De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filipine 1223 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Dusit Hotel Nikko
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Intrare Dusit Thani Manila Hotel Manila - Intrare Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hol Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hol Dusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţe Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Dotări Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Facilităţi de recreere Dusit Thani Manila Hotel Manila - Facilităţi de recreere Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Dotări
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Piscină Dusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de fitness Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţe Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant
Zona Makati Număr camere: 538
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 3991 opinii

Calitate-preţ
7,7
Situare
9,0
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
8,0
Toate opiniile (3991)
Sortare:
Massimo R. Călător pentru drum de afaceri Italy, 6 septembrie 2013
la mia casa fuori Italia!

locatiion, service, staff
8,3
buono come al solito, per tanto rimarràù il mio hotel fisso per tutte le volte che viaggierò a Manila!
Raportaţi această recenzie
Massimo R. Călător pentru drum de afaceri Italy, 12 iulie 2013
buon hotel e buon rapporto prezzo/qualità

posizione, prezzo, servizio
8
buona permanenza con buoni servizi ristoranti, pulizie camere e ampi spazi nella hall per ricevere visitatori.
Raportaţi această recenzie
Rossano D. Familii cu copii tineri Italy, 1 ianuarie 2013
sufficiente

posizione
7
soggiorno di una sola notte . Ho prenotato anche il transfer dal aereoporto circa euro ,ho aspettato circa 30 minuti ,alla fine ho preso un taxi al costo di circa euro.la direzione si e scusata con una buona bottiglia di vino italiano. Camera sufficientemente spaziosa ,pulita ,con arredamento un po vecchiotto, buona connesione internet,colazione abbastanza buona .Da evitare nei periodi di altissima stagione ,sale ristorante con tavoli insufficienti alla capienza effettiva del hotel ,per fare colazione ho aspettato circa 30 minuti prima di sedermi al bar (la fila complessiva dei due ristoranti era di circa persone ).Personale molto gentile e disponibile .
Raportaţi această recenzie
Maria G. Călător în pereche Italy, 13 august 2011
Hotel molto bello troppo grande, ok posiz ma..

Posizione e colazione
6,3
Personale cortese hotel carino troppo grande, molta confusione, molto caro, buona posizione ma troppo rumore la notte, nella camera troppa luce di notte , ottima colazione ma molto cara! Mai usare i trasporti dell'hotel, i taxi costano 1/3!
Raportaţi această recenzie
Massmo C. Călător în pereche Italy, 16 august 2009
Dusit Manila

Cortesia e organizazione
9,3
Raportaţi această recenzie
Jonas H. Călător pentru drum de afaceri Sweden, 23 august 2015
Dusit Thani Makati

Friendly staff, location, facilities
8,3
Unfortunately I was on floor 6 and they were renovating 6&7th floor, resulting in that all the elevators didn't stop there only 1 manually operated. I had to wait 15min when a was going to check out. There were also a very strong smell of new painting. This is not the staffs fault. Management should either close both floors or have a better solution
Raportaţi această recenzie
Heng P. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 21 august 2015
Unpleasant stay

Friendly staff, good location
5,7
I'm not comfortable for hotel renovation floor, worker still continue after 5pm. My room had mosquito and I was high fever after return my country. Fortune that not Dengue fever, I will not return this hotel! Very disappointed for standard of Dusit, Bangkok hotel was good but not in Manila!
Raportaţi această recenzie
Eduardo G. Familie, copii în vârstă United States of America, 20 august 2015
Best and Great Hotel Customer Service Staffs

Excellent Customer service, Courteous Staffs & Excellent Hotel
9,7
Great Service & Great Hotel
Raportaţi această recenzie
Sarah F. Călător pentru drum de afaceri Australia, 13 august 2015
Gone downhill badly

location
4,7
I have stayed in this hotel many times and am a VIP member of they loyalty programme. I had not stayed for a couple of months when I went back this week. I was very disappointed. The hotels is under refurbishment, which means nothing is operating correctly. There were, or example, no toilets anywhere near the lobby; nowhere to sit anymore in the lobby lounge; construction noise etc. They have also revamped their loyalty scheme and basically downgraded all the members - which meant I did not get my usual room upgrade, so I ended up in one of the lower category rooms, which was pretty horrible. Very poor bathroom amenities. Plug sockets located impossible to plug in adapters. Someone rang on my door at 11pm and gave me a bottle of water ... I was already asleep so this woke me up. Duh? Why on earth would you ring on a door so late for something so unimportant? The internet only worked in the room, in the lobby and restaurants although there was supposed to be wifi it didn't actually work. Overall I will avoid this hotel until the construction is complete, and possibly even afterwards given this last stay.
Raportaţi această recenzie
Steve A. Călător pentru drum de afaceri Australia, 13 august 2015
Good location but in need of a refurb

Location. Location. Location.
5,7
Overall was a expensive stay for 1 night. Many great Dusits in Asia but this one is tired and in bad need of refurbishment. Bathroom was small with poor amenities. Wifi was average. Food was overpriced and not of 5* hotel quality.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - IntrareDusit Thani Manila Hotel Manila - IntrareDusit Thani Manila Hotel Manila - HolDusit Thani Manila Hotel Manila - HolDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţeDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - DotăriDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Facilităţi de recreereDusit Thani Manila Hotel Manila - Facilităţi de recreereDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - DotăriDusit Thani Manila Hotel Manila - PiscinăDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de fitnessDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţeDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A05