sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Galaxy Macau Macau - Cameră de oaspeţi Galaxy Macau Macau - Cameră de oaspeţi Galaxy Macau Macau - Baie Galaxy Macau Macau - Baie Galaxy Macau Macau - Plajă Galaxy Macau Macau - Plajă Galaxy Macau Macau - Plajă Galaxy Macau Macau - Bufet Galaxy Macau Macau - Interior hotel Galaxy Macau Macau - Interior hotel Galaxy Macau Macau - Apartament Galaxy Macau Macau - Apartament Galaxy Macau Macau - Piscină Galaxy Macau Macau - Piscină Galaxy Macau Macau - Exterior hotel Galaxy Macau Macau - Facilităţi de recreere
Galaxy Macau Macau - Spa Galaxy Macau Macau - Magazine Galaxy Macau Macau - Piscină Galaxy Macau Macau - Exterior hotel Galaxy Macau Macau - Exterior hotel Galaxy Macau Macau - Hol Galaxy Macau Macau - Pub/Lounge Galaxy Macau Macau - Pub/Lounge Galaxy Macau Macau - Piscină
Zona Taipa / Cotai Număr camere: 1449
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,7

din 5656 opinii

Calitate-preţ
8,4
Situare
8,6
Prestaţia personalului
9,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (5656)
Sortare:
Andrea A. Călător în pereche Italy, 18 august 2012
Eccellente

Uno dei migliori di Macau
9,7
soggiornato per tre notti in stndard room , davvero spaziosa e confortevole , chek in rapido , personale super attento , insomma un grande hotel , casino molto grande e il bar del casino e' da visitare per godersi un buon cocktail
Shuen C. Călător în pereche China, 18 noiembrie 2014
Good

Location is convenience, shuttle bus connection is good.
8,7
Overall is good
Erwin S. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 13 noiembrie 2014
awesome and fabulous.

the room is very clean and have a great design of the bathroom. you can see all the view when u are shower buy open the curtain. there are also have an icon about "huge diamond" in an entry lobby.
10
Perfect hotel and I'm satisfied to stay here, if i have time to go there again i will stay here. But the tips for all travelers , don't bet in a casino because it will lost your money. 😢😢😢
Pako F. Călător în pereche Hong Kong, 11 noiembrie 2014
Enjoyable stay the breakfast was my highlight

The room is beautiful, the food is fantastic and the staff are very kind
8,7
One word 'Fantastic'
Trinity D. Familii cu copii tineri Philippines, 11 noiembrie 2014
we love the wave pool and the shuttle sevices.

the wave pool, the location and the ambiance
9,3
We love our stay at the Galaxy Macau. The staff are so accommodating and helpful. Kudos to the Filipino staff. The wave pool is very, very nice. The shuttle services are very useful. The shows are amazing. Very good ambiance and have many complimentary drinks. We enjoyed our stay. Definitely, we will come back .
Gaasuren S. Călător pentru drum de afaceri Mongolia, 6 noiembrie 2014
Yes yes

Game room service
10
So good
Sandy K. Familii cu copii tineri Indonesia, 5 noiembrie 2014
Lovely Swimming Pool

Swimming Wave Pool, A lot of Shuttle Bus to the Macau, Attraction in the shopping mall
7,3
It was not too good because the weather is cloudy and the temperature is cold so we cannot enjoy the wave swimming pool. But we can go to the macau town using their shuttle bus. Stop near the Senado Square.
Yan F. Familii cu copii tineri China, 4 noiembrie 2014
Great Hotel

Friendly and helpful staffs, Real 5 stars hotel, memorable stay
9,3
Memorable Stay, will go back again for sure
Irene L. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 30 octombrie 2014
will stay there again

Convenient , nice food, nice room
9,7
Really like the hotel room , very nice and really convenient with nice food n cinema n dessert stall n casinos.
Yahya A. Călător în pereche Jordan, 30 octombrie 2014
perfect relaxation resort

pools food enviroment
9,7
perfect

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Galaxy Macau MacauGalaxy Macau Macau - Cameră de oaspeţiGalaxy Macau Macau - Cameră de oaspeţiGalaxy Macau Macau - BaieGalaxy Macau Macau - BaieGalaxy Macau Macau - PlajăGalaxy Macau Macau - PlajăGalaxy Macau Macau - PlajăGalaxy Macau Macau - BufetGalaxy Macau Macau - Interior hotelGalaxy Macau Macau - Interior hotelGalaxy Macau Macau - ApartamentGalaxy Macau Macau - ApartamentGalaxy Macau Macau - PiscinăGalaxy Macau Macau - PiscinăGalaxy Macau Macau - Exterior hotelGalaxy Macau Macau - Facilităţi de recreereGalaxy Macau Macau - SpaGalaxy Macau Macau - MagazineGalaxy Macau Macau - PiscinăGalaxy Macau Macau - Exterior hotelGalaxy Macau Macau - Exterior hotelGalaxy Macau Macau - HolGalaxy Macau Macau - Pub/LoungeGalaxy Macau Macau - Pub/LoungeGalaxy Macau Macau - Piscină


AS-AGWEB-3B08