pereche United Kingdom, 18 aprilie 2016
Good location
5,3
The hotel was clean, there was a lift which was good as we were on the 5th floor, staff were friendly and helpful and location is close to the main area.
Raportaţi această recenzie
Wichai S. Călători în grup Thailand, 6 aprilie 2016
Good
6,7
Goog
Raportaţi această recenzie
Saad A. Călători în grup United Arab Emirates, 31 martie 2016
Excellent Staff and Value for Money
6,7
The best part is the location. It is neither too close nor too far. Just at the right place. Walking distnce to all major activities of Patong. The rooms were very good. The staff is very helpful and are always greeting you with a bog smile. Best place to stay.
Raportaţi această recenzie
Lim B. Familii cu copii tineri Malaysia, 16 martie 2016
Comfortable, low price, friendly staff and near ba
6,7
I really satisfy with this hotel. The price is cheap, and the Boss and the staff are very friendly. Although i just stayed for one night, but they serve me good. Besides,the aircondition is powerful enough and toilet and room are very clean. Very quite. Only 5 minutes walk to bangla road and patong beach. I will come back again. Thanks
Raportaţi această recenzie
Richard S. Călători în grup United Kingdom, 14 martie 2016
Long weekend with friends
6,3
On a 3 week holiday to Phi Phi island, we decided to have a long weekend in phuket so booked this hotel on line. The hotel is very comfortable an near the busy area but far enough away not to be disturbed by noise. The staff are extremely friendly and helpful. We decided to stay an additional night and the staff rearranged the other bookings so we didn't have to move rooms. Well recommended
Raportaţi această recenzie
Phongnapha S. Călători în pereche Laos, 27 februarie 2016
good
5,7
nice location, cleam room reasonable price
Raportaţi această recenzie
Alexandre V. Călători individuali France, 10 februarie 2016
Excellent Hotel in city center
6,7
I have enjoyed my stay in this Hotel... Nice Room, Friendly Staff and Bosses.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Deva Suites Patong Hotel PhuketDeva Suites Patong Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiDeva Suites Patong Hotel Phuket - Pub/LoungeDeva Suites Patong Hotel Phuket - Interior hotelDeva Suites Patong Hotel Phuket - Exterior hotelDeva Suites Patong Hotel Phuket - PlajăDeva Suites Patong Hotel Phuket - PlajăDeva Suites Patong Hotel Phuket - PlajăDeva Suites Patong Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiDeva Suites Patong Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiDeva Suites Patong Hotel Phuket - Interior hotelDeva Suites Patong Hotel Phuket - Interior hotelDeva Suites Patong Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiDeva Suites Patong Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiDeva Suites Patong Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiDeva Suites Patong Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiDeva Suites Patong Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiDeva Suites Patong Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiDeva Suites Patong Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiDeva Suites Patong Hotel Phuket - HolDeva Suites Patong Hotel Phuket - HolDeva Suites Patong Hotel Phuket - HolDeva Suites Patong Hotel Phuket - HolDeva Suites Patong Hotel Phuket - Interior hotelDeva Suites Patong Hotel Phuket - HolDeva Suites Patong Hotel Phuket - HolDeva Suites Patong Hotel Phuket - HolDeva Suites Patong Hotel Phuket - HolDeva Suites Patong Hotel Phuket - HolDeva Suites Patong Hotel Phuket - HolDeva Suites Patong Hotel Phuket - Hol


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A06