sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartament Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepţie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Împrejurimi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Baie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Baie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepţie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol
Zona Tai Kok Tsui Număr camere: 285
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 3034 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,4
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
6,6
Toate opiniile (3034)
Sortare:
Petru-Alin P. Călător în pereche Romania, 11 februarie 2012
Hotel frumos, pret corect

Curat, Free suttle bus to city
6,7
Privelistea frumoasa din camera, free shuttle to city
Marcello G. Călător în pereche Italy, 17 noiembrie 2014
Pulito e dignitoso, ma proprio senz'anima

Il telefonino gratuito con la guida di H K e tutti i servizi per il turista: un'idea geniale
6,3
La stanza minuscola ti obbliga a usare le aree comuni. Ma nella hall d'ingresso i posti a sedere sono pochî e squallidi e l'aria condizionata impone quantomeno un piumino. La lounge non esiste per i comuni mortali, é riservata ad alcuni privilegiati
Salvatore S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 3 mai 2011
ottima posizione anche se fuori dal centro

stile, pulizia, designe,
7
buono, hotel nuovo con designe moderno camere normali piccolissime, la suite e una camera poco più di una camera normale. tutto non fumatori.prezzo caro rispetto le camere.
Franco M. Familii cu copii tineri Italy, 1 noiembrie 2010
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

cortesia
5
hotel che è stato una sorpresa dal punto di vista architettonico sia della hall che delle stanza. nel complesso sono contento vista anche la vicinanza ad un centro commerciale e alla metro.
Iacopo M. Călător în grup Italy, 16 august 2010
Cosmo Cowloon Hotel review

new building, very clean, comfortable, cheap for a deluxe hotel
8,3
piacevolmente sorpresi quando siamo arrivati e abbiamo notato la qualità della struttura. Albergo 4 stelle con un prezzo relativamente basso. Pulito, personale molto cortese e professionale. Camera molto accogliente, il bagno molto grande ma aveva un lavello insolitamente piccolo senza appoggi e il piano doccia aveva una pendenza sbagliata che faceva allagare dappertutto. Complessivamente ottimo. Consigliato
Wan Q. Călător în pereche Singapore, 22 noiembrie 2014
Probably the best hotel in Hong Kong!

Location, FREE WIFI (on the go), Price
9,3
Very very value for money! We were well greeted by the staff at the concierge on the day of our arrival. As we had an early morning flight, the room wasn't ready for us, which we could understand. We went off for our breakfast (hotel is located just 15mins walk from the Michelin Starred restaurant, Tim Ho Wan, which opens at 8am!) and when we were back to our hotel, the room was ready for us to rest! It was earliest than my expectation. We explored the room a little, and realised there was a hand phone on the dressing table. It turned out to be a phone provided to guest which acts as a wifi hotspot for us to share up to 8 devices while we are out! Basically, we have free wifi throughout our trip as we travel all around Hong Kong! Great value for money! The hotel also provides shuttle services hourly to some of the popular places in Kowloon territory. We had a great and enjoyable stay, and will be back staying at the same hotel again!
Liew C. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 21 noiembrie 2014
nice service

clean, service, helpful
10
nice, helpful staff
Choo J. Călător în pereche Malaysia, 20 noiembrie 2014
5 star service and clean room

Very pleasant and excellent service staff, good location and very impressive with the Wifi hotspot sharing particularly for usage outside of the hotel
9,7
Special appreciation and compliment to Macson Cheng from front desk who provided a very high standard of service. Very friendly, helpful and always with a smile that almost make me forgotten of my tiredness of the day. Thank you Macson for your excellent service and performance during my stay in Dorsett. Keep up your good work and standard.
Eng C. Călător în pereche Singapore, 19 noiembrie 2014
hong kong nov2014

free handset for internet
8
Lye Y. Familie, copii în vârstă Singapore, 19 noiembrie 2014
Cozy & Friendly

Helpful and Friendly staff , Nice Location , Comfortable Rooms
8,3
Very Good and Comfortable , the hotel is beautiful, its background music is very soothing and the staff is very kind and friendly towards us .

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartamentDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepţieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ÎmprejurimiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BaieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BaieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepţieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HolDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol

Opinii clienţi - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B05