Înapoi la info hotel

Plăcut 6,9
pe baza a 5847 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 5847 opinii
  • Condiţii/Curăţenie Hotel 7,1
  • Dotări 6,7
  • Situare 6,9
  • Confort/Standard Cameră 7,0
  • Prestaţia personalului 7,1
  • Calitate-preţ 7,5
  • Alimentaţie/Local 5,5
Aranjare după

ANA J. din Filipine
Familii cu copii mari
Sejur 3 nopți în august 2016
Family Trip
Very accommodating and helpful staffs/housekeeper. We'll surely recommend this hotel to my family and friends. Near to all very accessible! Thank you so much Fragrance Hotel, we really enjoyed our vacation!
Recenzat 31 august 2016

Fransisca N. din Indonezia
Turiști solitari
Sejur o noapte în august 2016
Nice!
It was nice, clean, and affordable hotel to stay. Near the MRT and has so many food stall and small restaurant around it. But the check in time was too late at 3pm. I would suggest 2pm would be more suitable and relaxing.
Recenzat 30 august 2016

Katrina H. din Regatul Unit
Turiști în scop de afaceri
Sejur o noapte în august 2016
Perfect for our needs
Yes, the rooms are small, and probably not great for a family holiday or even a romantic trip away, but for a short trip, particularly business, its clean, has modern furnishings and is well located for the airport and the centre. Staff were helpful. Services are limited, there is no restaurant, coffee shop or pool. Its just your room. But thats all we needed.
Recenzat 29 august 2016

Anaiz S. din Indonezia
Cupluri
Sejur o noapte în august 2016
Average
Good
Recenzat 27 august 2016

chanchira P. din Thailanda
Călători în grup
Sejur 2 nopți în august 2016
worth budget hotel
the location is not far from MRT station. staffs are good. family room is not large as expected but it is acceptable.
Recenzat 25 august 2016

Michael S. din Filipine
Cupluri
Sejur 3 nopți în august 2016
Recommended place to stay
Room is small but very comfortable and always clean. near Train station.
Recenzat 24 august 2016

Laksana T. din Indonezia
Familii cu copii mici
Sejur 4 nopți în august 2016
Clean hotel
Comfortable & clean room, but quite farfrom nearest mrt station
Recenzat 24 august 2016

Erwina E. din Filipine
Călători în grup
Sejur 3 nopți în august 2016
good
Highly recommended for budget traveler.
Recenzat 22 august 2016

GUO Q. din Singapore
Cupluri
Sejur o noapte în aprilie 2016
Great Location
Great location
Recenzat 22 august 2016

BINH N. din Vietnam
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în august 2016
Clean room,near MRT, good staffs
Will come again
Recenzat 20 august 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: