sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filipine 1223 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Dusit Hotel Nikko
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Intrare Dusit Thani Manila Hotel Manila - Intrare Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hol Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hol Dusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţe Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Dotări Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Executive Lounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Facilităţi de recreere Dusit Thani Manila Hotel Manila - Facilităţi de recreere Dusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Dusit Thani Manila Hotel Manila - Dotări
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Piscină Dusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de fitness Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţe Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant
Zona Makati Număr camere: 538
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 3783 opinii

Calitate-preţ
7,7
Situare
9,0
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,5
Alimentaţie/Local
8,0
Toate opiniile (3783)
Sortare:
Massimo R. Călător pentru drum de afaceri Italy, 6 septembrie 2013
la mia casa fuori Italia!

locatiion, service, staff
8,3
buono come al solito, per tanto rimarràù il mio hotel fisso per tutte le volte che viaggierò a Manila!
Massimo R. Călător pentru drum de afaceri Italy, 12 iulie 2013
buon hotel e buon rapporto prezzo/qualità

posizione, prezzo, servizio
8
buona permanenza con buoni servizi ristoranti, pulizie camere e ampi spazi nella hall per ricevere visitatori.
Rossano D. Familii cu copii tineri Italy, 1 ianuarie 2013
sufficiente

posizione
7
soggiorno di una sola notte . Ho prenotato anche il transfer dal aereoporto circa euro ,ho aspettato circa 30 minuti ,alla fine ho preso un taxi al costo di circa euro.la direzione si e scusata con una buona bottiglia di vino italiano. Camera sufficientemente spaziosa ,pulita ,con arredamento un po vecchiotto, buona connesione internet,colazione abbastanza buona .Da evitare nei periodi di altissima stagione ,sale ristorante con tavoli insufficienti alla capienza effettiva del hotel ,per fare colazione ho aspettato circa 30 minuti prima di sedermi al bar (la fila complessiva dei due ristoranti era di circa persone ).Personale molto gentile e disponibile .
Maria G. Călător în pereche Italy, 13 august 2011
Hotel molto bello troppo grande, ok posiz ma..

Posizione e colazione
6,3
Personale cortese hotel carino troppo grande, molta confusione, molto caro, buona posizione ma troppo rumore la notte, nella camera troppa luce di notte , ottima colazione ma molto cara! Mai usare i trasporti dell'hotel, i taxi costano 1/3!
Massmo C. Călător în pereche Italy, 16 august 2009
Dusit Manila

Cortesia e organizazione
9,3
Queen M. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 25 decembrie 2014
Nice location

It was clean, staff was friendly and it's a goodLocation
9,3
Andrew C. Călător în pereche United Kingdom, 23 decembrie 2014
Stop over in manila

Staff, location, food
6,7
Good hotel with great facilities and central location in Makati. Rooms in need of refurnish as looking tired now.
Mark R. Călător individual Philippines, 23 decembrie 2014
Good location

Location, Staff, Thai Feel
8,7
Such a good location, very close to the key malls in Ayala Makati area. You can just walk thru them in a jiffy. Such good people. :)
Robert W. Călător în pereche Australia, 22 decembrie 2014
Very Very Dissapointed

Food,Location,Food
5,7
I have stayed here before and I was so disappointed I will not stay there again. The staff are so rude . I had a fold down bed put in my room and no one could tell me why !!!! When I rang they hung up on me. So I put it in the hall way and no body said a thing. I was worried about my belongings as I had no idea who was in my room !! The air conditioning gave me a head cold that lasted for 4 days. It was really bad we eventually turned it off and put up with the heat. BUT the dining is first class, but no enough to bring me back. There are plenty of other options next door. Robbie
Ottis R. Familie, copii în vârstă United States of America, 20 decembrie 2014
my review

lobby, breakfast, location
7,7
Ok

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - IntrareDusit Thani Manila Hotel Manila - IntrareDusit Thani Manila Hotel Manila - HolDusit Thani Manila Hotel Manila - HolDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţeDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - DotăriDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Executive LoungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Facilităţi de recreereDusit Thani Manila Hotel Manila - Facilităţi de recreereDusit Thani Manila Hotel Manila - Cameră de oaspeţiDusit Thani Manila Hotel Manila - DotăriDusit Thani Manila Hotel Manila - PiscinăDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de fitnessDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - Sală de şedinţeDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant


AS-AGWEB-3A08