sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Empire Hotel Subang

Jalan SS16/1, Subang, Kuala Lumpur, Malaezia 47600 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Recepţie Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Hol Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Recepţie Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de fitness Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Bucătărie Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Bucătărie Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Bucătărie Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de bal Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de bal Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Restaurant Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Restaurant Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Restaurant Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Restaurant Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţe Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţe Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţe
Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Pub/Lounge Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Pub/Lounge Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Interior hotel Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Vedere Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi Empire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi
Zona Subang Număr camere: 198
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 2175 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (2175)
Sortare:
Giovanni P. Călător pentru drum de afaceri Italy, 6 noiembrie 2012
Hotel direttamente connesso con Shopping Mall

direttamente connesso con Shopping Mall
7
Albergo fuori dal centro di Kuala Lumpur, senza grossi servizi a disposizione.
Gino D. Călător individual Italy, 5 iulie 2012
Hotel pulito con una buona posizione

uon compromesso prezzo qualità del servizio
8
la camera e ben dotata di confort, apprezzabile il lettore per i-pod, personale gentile e anbiente pulito. una pecca..ascensori lenti, insufficenti per il flusso di persone
Hotel Feature Tip: Sotto all'Hotel ci sono diversi ristoranti e negozi
Hartono T. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 21 ianuarie 2015
Wifi Unstable

Location, clean, comfortable
7,7
Wifi was terrible, maybe it's time to upgrade the hardware and internet plan.
Thomas P. Călător individual United States of America, 19 ianuarie 2015
Downgraded to 7.0

Location. Nearby restaurants and shopping mall, decent inclusive breakfast
7,7
Overall it was good, but I will only give it a 7.0 rating because the wifi in my room was terrible. Not acceptable especially if I was here on business.
Peggy O. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 17 ianuarie 2015
Clean hotel

Room very clean, staff very helpful, location is good
8,3
Jason T. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 12 ianuarie 2015
Too Stringent

Great Location, Spacious Room, Chic Interior Design
6
Didn't get to stay as I had fallen sick. I knew Agoda would not allowed to postpone my date of stay as there is no refund or cancellation as stated in terms & conditions, so I called up Empire Hotel and seek for their understanding of my request to change the date of staying since I have already paid up in full via Agoda. Unfortunately, they were NOT being very understanding and said that they can't do anything as it's between me and Agoda. I feel that I am not being treated like a guest at all and they are too stringent on terms and conditions. Not even on humanity ground when I requested to postpone to other date as I was too sick(heavy fever) to come on that day.
Jeung R. Călător în pereche South Korea, 11 ianuarie 2015
Excellent stay

Location, room, cleanliness
9,3
Thiam W. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 10 ianuarie 2015
food variety needs to increase.

clean, free wifi, well maintained
8,3
Colin F. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 9 ianuarie 2015
location and traveling for meeting

1. with in a mall 2. walking distance to malls 3. easy location for food if needed
8,7
good and comfy
Nur I. Călător în pereche Malaysia, 5 ianuarie 2015
Good location, Will definitely come back!

Good Location and Nice interior.
9,7

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Empire Hotel Subang Kuala LumpurEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RecepţieEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - HolEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RecepţieEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de fitnessEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - BucătărieEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - BucătărieEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - BucătărieEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de balEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de balEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - RestaurantEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Sală de şedinţeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Pub/LoungeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Pub/LoungeEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Interior hotelEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - VedereEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţiEmpire Hotel Subang Kuala Lumpur - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3C08