De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Golden Sun Suites Hotel

35 Hang Quat, Hoan Kiem District, Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Recepţie Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Exterior hotel Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Baie Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Baie Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Restaurant Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Interior hotel Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Recepţie
Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Interior hotel Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Golden Sun Suites Hotel Hanoi - Baie
Zona Old Quarter Număr camere: 35
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Superb

9,2

din 182 opinii

Calitate-preţ
9,4
Situare
9,2
Prestaţia personalului
9,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,3
Confort/Standard Cameră
9,1
Alimentaţie/Local
8,5
Toate opiniile (182)
Sortare:
Andrea A. Călător în pereche Italy, 22 noiembrie 2013
Confortevole e Piacevole

Staff gentilissimo, ottima colazione, ottima posizione
8
Hotel molto carino, stanze carine, pulite e confortevoli unici due handicap: dalla ventola del bagno esce una puzza di fogna che invade tutta la stanza e che siamo stati svegliati tutte le mattine da un gallo che iniziava a cantare alle 05:30 a.m. del mattino e non finiva più... Comunque ben localizzato, ottima colazione tutto sommato decente.
Raportaţi această recenzie
Jeanette D. Familie, copii în vârstă Canada, 18 iulie 2015
I would definitely return!

Location was excellent. The hotel was very clean. Our room was comfortable.
10
When we arrived at the hotel we realized that we left a piece of luggage at Hanoi airport. Mrs Flower called customer service, which was a huge help as we do not speak Vietnamese, and within a couple of hours the bag was delivered to our door. As we were staying only one night, our stay was stress free and relaxing. The staff were so pleasant and accommodating. Breakfast buffet was substantial and tasty with plenty of choice. The hotel was within easy walking distance of enjoyable nightlife. My next stay in Hanoi will certainly be with Golden Sun Suites. I would rate it a 6 on staff performance, room comfort, a and cleanliness!!!
Raportaţi această recenzie
Albinus J. Familie, copii în vârstă Malaysia, 14 iulie 2015
Very nice overall

Service was excellent
8,3
This is the old part of time with narrow streets and shops. The hotel is excellent but if you prefer better streets and shops, stay at the newer areas.
Raportaţi această recenzie
Syan S. Călător în pereche Malaysia, 26 iunie 2015
A best hotel for traveler

Breakfast, staff performance and cleaniess
10
The most significant and the best thing is the staffs are very friendly and performed professional. A watermelon drink served once i arrived and waiting for registration. They free upgraded our room from deluxe double beds room to junior twin suit due to we selected optional preference of twin beds. They really appreciated the traveler who visited their hotel. The another best thing is the breakfast. It was the most interesting breakfast menu and service we obtained as compared to other 3 stars hotel in Hanoi.
Raportaţi această recenzie
Hannah-Lee H. Călător în pereche Australia, 23 iunie 2015
Great hotel, great location

Staff, location, rooms
9,7
Wonderful! We would definitely stay here again
Raportaţi această recenzie
Joonsuk C. Călător în pereche South Korea, 10 iunie 2015
More than expected

good food, kind staff, good location
9,3
It was much more than expected. Close to tourist spots. So kind staff. Good breakfast. i'll definitely stay if I visit there again.
Raportaţi această recenzie
Daniel L. Familie, copii în vârstă Singapore, 1 iunie 2015
Good Hotel

Convenient, Good Service, Clean
10
Highly recommended for all types of travelers. Would gladly come back to stay again
Raportaţi această recenzie
Natalie N. Călător în grup United States of America, 24 mai 2015
Very Good Service

Location, comfort room, and friendly staffs
9,7
Raportaţi această recenzie
Wencai Y. Călător în pereche Singapore, 14 mai 2015
fantastic stay in hanoi!

staff, food, location
9
Wonderful and couldn't ask for more. Only feedback is the soundproofing for connecting rooms can be improved. But otherwise, perfect!
Raportaţi această recenzie
Pauline Y. Călător individual Malaysia, 3 mai 2015
Great hotel, great location and great service

Staff's friendlinest, great location and clean
9
Excellent hotel. Will definitely come back.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Golden Sun Suites Hotel HanoiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - RecepţieGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Exterior hotelGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - BaieGolden Sun Suites Hotel Hanoi - BaieGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - RestaurantGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Interior hotelGolden Sun Suites Hotel Hanoi - RecepţieGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Interior hotelGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiGolden Sun Suites Hotel Hanoi - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C06