De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Fraser Suites Singapore

491A River Valley Road, Clarke Quay, Singapore 248372 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Fraser Suites Singapore Singapore - Piscină Fraser Suites Singapore Singapore - Piscină Fraser Suites Singapore Singapore - Sală de fitness Fraser Suites Singapore Singapore - Teren de joacă Fraser Suites Singapore Singapore - Exterior hotel Fraser Suites Singapore Singapore - Recepţie
Fraser Suites Singapore Singapore - Restaurant Fraser Suites Singapore Singapore - Restaurant Fraser Suites Singapore Singapore - Teren de joacă Fraser Suites Singapore Singapore - Teren de joacă Fraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi
Zona Clarke Quay Număr camere: 255

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,2

din 329 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,1
Situare
7,7
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (329)
Sortare:
Michael D. Familii cu copii tineri Australia, 15 ianuarie 2016
Good quality hotel

Good airconditioned modern rooms, Friendly staff, good location.
7,7
Great 5 night stay. Rooms quiet and roomy. Breakfast could have been better although adequate.
Raportaţi această recenzie
Jing H. Călători în pereche Singapore, 2 ianuarie 2016
Just a normal suite

Location, friendly staffs
7
Apartment was quite run down. But the room is still ok.
Raportaţi această recenzie
Delphine L. Familii cu copii tineri Singapore, 12 decembrie 2015
Comfortable stay

Space, Location and Child Friendliness
7,7
Raportaţi această recenzie
Shirley T. Familii cu copii tineri Philippines, 2 decembrie 2015
Frsser Suites Singapore

Breakfast was decent. Bed mattress was comfy. Shuttle to and from shopping areas
7,7
Staff were helpful. The room size was just right. Shuttle service to shopping areas was very helpful. Bus to Vivo City is just outside the hotel budding so it's easier to go to Sentosa/ Universal studios from the hotel.
Raportaţi această recenzie
Ismail S. Familii cu copii tineri Maldives, 30 noiembrie 2015
👌

Good
4,3
Raportaţi această recenzie
Tsz S. Familii cu copii în vârstă Hong Kong, 21 noiembrie 2015
Nice stay

Friendly staff, nice breakfast, clean and tidy
8,3
Very nice. Location was not that convenient though.
Raportaţi această recenzie
Phillip H. Călători individuali United Kingdom, 14 noiembrie 2015
.

.
9,3
Very Good
Raportaţi această recenzie
Manjula V. Familii cu copii tineri Australia, 5 noiembrie 2015
Excellent place for families

Customer service, customer service and customer service
9,3
Brilliant
Raportaţi această recenzie
Lisa M. Familii cu copii în vârstă Australia, 5 noiembrie 2015
Happy with our stay!

Rooms, staff & level 6 amenties
8
We enjoyed our stay. I would say it was 'good'! The rooms were good and clean. The staff were friendly and accommodating! Although you weren't staying amongst it all the shuttle and we used all the public transport was cost effective and efficient. The location does have s positive that your not really far from all the different areas your likely to visit. The negative about our experience was the breakfast. I think it does not really appeal to Australian taste. Unfortunately we are very spooky in Australia for great food and this is far off the mark. However in saying that it didn't tarnish our stay but we really didn't look forward to breakfast each morning. I think based in the cost of accommodation it was worthwhile as we could have two bedrooms, that's not widely available so good for families!
Raportaţi această recenzie
Van A. Călători drum de afaceri Vietnam, 10 octombrie 2015
Good service overall

Room comfort, well-equipped kitchen with good quality utensils, friendly staffs
6,7
Overall we had a very good stay. The room is quite big and comfortable. The kitchen is very well-equipped with good quality utensils. The washing-machine is new. However, when we walked into the room, it had a smell that might be from the cooking of the previous guests and the floor is not very clean. We would be happy to see the room cleanliness to be improved. Also the breakfasts are quite poor in selections. It would be good if there is a hot corner for at least omelettes/fried eggs or some hot noodles/porridge, which is expected for a 5-star hotel.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Fraser Suites Singapore SingaporeFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiFraser Suites Singapore Singapore - PiscinăFraser Suites Singapore Singapore - PiscinăFraser Suites Singapore Singapore - Sală de fitnessFraser Suites Singapore Singapore - Teren de joacăFraser Suites Singapore Singapore - Exterior hotelFraser Suites Singapore Singapore - RecepţieFraser Suites Singapore Singapore - RestaurantFraser Suites Singapore Singapore - RestaurantFraser Suites Singapore Singapore - Teren de joacăFraser Suites Singapore Singapore - Teren de joacăFraser Suites Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A07