Contul meu (conectare)

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Gloucester Luk Kwok Hong Kong

72 Gloucester Road, Wanchai, Hong Kong (Arată hartă)

rezervaţi acum!

Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Recepţie Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Apartament Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Apartament Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Apartament Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Bufet Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Restaurant Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Baie
Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Baie Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Baie Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Recepţie Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Restaurant Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Restaurant Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Restaurant Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Sală de şedinţe Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Sală de şedinţe Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Centru de afaceri Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Intrare Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Bufet Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Bufet
Situare: Wanchai Număr camere: 196
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,2

din 581 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,8
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (581)
Giulio L. Călător în pereche Italy, 2 august 2009
Luk Kwok Hotel

La posizione centrale
7,3
Il Luk Kwok Hotel di Hong Kong è un edificio molto vasto, pulitissimo, elegante, situato ottimamente per la visita turistica della città, in una zona piena di ristoranti e bar. Ciò consente di trovare facilmente un locale dove consumare la colazione il mattino, dato il costo eccessivo del breakfast in hotel.
Alexander S. Călător pentru drum de afaceri Russia, 22 octombrie 2013
Convenient both for business and nightlife

Location close to the fairs venue and nightlife spots. Easy access to any transport. Comfortable while not expensive stay.
8,3
Despite earlier arrival the check-in was no problem. The hotel has a great location just 2 min from Convention Center and 3 min from metro station. At night one will find around tens of restaurants and bars, including those with live music. Good place to combine both busy day and relaxing night.
Inna T. Călător în pereche Ukraine, 17 octombrie 2013
Close to convention and exhibition centre

clean, good breakfast
9,3
very close to exhibition, just 5 min by walk. Excellent breakfast (European, Chinese menu), clean room, friendly staff. Near hotel a lot of bars, restraunts.
Inna T. Călător în pereche Ukraine, 16 octombrie 2013
close to exhibition centre

clean room, good breakfast, close to exhibition
9,3
good hotel, I like it. Absolutely 4 stars. European breakfasts, clean room.
Will T. Călător în pereche United States of America, 15 octombrie 2013
We can't wait for our next trip to HK

good service, location, clean
9,3
It was a superb stay for us as it was centrally located, with good staff and always helpful. We would definitely come again ...
Myron K. Călător pentru drum de afaceri United States of America, 18 septembrie 2013
Very comfortable 4 star hotel in ideal location

Great location for business. Comfortable rooms. Room service and internet was great.
8
We were very pleased with the room - quite large for Hong Kong, plenty of space for good sized closet. Bathroom very clean and efficient. Everything was clean. Halls were spacious and pleasant and quiet. We used room service alot and the food was always tasty! We will come back for sure!
Arunya T. Călător pentru drum de afaceri Thailand, 14 septembrie 2013
FIrst time staying here and very very impressed

Location, Clean Room, Attentive and friendly staffs.
9
It's my first time here and I'm definitely coming back again. The location is superb as I was in HK for the convention. The room i was assigned to was really clean and quiet. The best thing i remember about the hotel is the friendly and attentive staffs.
Ryan M. Călător pentru drum de afaceri Canada, 24 august 2013
walking distances to all the sites

High quality rooms a with great bed, Nightlife, fast internet
8
High quality rooms a with great bed, was able to check in early from my European early arriving flight. Nightlife was close and of course fast internet.
An Y. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 24 august 2013
sizeable rooms with comfortable beds

speedy check in, large rooms, comfortable beds
7,7
The customer service experience was really good. Staff was friendly and offered alternative suggestions for airport shuttle when we could not get on the one that we wanted, which turned out to be more cost efficient!
Ramli A. Familie, copii în vârstă Indonesia, 19 august 2013
awesome

easy access to public transport, large room, high speed internet
7
awesome, only the room rate a little bit expensive

rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Gloucester Luk Kwok Hong Kong Hong KongGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RecepţieGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - ApartamentGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - ApartamentGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - ApartamentGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - BufetGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RestaurantGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - BaieGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - BaieGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - BaieGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RecepţieGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RestaurantGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RestaurantGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - RestaurantGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Sală de şedinţeGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Sală de şedinţeGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Centru de afaceriGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - IntrareGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - BufetGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - BufetGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - HolGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessGloucester Luk Kwok Hong Kong Hong Kong - Sală de şedinţe


AS-AGWEB-3C03