De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Dream Villa Hotel

Zatila Street,(5) Quarter, Kalaw, Kalaw, Myanmar

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 57 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (57)
Sortare:
Marco T. Călători în pereche Italy, 17 noiembrie 2015
Molto carino

Posizione, comfort, cortesia
8,7
Hotel carino, stanza spaziosa. Ciò che ci ha fatto molto piacere è che, quando siamo arrivati a notte fonda ben prima dell'orario di check in, ci avevano preparato un lettino di fortuna nella reception per permetterci di riposare qualche ora (non c'erano stanze disponibili).
Raportaţi această recenzie
Quentin P. Călători în pereche Australia, 27 aprilie 2016
Bright and Clean
6,7
By Myanmar standards a good hotel, very bright and clean rooms, excellent breakfast, near the town centre and market.
Raportaţi această recenzie
Cecile L. Călători în pereche France, 20 martie 2016
Good value for money
6,3
We stayed one night before departure to kalaw-inle lake trekking. Staff is very kind. Breakfast is good. Hotel is very well located. Apart from bathroom which is very basic, it is a nice hotel to stay.
Raportaţi această recenzie
Paul S. Călători în pereche United Kingdom, 24 februarie 2016
A true dream come true

Staff helpfulness and friendliness; hot running water; bright clean rooms
9,3
Great
Raportaţi această recenzie
Regula K. Călători în pereche Switzerland, 2 decembrie 2015
Lovely place in Kalaw

Room size, window, breakfast
6,7
We just stayed for one night. Friendly and helpful staff, who recommended us a good guide for a two days hike to Inle Lake. thanks!
Raportaţi această recenzie
Suzanne T. Familii cu copii tineri United Kingdom, 29 noiembrie 2015
Great place to base yourself in kalaw

Comfortable hotel in the middle of town, close to the market and restaurants. Fairy basic, but clean and friendly.
9
Raportaţi această recenzie
Joan A. Călători în pereche Spain, 21 august 2015
optimal

cleanliness, comfort and breakfast
8
Raportaţi această recenzie
Saundra P. Călători în grup United States of America, 27 iunie 2015
Very Friendly Staff.

Location, friendly staff
6,3
It was OK. We came late at night and I don't think they were expecting us. Place was not really clean, there were dry dead bugs on the window ledges and we saw a couple cockroaches scurrying around,but when we got up in the morning there were cleaners working away. We only stayed one night but the staff was super helpful and friendly. I'd stay there again but my American friends would not. Good for the money.
Raportaţi această recenzie
Alison K. Călători individuali United States of America, 12 martie 2015
No wifi, but an excellent location

Convenient location, nice homey wood lined rooms, helpful staff
8,7
Splurge for the Superior rooms - 3 sides of windows. Listen for the monks chanting and their breakfast at 4:30am. Unfortunate the advertised wifi wasn't...
Raportaţi această recenzie
Pia W. Călători în pereche Germany, 26 decembrie 2014
Comfort zone in Kalaw

Great location, cozy room, quiet.
10
We stayed two nights and enjoyed it a lot! Dream Villa is located close to the market and the very busy and noisy main road, where we were happy not too stay since I n the evenings the traffic is loud and the air really bad. The stuff was very friendly and helpful (trekking tours could be organized here, very reasonable laundry), breakfast was great! I can only recommend staying here and then go trekking to Inle Lake!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Dream Villa Hotel KalawDream Villa Hotel Kalaw - RestaurantDream Villa Hotel Kalaw - RestaurantDream Villa Hotel Kalaw - RestaurantDream Villa Hotel Kalaw - Exterior hotelDream Villa Hotel Kalaw - RecepţieDream Villa Hotel Kalaw - Interior hotelDream Villa Hotel Kalaw - Interior hotelDream Villa Hotel Kalaw - RestaurantDream Villa Hotel Kalaw - Cameră de oaspeţiDream Villa Hotel Kalaw - Exterior hotelDream Villa Hotel Kalaw - Cameră de oaspeţiDream Villa Hotel Kalaw - Interior hotelDream Villa Hotel Kalaw - Cameră de oaspeţiDream Villa Hotel Kalaw - Balcon/TerasăDream Villa Hotel Kalaw - ÎmprejurimiDream Villa Hotel Kalaw - Cameră de oaspeţiDream Villa Hotel Kalaw - Cameră de oaspeţiDream Villa Hotel Kalaw - Interior hotelDream Villa Hotel Kalaw - BaieDream Villa Hotel Kalaw - Mâncare şi băuturăDream Villa Hotel Kalaw - Cameră de oaspeţiDream Villa Hotel Kalaw - Cameră de oaspeţiDream Villa Hotel Kalaw - Cameră de oaspeţiDream Villa Hotel Kalaw - Mâncare şi băuturăDream Villa Hotel Kalaw - Cameră de oaspeţiDream Villa Hotel Kalaw - Mâncare şi băuturăDream Villa Hotel Kalaw - Exterior hotelDream Villa Hotel Kalaw - Grădină


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07