Contul meu (conectare)

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filipine 1223 (Arată hartă)

rezervaţi acum!

anterior : Dusit Hotel Nikko

Dusit Thani Manila Hotel Manila - Exterior hotel Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hol Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hol Dusit Thani Manila Hotel Manila - Interior hotel Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţe Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Apartament Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hol Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Interior hotel Dusit Thani Manila Hotel Manila - Exterior hotel Dusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de fitness Dusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţe Dusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţe Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge
Situare: Makati Număr camere: 538
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,4

din 3453 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
9,0
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (3453)
Massimo R. Călător pentru drum de afaceri Italy, 6 septembrie 2013
la mia casa fuori Italia!

locatiion, service, staff
8,3
buono come al solito, per tanto rimarràù il mio hotel fisso per tutte le volte che viaggierò a Manila!
Massimo R. Călător pentru drum de afaceri Italy, 12 iulie 2013
buon hotel e buon rapporto prezzo/qualità

posizione, prezzo, servizio
8
buona permanenza con buoni servizi ristoranti, pulizie camere e ampi spazi nella hall per ricevere visitatori.
Rossano D. Familii cu copii tineri Italy, 1 ianuarie 2013
sufficiente

posizione
7
soggiorno di una sola notte . Ho prenotato anche il transfer dal aereoporto circa euro ,ho aspettato circa 30 minuti ,alla fine ho preso un taxi al costo di circa euro.la direzione si e scusata con una buona bottiglia di vino italiano. Camera sufficientemente spaziosa ,pulita ,con arredamento un po vecchiotto, buona connesione internet,colazione abbastanza buona .Da evitare nei periodi di altissima stagione ,sale ristorante con tavoli insufficienti alla capienza effettiva del hotel ,per fare colazione ho aspettato circa 30 minuti prima di sedermi al bar (la fila complessiva dei due ristoranti era di circa persone ).Personale molto gentile e disponibile .
Maria G. Călător în pereche Italy, 13 august 2011
Hotel molto bello troppo grande, ok posiz ma..

Posizione e colazione
6,3
Personale cortese hotel carino troppo grande, molta confusione, molto caro, buona posizione ma troppo rumore la notte, nella camera troppa luce di notte , ottima colazione ma molto cara! Mai usare i trasporti dell'hotel, i taxi costano 1/3!
Massmo C. Călător în pereche Italy, 16 august 2009
Dusit Manila

Cortesia e organizazione
9,3
Choi F. Călător în pereche Singapore, 6 aprilie 2014
Very relaxing and convenient

Superb location, great hospitality and good security
10
Very relaxing and pampered. Staff at all levels are courteous and friendly. Security is good. Dining experience is excellent.
Yolanda R. Călător în pereche Philippines, 29 martie 2014
Relaxing

Attentive and courteous staff, walking distance to shopping malls, aside from great food outlets inside the hotel - there are also a wide variety of restaurants outside
8
It was quite relaxing and we truly enjoyed the club lounge on the 17th floor!
Joerg A. Călător individual Germany, 23 martie 2014
very old hotel and far away from 5 Stars level.

location
4,7
the complete outside poolarea are close and no information about in advance booking
Simon C. Călător individual Canada, 20 martie 2014
Good Hotel - Needs Updating

Location, if you book the right room they are massive in size. Spa
8,7
I have stayed in this hotel many times, I still feel they need to spend some money and update the rooms. The hotel is old and needs to be updated. The rooms are normal, and if you book the right one, they can be massive is size. The location to shopping and restaurants is fabulous. I will stay again as long as i can find a low low great deal. I would not pay over $150 for a night, not worth it.
Estrella R. Călător în pereche United Kingdom, 20 martie 2014
A quality hotel with superb staff

Superb staff... From front of house to housekeeping, all EXCEPTIONAL a special mention for Josephine from housekeeping for her diligence and utter professionalism just a great place to stay!
9,7
We couldn't ask for better!! We travel widely across Europe and spend many nights in a wide variety of hotels, this one is WAY out in front for staff quality and service. I shall be recommending this to my friends and family without hesitation. Thank you Duset!

rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - Exterior hotelDusit Thani Manila Hotel Manila - HolDusit Thani Manila Hotel Manila - HolDusit Thani Manila Hotel Manila - Interior hotelDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţeDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - ApartamentDusit Thani Manila Hotel Manila - HolDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Interior hotelDusit Thani Manila Hotel Manila - Exterior hotelDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de fitnessDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţeDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţeDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - PiscinăDusit Thani Manila Hotel Manila - PiscinăDusit Thani Manila Hotel Manila - PiscinăDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de fitnessDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de fitnessDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - Exterior hotelDusit Thani Manila Hotel Manila - Exterior hotel


AS-AGWEB-3A06