sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Galaxy Macau Macau - Cameră de oaspeţi Galaxy Macau Macau - Cameră de oaspeţi Galaxy Macau Macau - Baie Galaxy Macau Macau - Baie Galaxy Macau Macau - Plajă Galaxy Macau Macau - Plajă Galaxy Macau Macau - Plajă Galaxy Macau Macau - Bufet Galaxy Macau Macau - Interior hotel Galaxy Macau Macau - Interior hotel Galaxy Macau Macau - Apartament Galaxy Macau Macau - Apartament Galaxy Macau Macau - Piscină Galaxy Macau Macau - Piscină Galaxy Macau Macau - Exterior hotel Galaxy Macau Macau - Facilităţi de recreere
Galaxy Macau Macau - Spa Galaxy Macau Macau - Magazine Galaxy Macau Macau - Piscină Galaxy Macau Macau - Exterior hotel Galaxy Macau Macau - Exterior hotel Galaxy Macau Macau - Hol Galaxy Macau Macau - Pub/Lounge Galaxy Macau Macau - Pub/Lounge Galaxy Macau Macau - Piscină Galaxy Macau Macau - Apartament
Zona Taipa / Cotai Număr camere: 1449
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,7

din 5849 opinii

Calitate-preţ
8,4
Situare
8,6
Prestaţia personalului
9,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
8,9
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (5849)
Sortare:
Andrea A. Călător în pereche Italy, 18 august 2012
Eccellente

Uno dei migliori di Macau
9,7
soggiornato per tre notti in stndard room , davvero spaziosa e confortevole , chek in rapido , personale super attento , insomma un grande hotel , casino molto grande e il bar del casino e' da visitare per godersi un buon cocktail
Rachayuth V. Călător pentru drum de afaceri Thailand, 28 februarie 2015
great hotel

nice room and great pool
8,7
nice hotel with great pool , but a bit far from city center
Rick Y. Călător în pereche United States of America, 27 februarie 2015
Great rooms, Good Experience

Excellent Rooms (GalaxySuite), Available facilities, very friendly staff
8,3
The overall experience was great. The room I stayed in was fantastic (Royal Suite) and got a pretty good rate for what it was. The staff were all very friendly and helpful when needed. I like the facilities offered although I wasn't able to use many of them. The only thing I didn't really like was the casino. Was planning to spend a bit of time there, however after walking through it once it looked dry and uninspiring. Maybe I'm more use to the Las Vegas Casinos
Ka W. Familie, copii în vârstă Hong Kong, 20 februarie 2015
Lovely place, love faces

Room, service, food
9,3
Chin Y. Călător în pereche Singapore, 20 februarie 2015
Galaxy review

bed / pillow / promptness in service
8,7
Good.
Maggie C. Călător în pereche Hong Kong, 15 februarie 2015
Free food

Casino, food and location
8
Good ! Won money at casino
Chris W. Călător în pereche Australia, 15 februarie 2015
Galaxy Macau
9
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Chao H. Călător în pereche Hong Kong, 15 februarie 2015
good

good
8,7
good
Mark K. Călător în pereche United Kingdom, 14 februarie 2015
The very Best in Macau

Great STAFF - ROOMS - facilities
10
We stayed at the Venetian in September and we liked it very much HOWEVER the Galaxy is better by far. The Galaxy has somehow retained that boutique feel within a big hotel by offering a personal service. There is always someone on hand to point you in the right direction. We were upgraded and the room the view was out of this world. I can't say enough good things about this hotel we loved it and hope to go back again sometime soon. Thank you Galaxy.
Ao I. Călător în pereche Macau, 14 februarie 2015
Nice place to enjoy my holiday

The have enterainment provide to the guest such as cinema, dance show and bar.
8,7
I love this hotel, and I have a great time when I stay in this hotel.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Galaxy Macau MacauGalaxy Macau Macau - Cameră de oaspeţiGalaxy Macau Macau - Cameră de oaspeţiGalaxy Macau Macau - BaieGalaxy Macau Macau - BaieGalaxy Macau Macau - PlajăGalaxy Macau Macau - PlajăGalaxy Macau Macau - PlajăGalaxy Macau Macau - BufetGalaxy Macau Macau - Interior hotelGalaxy Macau Macau - Interior hotelGalaxy Macau Macau - ApartamentGalaxy Macau Macau - ApartamentGalaxy Macau Macau - PiscinăGalaxy Macau Macau - PiscinăGalaxy Macau Macau - Exterior hotelGalaxy Macau Macau - Facilităţi de recreereGalaxy Macau Macau - SpaGalaxy Macau Macau - MagazineGalaxy Macau Macau - PiscinăGalaxy Macau Macau - Exterior hotelGalaxy Macau Macau - Exterior hotelGalaxy Macau Macau - HolGalaxy Macau Macau - Pub/LoungeGalaxy Macau Macau - Pub/LoungeGalaxy Macau Macau - PiscinăGalaxy Macau Macau - Apartament


AS-AGWEB-3A05