sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartament Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepţie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Împrejurimi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Baie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Baie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol
Zona Tai Kok Tsui Număr camere: 285
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 3172 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,4
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
6,6
Toate opiniile (3172)
Sortare:
Petru-Alin P. Călător în pereche Romania, 11 februarie 2012
Hotel frumos, pret corect

Curat, Free suttle bus to city
6,7
Privelistea frumoasa din camera, free shuttle to city
Marcello G. Călător în pereche Italy, 17 noiembrie 2014
Pulito e dignitoso, ma proprio senz'anima

Il telefonino gratuito con la guida di H K e tutti i servizi per il turista: un'idea geniale
6,3
La stanza minuscola ti obbliga a usare le aree comuni. Ma nella hall d'ingresso i posti a sedere sono pochî e squallidi e l'aria condizionata impone quantomeno un piumino. La lounge non esiste per i comuni mortali, é riservata ad alcuni privilegiati
Salvatore S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 3 mai 2011
ottima posizione anche se fuori dal centro

stile, pulizia, designe,
7
buono, hotel nuovo con designe moderno camere normali piccolissime, la suite e una camera poco più di una camera normale. tutto non fumatori.prezzo caro rispetto le camere.
Franco M. Familii cu copii tineri Italy, 1 noiembrie 2010
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

cortesia
5
hotel che è stato una sorpresa dal punto di vista architettonico sia della hall che delle stanza. nel complesso sono contento vista anche la vicinanza ad un centro commerciale e alla metro.
Iacopo M. Călător în grup Italy, 16 august 2010
Cosmo Cowloon Hotel review

new building, very clean, comfortable, cheap for a deluxe hotel
8,3
piacevolmente sorpresi quando siamo arrivati e abbiamo notato la qualità della struttura. Albergo 4 stelle con un prezzo relativamente basso. Pulito, personale molto cortese e professionale. Camera molto accogliente, il bagno molto grande ma aveva un lavello insolitamente piccolo senza appoggi e il piano doccia aveva una pendenza sbagliata che faceva allagare dappertutto. Complessivamente ottimo. Consigliato
David S. Călător individual Philippines, 20 ianuarie 2015
Dorsett, Mongkok

Staff, location, neatness
8,7
We had a marvelous stay in Hongkong and Dorsett was our home! Beautiful interiors, thoughtful staff and excellent dining too! The shuttle ride to Hongkong's tourist areas was very helpful. Troy, the front desk staff was very accomodating . Felt sad when we had to leave as the hotel felt home away from home.
Grace C. Călător în pereche Hong Kong, 20 ianuarie 2015
good value

convenient location and clean
7,3
Ong C. Călător pentru drum de afaceri Brunei Darussalam, 20 ianuarie 2015
location, comfort and friendly staff

Wifi, free phone and comfortable room
8
I have been staying here many times since I first discover this hotel. The lobby as usual smells very good. The staff is extremely fast for my check in process. The room are as usual, the standard room. As a business traveler, the bed are really comfortable and I have no problem sleeping throughout the night. The view is good. I always rolls up the windows while sleeping and enjoying the view. There is a portable wifi or mobile phone. However, I normally don't have the chance to use it. Toilet is a little bit small for an Asian point of view. There is enough room for walking and placing your luggage. I invited two partner for discussion and there is big issue for room space. I will definitely back to this hotel again.
Huia S. Familie, copii în vârstă Malaysia, 19 ianuarie 2015
comfortable rooms and friendly services

the rooms really comfortable and clean, their staffs are very polite and friendly, impress that they provide a mobile phone each room for internet and IDD calls without any extra charges.
9,3
Lee H. Călător în pereche Malaysia, 18 ianuarie 2015
Excellent hotel

Friendly staff, comfort room, value for money
9,7
Excellent and perfect. 7 eleven and mc Donald's is just opposite of the hotel. Many shops is just a walk away from the hotel

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartamentDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepţieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ÎmprejurimiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BaieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BaieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HolDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol

Opinii clienţi - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3C06