De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Colon, Cebu City, Filipine

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,1

din 471 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,5
Situare
7,3
Prestaţia personalului
7,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,1
Confort/Standard Cameră
7,1
Alimentaţie/Local
6,5
Toate opiniile (471)
Sortare:
Roberto S. Călători în pereche Italy, 19 ianuarie 2012
Grande posizione

Posizione centrale
6,3
secondo soggiorno dopo pochi giorni nello stesso hotel. nonostante la scelta per una camera "superior" invece di "normal" come nell'ultimo soggiorno, solo le dimensioni della camera erano più grandi. per il resto tutto uguale a quella "normal", salvo la mancanza del frigobar che invece, nella normal, c'era. il sevizio alla colazione (ineccepibile durante l'ultimo soggiorno) questa volta è stato molto lento ed abbiamo dovuto richiamare il cameriere più volte per ottenere il servizio.
Sightseeing/Attractions Tip: visita alla cattedrale del Santo Nino, Croce di Magellano e Carbon Market, tutti raggiungibili a piedi dall'hotel
Raportaţi această recenzie
Roberto S. Călători în pereche Italy, 13 ianuarie 2012
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

Posizione centrale
8
Ben posizionato nei pressi dei centri di interesse turistico (Santo Nino, Magellan Cross e Carbon Market). Stanze abbastanza grandi e pulite. Condizionatore efficiente e doccia ben funzionante. Personale cortese e veloce nelle pratiche di check in e check out. Comodo ed economico, indicato per brevi soggiorni in centro città. Una valida alternativa ai grandi hotel 5 stelle.
Raportaţi această recenzie
Salvatore P. Călători în pereche Italy, 2 februarie 2016
staff ok

clean
5
No Well no bad
Raportaţi această recenzie
Ariel H. Călători individuali United States of America, 20 ianuarie 2016
No windows, surly staff, avoid this place
3,7
Women at front desk were unfriendly. Room was tired, walls dirty, NO WINDOWS. Breakfast was meager and apathetic. Bathroom smelt of vomit. In a very noisy crowded but central neighborhood. Better options nearby.
Raportaţi această recenzie
Ronan J. Călători individuali Philippines, 1 ianuarie 2016
worth its price

ease of booking, nice comfortable room, and location
8,7
Raportaţi această recenzie
Marie S. Călători în grup Philippines, 30 noiembrie 2015
convenient

good service, affordable, convenient
9,7
Raportaţi această recenzie
Doug G. Călători în pereche Canada, 29 noiembrie 2015
One night stay

Tv channel list, hot water, and beds
6,3
Ok but no water cooler available in hallways.
Raportaţi această recenzie
Cindy R. Călători în grup Philippines, 13 noiembrie 2015
Cebu 2015

The staffs were nice and accommodating.
6,3
It's pretty good. The rooms were good. For group travelers like us, it is very important for us that the room to stay has more outlets were we can charge our gadgets. Our room has only two outlets but they were nice enough in providing us with an extension outlet.
Raportaţi această recenzie
Geraldine B. Călători drum de afaceri Philippines, 1 octombrie 2015
Ample

Staff, location and price
6,7
Raportaţi această recenzie
Emmylou P. Călători individuali Philippines, 25 septembrie 2015
Worth it!

the best 3 things about this hotel are -- Helpful staff/receptionists, very affordable, accessible to public transportation
8,7
We book the hotel on our way back to Cebu from Bato. When we arrived, the staff were all accommodating. We even managed to get a massage that night and it was good. Free breakfast the following day was good as well. The hotel is quite near to key city roads and the receptionist help us how to go around the city. He even offered to call the hotel if we are getting lost even if we already checked out. the overall stay in Golden Valley Hotel was all worth it.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Golden Valley Hotel Cebu CityGolden Valley Hotel Cebu City - Coffee Shop/CafeneaGolden Valley Hotel Cebu City - BaieGolden Valley Hotel Cebu City - DotăriGolden Valley Hotel Cebu City - RecepţieGolden Valley Hotel Cebu City - Sală de balGolden Valley Hotel Cebu City - Sală de balGolden Valley Hotel Cebu City - Sală de şedinţeGolden Valley Hotel Cebu City - Sală de şedinţeGolden Valley Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiGolden Valley Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiGolden Valley Hotel Cebu City - RecepţieGolden Valley Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiGolden Valley Hotel Cebu City - Interior hotelGolden Valley Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiGolden Valley Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiGolden Valley Hotel Cebu City - Interior hotelGolden Valley Hotel Cebu City - Sală de şedinţe


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01