De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Empire Hotel Subang

Jalan SS16/1, Subang, Kuala Lumpur, Malaezia 47600 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Recepţie Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Hol Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Recepţie Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de fitness Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Bucătărie Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Bucătărie Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Bucătărie Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de bal Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de bal Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Restaurant Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Restaurant Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Restaurant Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Restaurant Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţe Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţe Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţe
Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Pub/Lounge Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Pub/Lounge Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Interior hotel Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Vedere Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi
Zona Subang Număr camere: 198
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 2448 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
8,1
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (2448)
Sortare:
Giovanni P. Călător pentru drum de afaceri Italy, 6 noiembrie 2012
Hotel direttamente connesso con Shopping Mall

direttamente connesso con Shopping Mall
7
Albergo fuori dal centro di Kuala Lumpur, senza grossi servizi a disposizione.
Raportaţi această recenzie
Gino D. Călător individual Italy, 5 iulie 2012
Hotel pulito con una buona posizione

uon compromesso prezzo qualità del servizio
8
la camera e ben dotata di confort, apprezzabile il lettore per i-pod, personale gentile e anbiente pulito. una pecca..ascensori lenti, insufficenti per il flusso di persone
Hotel Feature Tip: Sotto all'Hotel ci sono diversi ristoranti e negozi
Raportaţi această recenzie
Kamarulfariha K. Călător individual Malaysia, 23 august 2015
Satisfied

Privacy, cleanliness, food
10
Raportaţi această recenzie
Jerome W. Călător pentru drum de afaceri Canada, 21 august 2015
Group strategist

Size, aircon, taxi service
8,7
Need better pillow, more water.
Raportaţi această recenzie
Tam K. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 17 august 2015
Major overhaul needed

Breakfast, Shopping and Satff
7
Water leaking from the ceiling at 12:30am and moved to another room. In the new room, showering area was ponding and messed the whole bathroom.
Raportaţi această recenzie
Lisa H. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 17 august 2015
Subang Hotel

Location, Strategic, Popular
9
Excellent
Raportaţi această recenzie
Yogeswari S. Călător în pereche Malaysia, 16 august 2015
Good

comfort,clean,conveinent
8
Just stayed for 1 day but should say its a good experience indeed. The room is clean and comfortable. All the service are good and convenient for shopping.
Raportaţi această recenzie
Yeow K. Călător individual Malaysia, 16 august 2015
N/a

N/a
5,7
N/a
Raportaţi această recenzie
Victor L. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 14 august 2015
For Business/Pleasure Travellers

Location, Proximity to shopping mall, Comfortable room
8
I stayed on the 4th floor during my last trip to Empire Hotel last Wednesday. I was greeted by polite and courteous receptionists during check-in although it was a slightly longer wait for me as there were foreigners who needed more explanation and questions answered. Nevertheless, the service was quick and although it was around 9pm, the staffs still was professional and deserves recommendations. My room was spick and span and was relieved that I chose this hotel as my stay for the next couple of days. Thank you to Ms.Adilah for helping me to keep my stuffs that I accidentally left in the room! I promptly called back and Adilah helped me kept it till my colleague came to retrieve. Recommended Hotel for travellers!
Raportaţi această recenzie
Harbans S. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 14 august 2015
Good Stay

Location, Price and convenience
6
Good stay with good shopping
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Empire Hotel Subang Kuala LumpurEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RecepţieEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - HolEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RecepţieEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de fitnessEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - BucătărieEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - BucătărieEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - BucătărieEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de balEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de balEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Pub/LoungeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Pub/LoungeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Interior hotelEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - VedereEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Pub/LoungeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Exterior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C08