De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Galaxy Macau Macao - Cameră de oaspeţi Galaxy Macau Macao - Cameră de oaspeţi Galaxy Macau Macao - Baie Galaxy Macau Macao - Baie Galaxy Macau Macao - Plajă Galaxy Macau Macao - Plajă Galaxy Macau Macao - Plajă Galaxy Macau Macao - Bufet Galaxy Macau Macao - Interior hotel Galaxy Macau Macao - Interior hotel Galaxy Macau Macao - Apartament Galaxy Macau Macao - Apartament Galaxy Macau Macao - Piscină Galaxy Macau Macao - Piscină Galaxy Macau Macao - Exterior hotel Galaxy Macau Macao - Facilităţi de recreere
Galaxy Macau Macao - Spa Galaxy Macau Macao - Magazine Galaxy Macau Macao - Piscină Galaxy Macau Macao - Exterior hotel Galaxy Macau Macao - Exterior hotel Galaxy Macau Macao - Hol Galaxy Macau Macao - Pub/Lounge Galaxy Macau Macao - Pub/Lounge Galaxy Macau Macao - Piscină Galaxy Macau Macao - Apartament Galaxy Macau Macao - Baie Galaxy Macau Macao - Baie
Zona Taipa / Cotai Număr camere: 1449
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,7

din 6291 opinii

Calitate-preţ
8,4
Situare
8,6
Prestaţia personalului
9,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
8,9
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (6291)
Sortare:
Andrea A. Călător în pereche Italy, 18 august 2012
Eccellente

Uno dei migliori di Macau
9,7
soggiornato per tre notti in stndard room , davvero spaziosa e confortevole , chek in rapido , personale super attento , insomma un grande hotel , casino molto grande e il bar del casino e' da visitare per godersi un buon cocktail
Raportaţi această recenzie
Kwok C. Familie, copii în vârstă Hong Kong, 31 iulie 2015
Good Hotel

Good hotel, good condition, good services
9,7
Raportaţi această recenzie
Kerry C. Călător în pereche Australia, 29 iulie 2015
Good Resort shame about the customer service

Wave pool dining choices shopping
7
We booked for three nights with breakfast included but on check in the clerk told me I was only to get two breakfasts after I showed him my paperwork he saw that we had paid for three breakfasts and he typed something into the computer so I assumed it was sorted . He did not have strong English skills so maybe that was the problem on our last morning we went down to Festuva for breakfast and we were again told that we would have to pay first so I left my husband at the restaurant and returned to our room to again get the paperwork meanwhile they would not even give my husband a cup of tea unless he paid for it. It was extremely difficult to get our message accross as they hardly spoke English let alone read it if it was not for Kumar the head chef I don't know what we would have done. He was fantastic and sorted it out for us but I am still waiting for my apology from the duty manager I guess I will be waiting a long time
Raportaţi această recenzie
Truong T. Călător în pereche Australia, 29 iulie 2015
Fantastic stay, highly recommneded

Hotel Room, Facilities and Casino
10
Highly recommended, one word... AMAZING
Raportaţi această recenzie
Tang W. Călător în pereche Malaysia, 24 iulie 2015
Very good hotel.

cleanliness, Comfortable and friendly
9,7
Fantastic, Very good condition for hotel and cleanliness and Room comfortable.
Raportaţi această recenzie
Lee C. Familii cu copii tineri Malaysia, 23 iulie 2015
Grand & Comfort

Big room & clean, largest beach on 2nd floor and Shopping malls
9,3
I came back to this hotel after my last stay at 3 years ago, it is fantastic hotel that having all facilities under one roof. My son is really enjoy the pool ad beach at 2nd floor, we have spent our relaxing times during this 3 days stayed. Galaxy Hotel also having the free ride shuttle bus services, they can transport us to many location at Taipa area & also San Ma Lao. I love to come back again in near future.
Raportaţi această recenzie
Roselin P. Călător în pereche Singapore, 23 iulie 2015
Relaxing Tour

Bed, Big & Cozy Room, Frienly Staff
7
Great.
Raportaţi această recenzie
Herry L. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 22 iulie 2015
aircon not cold room 7118

pool n bathroom n malls ok
7,3
Overall okk
Raportaţi această recenzie
Cheung C. Familie, copii în vârstă Hong Kong, 22 iulie 2015
Nice trip

Swimming pool, room, environment
9
Raportaţi această recenzie
Edwin N. Călător în pereche Singapore, 21 iulie 2015
Excellent hotel

Good location and comfortable
9,7
Comfortable stay, convenient with all the free bus shuttle services, food options are excellent and reasonable price.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - Cameră de oaspeţiGalaxy Macau Macao - Cameră de oaspeţiGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - PlajăGalaxy Macau Macao - PlajăGalaxy Macau Macao - PlajăGalaxy Macau Macao - BufetGalaxy Macau Macao - Interior hotelGalaxy Macau Macao - Interior hotelGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - Exterior hotelGalaxy Macau Macao - Facilităţi de recreereGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - MagazineGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - Exterior hotelGalaxy Macau Macao - Exterior hotelGalaxy Macau Macao - HolGalaxy Macau Macao - Pub/LoungeGalaxy Macau Macao - Pub/LoungeGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - BaieGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - Exterior hotelGalaxy Macau Macao - Balcon/TerasăGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - Cameră de oaspeţiGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - CazinouGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - CazinouGalaxy Macau Macao - CazinouGalaxy Macau Macao - PiscinăGalaxy Macau Macao - ApartamentGalaxy Macau Macao - Plan Etaje


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01