De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Surabaya Centru, Surabaya, Indonezia 60271 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Garden Palace Hotel Surabaya - Sală de fitness Garden Palace Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi Garden Palace Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi Garden Palace Hotel Surabaya - Hol Garden Palace Hotel Surabaya - Hol Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurant Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurant Garden Palace Hotel Surabaya - Apartament Garden Palace Hotel Surabaya - Executive Lounge Garden Palace Hotel Surabaya - Baie Garden Palace Hotel Surabaya - Executive Lounge Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurant Garden Palace Hotel Surabaya - Restaurant Garden Palace Hotel Surabaya - Interior hotel
Zona Surabaya Centru Număr camere: 360
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 1340 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
8,3
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,3
Toate opiniile (1340)
Sortare:
Ahmad F. Familii cu copii tineri Indonesia, 25 iulie 2015
Only location is the good thing about this hotel

Staff service is okey
6,3
Not bad
Raportaţi această recenzie
William L. Familie, copii în vârstă Indonesia, 18 iulie 2015
well renovated old hotel in the hearts of the city

location, service, spacious room
8,3
we received excellent service during our stay. we didnt use other facilities, but we used free wifi, free welcome drink and enjoyed a good breakfast selection. the downside was the beddings. we felt it was too soft and did not represent a 4 star quality, though the cleanliness was in check. thank you to all staff for well reception and excellent service, we enjoyed our stay here.
Raportaţi această recenzie
Astuningsih A. Familii cu copii tineri Indonesia, 16 iulie 2015
Very nice hotel

Location, nice staff, comfortable room
8,3
Awesome
Raportaţi această recenzie
Ng T. Familii cu copii tineri Indonesia, 7 iulie 2015
Big Room

Big Room, clean, good location
7
Even this hotel is 40 years old, it has been renovated. Has a big room, but the bathtub has to be repair because the water make the floor wet.
Raportaţi această recenzie
Mohamed Z. Familii cu copii tineri Canada, 4 iulie 2015
Do not buy any cakes fro bakery they are vary old

I got two bananas they charge $4
5
Not vary good
Raportaţi această recenzie
Khaira Z. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 30 iunie 2015
srandard hotel with nice location

location
7
great
Raportaţi această recenzie
James C. Familii cu copii tineri Indonesia, 26 iunie 2015
4 star hotel that performs like 5 star hotel.

Location, staff and clean room for my family is the most important.
10
Raportaţi această recenzie
Santi A. Familie, copii în vârstă Indonesia, 20 iunie 2015
need renovation

busy hotel, busy staff, nice b'fast
7,7
this hotels need to renovation. the rooms smeel not good, the lobby always busy. I like to stay here because of the dimsum food in the morning in the chinnese resto.
Raportaţi această recenzie
Maelinda H. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 18 iunie 2015
uncomfortable...unclean
2,7
Uncomfortable hotel..a littel bit dirty..especially at the bathroom..theres so many broken thing and dirty thing inside..especially the sink was a litte bit broken inside..
Raportaţi această recenzie
Novy W. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 17 iunie 2015
cleans

good design
6,7
The hotel location was fantastic. The facilities were great
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Garden Palace Hotel SurabayaGarden Palace Hotel Surabaya - Sală de fitnessGarden Palace Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiGarden Palace Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiGarden Palace Hotel Surabaya - HolGarden Palace Hotel Surabaya - HolGarden Palace Hotel Surabaya - RestaurantGarden Palace Hotel Surabaya - RestaurantGarden Palace Hotel Surabaya - ApartamentGarden Palace Hotel Surabaya - Executive LoungeGarden Palace Hotel Surabaya - BaieGarden Palace Hotel Surabaya - Executive LoungeGarden Palace Hotel Surabaya - RestaurantGarden Palace Hotel Surabaya - RestaurantGarden Palace Hotel Surabaya - Interior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C01