sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Împrejurimi Eaton Hong Kong Hong Kong - Intrare Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepţie Eaton Hong Kong Hong Kong - Hol Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Restaurant Eaton Hong Kong Hong Kong - Coffee Shop/Cafenea Eaton Hong Kong Hong Kong - Bufet Eaton Hong Kong Hong Kong - Magazine Eaton Hong Kong Hong Kong - Dotări Eaton Hong Kong Hong Kong - Sală de fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Sală de fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Piscină Eaton Hong Kong Hong Kong - Interior hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Sală de bal Eaton Hong Kong Hong Kong - Sală de bal Eaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Eaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Eaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Eaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Eaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Eaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Eaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Eaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Eaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Eaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Zona Jordan Număr camere: 465
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 3696 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,4
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (3696)
Sortare:
Luigi G. Călător individual Italy, 15 noiembrie 2014
Buon hotel x hk standard

Posizione
7,3
Adele D. Familie, copii în vârstă Italy, 1 mai 2012
Hotel funzionale, buona la posizione

Ottimo il servizio, molto buono il buffet della colazione, piacevole l'ambiente
6,7
Efficiente il personale, sia al check-in che all'E-Club e nelle sale ristorante. Un pò lunga l'attesa per avere la stanza libera (tenendo conto che siamo arrivati nel primo pomeriggio). Per il resto l'hotel é da consigliare per chi si sposta con i mezzi pubblici. Comoda la navetta per raggiungere la stazione di Kowloon da dove si può fare direttamente il check-in e spedire i bagagli, come se si fosse in aeroporto.
Sfat pentru călătorie: Comodissima l'idea del in-town check-in, a Kowloon, suggeritoci da un amico locale. Liberi delle valigie si può fare shopping al centro "Elements", sito nello stesso terminal, dove vari e piacevoli sono anche i ristoranti, per poi proseguire in treno: in 20 minuti si é dentro l'aeroporto! Non resta altro che restituire le Octopus Cards per avere indietro il credito residuo e cercare il gate del proprio volo!
Hon F. Călător în pereche Singapore, 26 ianuarie 2015
Eaton Reviews

cleanliness, hassle free and super fast wifi connection and easy to locate
8
Satisfactory. New and modern room provided.
Pravitr P. Familie, copii în vârstă Thailand, 26 ianuarie 2015
too far from MTR.

Cleaness.
4,3
Jonelle T. Familii cu copii tineri Singapore, 25 ianuarie 2015
Nice hotel with great service

Nice elevator, nice customer service, nice rooms
8,3
Great...but beware that the hotel staff comes in with their cards to check on room housekeeping not knowing the guests are in the room after housekeeping is already done. Other than this...service is great...room is clean...location is 5mins walk from either side of mtr...yau ma tei or jordan...high floor given as requested...heater provided upon request too as room was too cold even when aircon was off.
James D. Călător în pereche United States of America, 25 ianuarie 2015
Good vale at Eaton

Location, value, service
9,3
Allan P. Călător în pereche United Kingdom, 24 ianuarie 2015
Good choice

Location comfortable bed and the club is recommended.
8,3
A very pleasant three day stay, the staff being mostly well trained and pleasant. We only had breakfasts here and a room service meal but they were of a good standard. My only slight criticism is that it was quite dark in the hotel and especially in our room, we would order better lighting. We would retun visit without hesitation.
Wai P. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 22 ianuarie 2015
Strategic Location

Nice lcoation, staff is friendly, good cleanliness
8,3
Location is convinient , staff are very friendly . But the room a little bit small
Wayne L. Călător în pereche Australia, 18 ianuarie 2015
I enjoyed the e club very much.

The breakfast , e club , the Chinese restaurant .
9,3
I enjoyed very much. This was our four time stay at the Eaton.
Jinn H. Călător în pereche Singapore, 16 ianuarie 2015
Comfortable Hotel

Good Location, clean and friendly staff
7,7
A cosy hotel but dislike the smart room as the toilets are separated. I have booked a normal deluxe room but staff did not consult me before arranging this smart room to me. Overall, the hotel is clean, location is good and staff are friendly.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - ÎmprejurimiEaton Hong Kong Hong Kong - IntrareEaton Hong Kong Hong Kong - RecepţieEaton Hong Kong Hong Kong - HolEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - RestaurantEaton Hong Kong Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaEaton Hong Kong Hong Kong - BufetEaton Hong Kong Hong Kong - MagazineEaton Hong Kong Hong Kong - DotăriEaton Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - PiscinăEaton Hong Kong Hong Kong - Interior hotelEaton Hong Kong Hong Kong - Sală de balEaton Hong Kong Hong Kong - Sală de balEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiEaton Hong Kong Hong Kong - BaieEaton Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3A07