De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 3886 opinii

2 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,4
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
6,6
Toate opiniile (3886)
Sortare:
Petru-Alin P. Călători în pereche Romania, 11 februarie 2012
Hotel frumos, pret corect

Curat, Free suttle bus to city
6,7
Privelistea frumoasa din camera, free shuttle to city
Raportaţi această recenzie
Marcello G. Călători în pereche Italy, 17 noiembrie 2014
Pulito e dignitoso, ma proprio senz'anima

Il telefonino gratuito con la guida di H K e tutti i servizi per il turista: un'idea geniale
6,3
La stanza minuscola ti obbliga a usare le aree comuni. Ma nella hall d'ingresso i posti a sedere sono pochî e squallidi e l'aria condizionata impone quantomeno un piumino. La lounge non esiste per i comuni mortali, é riservata ad alcuni privilegiati
Raportaţi această recenzie
Salvatore S. Călători drum de afaceri Italy, 3 mai 2011
ottima posizione anche se fuori dal centro

stile, pulizia, designe,
7
buono, hotel nuovo con designe moderno camere normali piccolissime, la suite e una camera poco più di una camera normale. tutto non fumatori.prezzo caro rispetto le camere.
Raportaţi această recenzie
Franco M. Familii cu copii tineri Italy, 1 noiembrie 2010
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

cortesia
5
hotel che è stato una sorpresa dal punto di vista architettonico sia della hall che delle stanza. nel complesso sono contento vista anche la vicinanza ad un centro commerciale e alla metro.
Raportaţi această recenzie
Iacopo M. Călători în grup Italy, 16 august 2010
Cosmo Cowloon Hotel review

new building, very clean, comfortable, cheap for a deluxe hotel
8,3
piacevolmente sorpresi quando siamo arrivati e abbiamo notato la qualità della struttura. Albergo 4 stelle con un prezzo relativamente basso. Pulito, personale molto cortese e professionale. Camera molto accogliente, il bagno molto grande ma aveva un lavello insolitamente piccolo senza appoggi e il piano doccia aveva una pendenza sbagliata che faceva allagare dappertutto. Complessivamente ottimo. Consigliato
Raportaţi această recenzie
Chong W. Călători în pereche Malaysia, 23 mai 2016
Value for money and good location
5
The hotel is good to stay and consider convenient location.
Raportaţi această recenzie
Dorcas C. Călători în pereche Singapore, 22 mai 2016
2 night stay
5
Easily accessible. Reasonable price with free usage of 3G phone. 👍🏻
Raportaţi această recenzie
Jane S. Familii cu copii în vârstă Philippines, 22 mai 2016
Ok
4
Everything is fine nice hotel to stay but little far... Good thing there was a shuttle service provided.
Raportaţi această recenzie
Li L. Călători în pereche China, 21 mai 2016
Average
4,7
It is very convenient, but the toilet is very very small and the bed is not comfortable.
Raportaţi această recenzie
Shu W. Călători în pereche Hong Kong, 21 mai 2016
Disappointed about the arrangement
4
This is a deserved hotel for people who preferred to spend less money tht enjoying the 4 stars hotel. However, They did not provide me a big bed but provided me two single beds even if I reminded the staff when I check-in at the front counter. As u know, I go with my gf, and ur hotel did not provide me a queen size bed, it makes me tht fully disappointed abt this hotel. by the way, the hygiene level is satified.
Raportaţi această recenzie
1 - 2 din 2 recenzii
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartamentDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartamentDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HolDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Teren de golfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - DotăriDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BaieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestaurantDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ÎmprejurimiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - DotăriDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Transport în comun din zonăDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestaurantDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BaieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepţieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08