Contul meu (conectare)

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City / Fort, Manila, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Best Western Premier F1 Hotel

F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Împrejurimi F1 Hotel Manila Manila - Împrejurimi F1 Hotel Manila Manila - Împrejurimi F1 Hotel Manila Manila - Interior hotel F1 Hotel Manila Manila - Hol F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Piscină F1 Hotel Manila Manila - Restaurant F1 Hotel Manila Manila - Bufet
F1 Hotel Manila Manila - Spa F1 Hotel Manila Manila - Hol F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţi F1 Hotel Manila Manila - Sală de fitness F1 Hotel Manila Manila - Piscină F1 Hotel Manila Manila - Piscină F1 Hotel Manila Manila - Piscină
Zona Bonifacio Global City / Fort Număr camere: 243
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 1862 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
7,3
Toate opiniile (1862)
Sortare:
Claudio P. Călător pentru drum de afaceri Italy, 5 februarie 2013
Ottima cortesia e pulizia

Posizione e Qualita'
8,7
Posizione centrale con facile accesso a trasporti. hotel di buona qualita on personale molto disponibile e gentile. Stanze ampie complete di tutti i servizi ottime per periodi di sogggiorno lunghi
Melody S. Călător în pereche Philippines, 13 iulie 2014
Nice hotel would stay again

Friendly, quiet, convenient
8
Moses C. Călător în pereche Philippines, 13 iulie 2014
Relaxing

place, affordable, classy
8,3
It was good all in all.
Cees D. Călător în grup Netherlands, 10 iulie 2014
Rooms are good but the food is horrible.

Room , location
5,7
Overall ok , its just the food that is terrible. I will not consider to stay there again untill they fix the breakfast. One of te worst hotel breakfast ever in manila
Pei S. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 10 iulie 2014
All good except some staff.

Location, cheaper than Seda & big room
6,3
It's all good except the staff who helped me flag for a taxi to the airport. I guess because it's raining thus he is not very helpful. He told me to get into the taxi first and he will help me load my luggage. Instead of loading my luggage in the boot, he placed it in the front seat, mind you, my luggage was HUGE. In the end the taxi driver and I had to stop by the roadside to load it in the boot instead.
Joseph W. Călător în grup United States of America, 10 iulie 2014
Very nice accommodation for very good price

Location in BGC. Short walk to High Street. Very modern and upscale area.
8,3
Very pleasant and enjoyable. Wish we chose this hotel sooner instead of another hotel in Makati.
Arlington P. Călător în pereche United Kingdom, 10 iulie 2014
Relaxing, feels at home

Relaxing, clean and friendly
7,7
It was a good relaxing stay. Staff were very friendly. My room makes me feel at home. Toilet were clean and tidy. Needs to review more on dishes for breakfast....some very Filipino foods. Looking for other intercontinental breakfast.
Natalie H. Călător în grup Canada, 9 iulie 2014
good service all around. friendly, helpfull staff.

breakfast buffet was amazing, great swimming pools, clean spacious rooms
9,3
Yogender T. Călător pentru drum de afaceri India, 8 iulie 2014
Nice hotel in Bonifacio Global City

Location, Service, Cleanliness
9
I had a good stay. The staff was very courteous and professional. The location of the hotel is very good if you have any meetings in Makati/Bonifacio/Mckinley Hill area. There is an Indian Restaurant nearby (New Bombay), taxis are easily available, Internet speed is very good, Large LED/LCD TV
Arlington P. Călător în pereche United Kingdom, 7 iulie 2014
Fantastic stay!

Clean hotel, friendly staff,
7,7
Relaxing, feels secure like at home. Clean and tidy room and toilet. Food needs to review.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - ÎmprejurimiF1 Hotel Manila Manila - ÎmprejurimiF1 Hotel Manila Manila - ÎmprejurimiF1 Hotel Manila Manila - Interior hotelF1 Hotel Manila Manila - HolF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - BufetF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - HolF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Cameră de oaspeţiF1 Hotel Manila Manila - Sală de fitnessF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - PiscinăF1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţeF1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţeF1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţeF1 Hotel Manila Manila - Sală de şedinţe


AS-AGWEB-3A07