sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Galaxy Macau Macao - Cameră de oaspeţi Galaxy Macau Macao - Cameră de oaspeţi Galaxy Macau Macao - Baie Galaxy Macau Macao - Baie Galaxy Macau Macao - Plajă Galaxy Macau Macao - Plajă Galaxy Macau Macao - Plajă Galaxy Macau Macao - Bufet Galaxy Macau Macao - Interior hotel Galaxy Macau Macao - Interior hotel Galaxy Macau Macao - Apartament Galaxy Macau Macao - Apartament Galaxy Macau Macao - Piscină Galaxy Macau Macao - Piscină Galaxy Macau Macao - Exterior hotel Galaxy Macau Macao - Facilităţi de recreere
Galaxy Macau Macao - Spa Galaxy Macau Macao - Magazine Galaxy Macau Macao - Piscină Galaxy Macau Macao - Exterior hotel Galaxy Macau Macao - Exterior hotel Galaxy Macau Macao - Hol Galaxy Macau Macao - Pub/Lounge Galaxy Macau Macao - Pub/Lounge Galaxy Macau Macao - Piscină Galaxy Macau Macao - Apartament Galaxy Macau Macao - Baie Galaxy Macau Macao - Baie
Zona Taipa / Cotai Număr camere: 1449
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,7

din 5897 opinii

Calitate-preţ
8,4
Situare
8,6
Prestaţia personalului
9,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
8,9
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (5897)
Sortare:
Andrea A. Călător în pereche Italy, 18 august 2012
Eccellente

Uno dei migliori di Macau
9,7
soggiornato per tre notti in stndard room , davvero spaziosa e confortevole , chek in rapido , personale super attento , insomma un grande hotel , casino molto grande e il bar del casino e' da visitare per godersi un buon cocktail
Tricia L. Călător în grup Singapore, 29 martie 2015
A hotel that looks like a Palace

Beautiful, Spacious & Clean
8,7
Their staffs are all very friendly and polite. Room comes with free mini bar. Clean and spacious room. Price wise is alittle on the high side. However it worth paying after seeing the beautiful room and nice staffs!
Chun M. Călător individual Hong Kong, 26 martie 2015
nice hotel

nice hotel
9,3
Beh C. Familii cu copii tineri Singapore, 20 martie 2015
Good

Room ,swimming pool & Free bus Transport
8
Fantastic
Qiu X. Călător în grup Singapore, 19 martie 2015
Wonderful stay!

good location, good food, lots of entertainment
9,7
It was a very good experience. Very near Taipa Village where all the food is. Sign up with the resort's membership card to get discounts at all their food establishments!
Pradeep D. Călător pentru drum de afaceri India, 18 martie 2015
I always stay here once it opened

New , different than other lux hotels and good staffs
7
Best like always my stay there
Chee T. Călător în pereche Malaysia, 12 martie 2015
Good Service, staff are friendly

Good Service, staff are friendly, room comfort
10
We were here for Honeymoon, they have decorated our room and free us a small cake to celebrate our honeymoon. They provided very good service, definitely will stay again if visit macau
Goh B. Călător în pereche Singapore, 10 martie 2015
Not Satisfied with their luggage service

Hygiene service, room's environment and room view
7,3
quite a nice experience to stay in their 5 stars hotel. However, we are truly unhappy with their luggage service. At the time we reach our room, our luggages are still in the hotel lobby until we called the guest service only our luggage was sent to us! After we checked out, we kept our bag and luggages with them. One of our bag get dirtied and they just simply clean the bag for us.
Corinne J. Familie, copii în vârstă Philippines, 10 martie 2015
Fantastic Galaxy

Comfort, amenities, value for money
10
One of the best! Will definitely go back :)
Artour K. Călător în grup Canada, 9 martie 2015
Nothing like Vegas. No young people no nightlife

The free ride to the hotel and the pool. But being the only ones in the massive pool is too boring.
6,3
Wouldn't stay there again. Overrated. This hotel and Macau in General is not for backpackers.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - Cameră de oaspeţiGalaxy Macau Macao - Cameră de oaspeţiGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - PlajăGalaxy Macau Macao - PlajăGalaxy Macau Macao - PlajăGalaxy Macau Macao - BufetGalaxy Macau Macao - Interior hotelGalaxy Macau Macao - Interior hotelGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - Exterior hotelGalaxy Macau Macao - Facilităţi de recreereGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - MagazineGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - Exterior hotelGalaxy Macau Macao - Exterior hotelGalaxy Macau Macao - HolGalaxy Macau Macao - Pub/LoungeGalaxy Macau Macao - Pub/LoungeGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - Apartament


AS-AGWEB-3C08