De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City, Manila, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Best Western Premier F1 Hotel
F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Interior hotel F1 Hotel Manila Manila - Hol F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Piscină F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Bufet
F1 Hotel Manila Manila - Spa F1 Hotel Manila Manila - Hol F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Sală de fitness F1 Hotel Manila Manila - Piscină F1 Hotel Manila Manila - Piscină F1 Hotel Manila Manila - Piscină F1 Hotel Manila Manila - Piscină F1 Hotel Manila Manila - Piscină F1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţe F1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţe F1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţe
Zona Bonifacio Global City Număr camere: 243
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 2682 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,0
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
7,3
Toate opiniile (2682)
Sortare:
Enrico B. Călător pentru drum de afaceri Italy, 12 decembrie 2014
Buona posizione poca scelt in loco

servizi confortevoli, posizione, buon livello dello staff.
7,3
Raportaţi această recenzie
Claudio P. Călător pentru drum de afaceri Italy, 5 februarie 2013
Ottima cortesia e pulizia

Posizione e Qualita'
8,7
Posizione centrale con facile accesso a trasporti. hotel di buona qualita on personale molto disponibile e gentile. Stanze ampie complete di tutti i servizi ottime per periodi di sogggiorno lunghi
Raportaţi această recenzie
Tecson J. Familii cu copii tineri Philippines, 25 august 2015
Convenient Hotel.

As a mother of 2 young kids, it is very convenient for me since it is in the middle of everything. There is the hospital very close, grocery stores, pharmacy, banks & restaurants! Perfect Location!
8,7
Raportaţi această recenzie
Maria I. Călător în pereche Philippines, 24 august 2015
Rainy day Staycation

The room was immaculate. We especially loved the bed. It's quite possibly the most comfortable bed ever! The breakfast buffet was awesome. Good selection and delicious food.
9,3
Over-all, we really enjoyed our stay at F1 and I'm planning to go back very soon. A few opportunities though: The ala carte food is not very good yet really expensive. I found it a bit pretentious. I didn't like that the AC had a mind of its own no matter how many times I adjusted it. I wish the bathroom had a tub considering we stayed in a suite.
Raportaţi această recenzie
Ercille D. Familii cu copii tineri Philippines, 23 august 2015
UTTER FAIL. CHECKED OUT EARLY.
3,3
It was really bad. I had to check out early to get out of the hotel, because the room was just felt dusty, and windows weren't cleaned properly. It was not very well maintained considering I had to pay for an upgrade; and rebooking fee. I didn't get any money back. I was supposed to stay for two nights, and I checked out the following day. I would not recommend this hotel, at all.
Raportaţi această recenzie
Ronald C. Călător individual Philippines, 22 august 2015
Great location, comfy hotel

Great location, clean, helpful staff
10
5 star experience!
Raportaţi această recenzie
Kao Y. Călător pentru drum de afaceri United States of America, 21 august 2015
Needs improvement

Great location to my business need
7
Bad WiFi connection, the service personnel guoded me to sit on a wet chair for breakfast. Room and hallway too dark.
Raportaţi această recenzie
Robbi C. Familie, copii în vârstă United States of America, 20 august 2015
My review

location, room comfort. friendly staff
9,3
we did have wifi access problems during the night and the following morning.
Raportaţi această recenzie
Jeremy T. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 20 august 2015
Probably a 3 star hotel

F1 Hotel Manila
3,3
Raportaţi această recenzie
Janric R. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 19 august 2015
Amazing value

Cleanliness, the room was very spacious and the breakfast buffet was good
9,3
The hotel is in the middle of bgc and its very convenient if you need to stay in that area. The staff are so helpful and friendly. The rooms are nice and big. I can't complain about the price and value of it.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Interior hotelF1 Hotel Manila Manila - HolF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - BufetF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - HolF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Sală de fitnessF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţeF1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţeF1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţeF1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţeF1 Hotel Manila Manila - Atracţii în apropiereF1 Hotel Manila Manila - Atracţii în apropiereF1 Hotel Manila Manila - Atracţii în apropiereF1 Hotel Manila Manila - Atracţii în apropiereF1 Hotel Manila Manila - Atracţii în apropiereF1 Hotel Manila Manila - Atracţii în apropiereF1 Hotel Manila Manila - ÎmprejurimiF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - Sală de fitnessF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - Sală de fitnessF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - Sală de fitnessF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - Sală de fitnessF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Exterior hotelF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B04