De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Recepţie Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţi Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţi Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţi Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţi Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţi Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Baie Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Interior hotel Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Magazine Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţi Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţi Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Interior hotel Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Baie Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Baie
Zona Old Quarter Număr camere: 20

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Superb

9,2

din 508 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
9,2
Situare
9,5
Prestaţia personalului
9,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,4
Confort/Standard Cameră
9,2
Alimentaţie/Local
8,8
Toate opiniile (508)
Sortare:
Stefano M. Călători în pereche Italy, 24 august 2014
5 stelle

Tutto
10
Bellissimo
Raportaţi această recenzie
Adriano F. Călători în pereche Italy, 14 ianuarie 2013
Ottimo hotel in posizione strategica

boutique hotel delizioso, recentissimo,con ottimo personale e qualità del servizio eccellente
10
abbiamo soggiornato all'essence di hanoi per quattro giorni, tutti si sono prodigati in maniera incredibile per rendere piacevole il nostro soggiorno, abbiamo cenato nel ristorante dell'hotel che propone una ottima cucina, al nostro arrivo cesto di frutta in camera, dove è sempre disponibile la macchina per caffè e te e due bottigliette di acqua gratuite ogni giorno;il personale è sempre sorridente cordiale e pieno di attenzioni, un albergo oltretutto situato in posizione strategica nel pieno centro del quartiere vecchio di hanoi con tutte le attrazioni comodamente raggiungibili a piedi. da consigliare senza ombra di dubbio
Raportaţi această recenzie
Paola N. Călători în pereche Italy, 28 august 2012
ottimo hotel e ottimo ristorante

posizione e gentilezza del personale
9
Hotel nuovo, pulito e in ottima posizione. Personale disponibile, servizio di trasferimento dall'aereoporto piu' economico dei taxi. Assolutamente da provare il ristorante.
Raportaţi această recenzie
Gerald S. Călători în pereche United States of America, 30 ianuarie 2016
Great value in ideal location

Service was excellent, rooms very comfortable, and great breakfast
10
You could not find a more central location for Hanoi. The staff does a great job of trying to please.
Raportaţi această recenzie
Melissa A. Călători în pereche United States of America, 8 ianuarie 2016
Service and location are perfect

Staff and service and location
7,3
We loved that this was location in the heart- right by fun bars, street food, the beautiful lake of returned sword, and walking paths to explore hanoi. The service was exceptional. We wish we had stayed here the entire time we were in hanoi
Raportaţi această recenzie
Emre K. Călători individuali Canada, 5 ianuarie 2016
Nice hotel

Nice room, good wi-fi, and good location.
8
Overall I had a great stay at this hotel. The one thing that could improve is the shower door that doesn't close properly and the water ends up on the bathroom floor.
Raportaţi această recenzie
Stewart H. Călători în pereche United Kingdom, 18 decembrie 2015
Honeymoon part 2

Location
9,3
Raportaţi această recenzie
Vinh L. Călători în pereche Vietnam, 14 decembrie 2015
Great location & hotel

location, room, staff
7,7
Raportaţi această recenzie
Jess C. Călători individuali Australia, 13 decembrie 2015
Wonderful stay start to finish

Takeaway breakfast. Comfy beds. Quiet room/hotel
10
Great stay start to finish! I got a complimentary upgrade and the room was amazing. Comfy beds, nice bath and rain head shower. Even though it was very noises outside, I heard nothing from inside. The staff organised an airport drop off and even a take away breakfast as I was leaving early. Very accommodating and I would definitely stay here again if I was in hanoi
Raportaţi această recenzie
Mary K. Călători în pereche United States of America, 1 decembrie 2015
Great Location and Service

The staff were above-and-beyond helpful, the location was super convenient, and the attention to detail was unparalleled by any place I have stayed before
10
It was awesome. I would totally stay there again. It was a fresh respite from the noise and bustle of the city. There was a bowl of fruit waiting for us in our room upon check-in that set the stay off on a great note and we pleasantly discovered a computer for our own use inside the hotel room. Staff there were awesome and very thorough answering all questions. I would recommend this hotel to anyone who was staying in Hanoi. It was just perfect.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RecepţieEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BaieEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Interior hotelEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - MagazineEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Cameră de oaspeţiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Interior hotelEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BaieEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B02