De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 3713 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,1
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (3713)
Sortare:
Harry G. Familii cu copii tineri Germany, 24 ianuarie 2013
Schoenes Hotel mit schoenen Zimmern

Sehr gut zum relaxen und fuer Kinder
8,7
Alles zusammen ein schoenes ruhiges Hotel. Die Aussenanlage ist recht gross und angenehm gestaltet. Das fruehstuecksbuffet ist sehr abwechslungsreich und es sollte fuer jedermann etwas dabei sein. Die Wege wie z.B. zu Disneylandoder den Ladys Market sind zwar etwas weit , aber 30 minuten sollten es wert sein, auch wenn die Taxis in HK etwas teuer sind.
Nerio R. Familii cu copii tineri Italy, 5 aprilie 2012
Ottimo Hotel e servizio.

Pulizia, Servizio, Ristorante
8
Hotel ben organizzato, Pulito e con ottimo servizi Putroppo la posizione richiede un taxi, per raggiungere la metropolitana. Vicinanza al mare, con spiagga pulita e attrezzata. Vicinanza allo shopping, e ristoranti.
Graziano Q. Călători în pereche Italy, 7 ianuarie 2012
Hotel bello ma letti scomodi

Confortevole, grandi camere
6,7
Questo albergo e' stato da noi preso solo perche' dal sito agoda risultava "nei pressi" dell'aeroporto ma e' stata una scelta sbagliata. In primo luogo perche arrivare all'albergo dal centro di hong kong (che sia l'isola o che sia kowloon) e' veramente un viaggio, con la metro e con l'autobus. Senza tempi di attesa tra l'uno e l'altro se non 10 minuti, ci abbiamo messo piu' di un'ora per poi trovarci in un albergo lontano piu' di mezz'ora dall'aeroporto al quale e'possibile arrivare con il taxi (per 240 dollari di hong kong circa) oppure con una loro navetta a pagamento ( circa 200 dollari) mentre se fossimo rimasti all'isola di hong kong saremmo arrivati in aeroporto MOLTO piu facilmente prendendo il treno express che ti porta da hong kong centro all'aeroporto in soli 23 minuti per un costo di 120 dollari (tutti i prezzi da me espressi sono per due persone). Tra l'altro il treno express ti permette di fare il check in alla stazione, ovvero ad hong kong anziche all'aeroporto, con la fantastica conseguenza di fare il viaggio senza valigie e con la possibilita di arrivare piu tardi. Tra l'altro l'albergo e' fuorissimo dalla citta' quindi se ci arrivi poi non puoi piu muoverti...insomma, e' proprio da levare il fatto che sia vicino all'aeroporto.
Kathy N. Călători în pereche Hong Kong, 25 mai 2016
A good choice for relax
5
The room is clean and tidy. I am go to the hotel again
Mable W. Călători în pereche Hong Kong, 23 mai 2016
all good except uncomfortable mattress and pillows
4,7
bed was too hard.
Ngai C. Familii cu copii tineri Hong Kong, 23 mai 2016
Nice Place and staff
6,7
All people are very nice and place is great!
Tsz W. Familii cu copii în vârstă Hong Kong, 22 mai 2016
Good
6
Good view, fair price, nice lobby
Meng K. Călători în pereche Hong Kong, 21 mai 2016
ok
6,7
ok
Alan W. Călători drum de afaceri Canada, 19 mai 2016
clea and spacious
5
Requested a quiet room but the renovation spoiled the staff effort Speedy check out Renovation - serious noise and banging from 9-5. The hotel should really assign a room far away from the renovation section Overall,nice stay. But would recommend stay away until the renovation is done
Sheila C. Călători individuali United States of America, 14 mai 2016
Good value.
6
The staff were friendly. But the morning of my departure, the concierge was not very familiar with the bus route and recommended me to a cab driver who was horrible. The latter dropped me off in the middle of nowhere and told me the bus would come later. It never came. I caught another cab and luckily made it to my flight by the skin of my teeth. What a bummer. Otherwise, I have no complaint about this hotel.
1 din 1 recenzii
Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - GrădinăGold Coast Hotel Hong Kong - GrădinăGold Coast Hotel Hong Kong - GrădinăGold Coast Hotel Hong Kong - Teren de joacăGold Coast Hotel Hong Kong - PiscinăGold Coast Hotel Hong Kong - VedereGold Coast Hotel Hong Kong - PiscinăGold Coast Hotel Hong Kong - Sală de balGold Coast Hotel Hong Kong - Sală de balGold Coast Hotel Hong Kong - Sală de fitnessGold Coast Hotel Hong Kong - Teren de joacăGold Coast Hotel Hong Kong - GrădinăGold Coast Hotel Hong Kong - Sală de balGold Coast Hotel Hong Kong - Sală de balGold Coast Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeGold Coast Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeGold Coast Hotel Hong Kong - PlajăGold Coast Hotel Hong Kong - Club pentru copiiGold Coast Hotel Hong Kong - Club pentru copiiGold Coast Hotel Hong Kong - Club pentru copiiGold Coast Hotel Hong Kong - Club pentru copiiGold Coast Hotel Hong Kong - RestaurantGold Coast Hotel Hong Kong - Teren de joacăGold Coast Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGold Coast Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07