sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartament Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepţie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Împrejurimi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Baie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Baie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol
Zona Tai Kok Tsui Număr camere: 285
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 3177 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,4
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
6,6
Toate opiniile (3177)
Sortare:
Petru-Alin P. Călător în pereche Romania, 11 februarie 2012
Hotel frumos, pret corect

Curat, Free suttle bus to city
6,7
Privelistea frumoasa din camera, free shuttle to city
Marcello G. Călător în pereche Italy, 17 noiembrie 2014
Pulito e dignitoso, ma proprio senz'anima

Il telefonino gratuito con la guida di H K e tutti i servizi per il turista: un'idea geniale
6,3
La stanza minuscola ti obbliga a usare le aree comuni. Ma nella hall d'ingresso i posti a sedere sono pochî e squallidi e l'aria condizionata impone quantomeno un piumino. La lounge non esiste per i comuni mortali, é riservata ad alcuni privilegiati
Salvatore S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 3 mai 2011
ottima posizione anche se fuori dal centro

stile, pulizia, designe,
7
buono, hotel nuovo con designe moderno camere normali piccolissime, la suite e una camera poco più di una camera normale. tutto non fumatori.prezzo caro rispetto le camere.
Franco M. Familii cu copii tineri Italy, 1 noiembrie 2010
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

cortesia
5
hotel che è stato una sorpresa dal punto di vista architettonico sia della hall che delle stanza. nel complesso sono contento vista anche la vicinanza ad un centro commerciale e alla metro.
Iacopo M. Călător în grup Italy, 16 august 2010
Cosmo Cowloon Hotel review

new building, very clean, comfortable, cheap for a deluxe hotel
8,3
piacevolmente sorpresi quando siamo arrivati e abbiamo notato la qualità della struttura. Albergo 4 stelle con un prezzo relativamente basso. Pulito, personale molto cortese e professionale. Camera molto accogliente, il bagno molto grande ma aveva un lavello insolitamente piccolo senza appoggi e il piano doccia aveva una pendenza sbagliata che faceva allagare dappertutto. Complessivamente ottimo. Consigliato
Gina G. Călător în pereche Philippines, 25 ianuarie 2015
We had a pleasant experience at Dorsett Hotel.

1. Good Location 2. Good Service 3. Affordable
8
It was a good 3 days and 2 nights stay at Dorsett. The shuttle bus and the smartphone were good help for us travelers. Thanks for all the staff.
Benedict U. Călător în pereche Philippines, 25 ianuarie 2015
Reasonably-priced hotel at the heart of Mongkok

Pocket Wifi, Street not too traffic, Friendly staff
7,7
Dorsett Mongkok Hong Kong offers guests an experience of staff excellence in knowledge and assistance. The hotel also has pocket wifi which guests can take with them while in Hong Kong. The hotel space is reasonably small as Hong Kong hotels are generally like that, but the price Dorsett offers is okay.
Que V. Familie, copii în vârstă Australia, 24 ianuarie 2015
Happy stay

Very clean, good location & value for money.
10
Good service from hotel staff, shuttle bus is a good idea however the frequencies are pretty limited.
Nerice G. Familii cu copii tineri Singapore, 23 ianuarie 2015
Good location and value for money

The free Handy mobile phone for guests usage, friendly hotel staff, great location
7,3
It was a fairly pleasant stay. Bed was a bit small though to accommodate 2 adults and a young kid.
Ong C. Călător pentru drum de afaceri Brunei Darussalam, 20 ianuarie 2015
location, comfort and friendly staff

Wifi, free phone and comfortable room
8
I have been staying here many times since I first discover this hotel. The lobby as usual smells very good. The staff is extremely fast for my check in process. The room are as usual, the standard room. As a business traveler, the bed are really comfortable and I have no problem sleeping throughout the night. The view is good. I always rolls up the windows while sleeping and enjoying the view. There is a portable wifi or mobile phone. However, I normally don't have the chance to use it. Toilet is a little bit small for an Asian point of view. There is enough room for walking and placing your luggage. I invited two partner for discussion and there is big issue for room space. I will definitely back to this hotel again.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartamentDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepţieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ÎmprejurimiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BaieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BaieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HolDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol

Opinii clienţi - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3C05