sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartament Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepţie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Împrejurimi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Baie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Baie Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol
Zona Tai Kok Tsui Număr camere: 285
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 3289 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,4
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
6,6
Toate opiniile (3289)
Sortare:
Petru-Alin P. Călător în pereche Romania, 11 februarie 2012
Hotel frumos, pret corect

Curat, Free suttle bus to city
6,7
Privelistea frumoasa din camera, free shuttle to city
Marcello G. Călător în pereche Italy, 17 noiembrie 2014
Pulito e dignitoso, ma proprio senz'anima

Il telefonino gratuito con la guida di H K e tutti i servizi per il turista: un'idea geniale
6,3
La stanza minuscola ti obbliga a usare le aree comuni. Ma nella hall d'ingresso i posti a sedere sono pochî e squallidi e l'aria condizionata impone quantomeno un piumino. La lounge non esiste per i comuni mortali, é riservata ad alcuni privilegiati
Salvatore S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 3 mai 2011
ottima posizione anche se fuori dal centro

stile, pulizia, designe,
7
buono, hotel nuovo con designe moderno camere normali piccolissime, la suite e una camera poco più di una camera normale. tutto non fumatori.prezzo caro rispetto le camere.
Franco M. Familii cu copii tineri Italy, 1 noiembrie 2010
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

cortesia
5
hotel che è stato una sorpresa dal punto di vista architettonico sia della hall che delle stanza. nel complesso sono contento vista anche la vicinanza ad un centro commerciale e alla metro.
Iacopo M. Călător în grup Italy, 16 august 2010
Cosmo Cowloon Hotel review

new building, very clean, comfortable, cheap for a deluxe hotel
8,3
piacevolmente sorpresi quando siamo arrivati e abbiamo notato la qualità della struttura. Albergo 4 stelle con un prezzo relativamente basso. Pulito, personale molto cortese e professionale. Camera molto accogliente, il bagno molto grande ma aveva un lavello insolitamente piccolo senza appoggi e il piano doccia aveva una pendenza sbagliata che faceva allagare dappertutto. Complessivamente ottimo. Consigliato
Tan Y. Familii cu copii tineri Singapore, 26 martie 2015
Other than the small room, everything else is good

clean, comfortable and well decorated
8
Kim K. Călător în pereche Singapore, 26 martie 2015
Good n near to amenities.

people, amenities n shuttle bus
9
Hv stayed here for 4 nights. It was nice n comfortable hotel. Pretty near to olympic mtr station by walking ax the bridge. The staff here are all smiles attending to your needs. The shuttle buses is a plus point. Good.
Teresa T. Călător în pereche Malaysia, 26 martie 2015
Great

Near McD
6,7
Ok
Michelle T. Familii cu copii tineri Australia, 25 martie 2015
Accomodating Staff

Clean room,complimentary fruits and water, massage chair in the room
9,3
Check in was fast and staff was helpful. Stayed in 3 different Hotels in the HongKong leg of our journey, this is the cheapest price of the three yet it's the best hotel we've been. I especially love the massage chair in the room and the free use of the phone that you can take with you when you go out and about. And what a great treat to have fruits in the room with 4different kinds of bottles water! Also appreciate how generous they are with pillows! Awesome stay and will definitely go back ther again!
Jacelyn E. Călător în pereche Singapore, 23 martie 2015
it was great

service,cleanliness,comfortable
9
it was great, it was really convince to the shopping malls and the MTR. and i realyl love the handy phone, it makes things very easy. and i love the service. i really enjoy my stay there, i would definitely come back and stay the same hotel again.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartamentDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepţieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ÎmprejurimiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BaieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BaieDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - HolDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hol

Opinii clienţi - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B03