sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Orasul Cebu, Cebu, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Golden Valley Hotel Cebu - Baie Golden Valley Hotel Cebu - Dotări Golden Valley Hotel Cebu - Recepţie Golden Valley Hotel Cebu - Sală de bal Golden Valley Hotel Cebu - Sală de bal Golden Valley Hotel Cebu - Sală de şedinţe Golden Valley Hotel Cebu - Sală de şedinţe Golden Valley Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Golden Valley Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Golden Valley Hotel Cebu - Recepţie Golden Valley Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Golden Valley Hotel Cebu - Interior hotel Golden Valley Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Golden Valley Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Golden Valley Hotel Cebu - Interior hotel Golden Valley Hotel Cebu - Sală de şedinţe
Zona Orasul Cebu Număr camere: 50
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,1

din 432 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
7,2
Prestaţia personalului
7,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,1
Confort/Standard Cameră
7,1
Alimentaţie/Local
6,5
Toate opiniile (432)
Sortare:
Roberto S. Călător în pereche Italy, 19 ianuarie 2012
Grande posizione

Posizione centrale
6,3
secondo soggiorno dopo pochi giorni nello stesso hotel. nonostante la scelta per una camera "superior" invece di "normal" come nell'ultimo soggiorno, solo le dimensioni della camera erano più grandi. per il resto tutto uguale a quella "normal", salvo la mancanza del frigobar che invece, nella normal, c'era. il sevizio alla colazione (ineccepibile durante l'ultimo soggiorno) questa volta è stato molto lento ed abbiamo dovuto richiamare il cameriere più volte per ottenere il servizio.
Sightseeing/Attractions Tip: visita alla cattedrale del Santo Nino, Croce di Magellano e Carbon Market, tutti raggiungibili a piedi dall'hotel
Roberto S. Călător în pereche Italy, 13 ianuarie 2012
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

Posizione centrale
8
Ben posizionato nei pressi dei centri di interesse turistico (Santo Nino, Magellan Cross e Carbon Market). Stanze abbastanza grandi e pulite. Condizionatore efficiente e doccia ben funzionante. Personale cortese e veloce nelle pratiche di check in e check out. Comodo ed economico, indicato per brevi soggiorni in centro città. Una valida alternativa ai grandi hotel 5 stelle.
Melven B. Familii cu copii tineri Philippines, 1 martie 2015
The price is good

Staff, food, location
8
Pleasant
Clarence H. Călător în pereche United States of America, 1 martie 2015
I will look for a different hotel next time.

It was just okay
6
It worked for me this time but I will find a different hotel next time
Timothy I. Călător individual United States of America, 28 februarie 2015
Good hotel for the price.

The staff was warm and cordial, the hotel was overall very clean and comfortable, and the location puts you close to the action.
8,3
No really big complaints, especially when the price is factored in. The refrigerator always froze my drinks and food overnight, no matter how low the setting, you have to leave the shower on for a good five or six minutes before the water starts to get warm, and the air conditioner takes a while to cool the room down, but all of those things are fairly easy to overlook when you consider the price of the room. Overall, I would recommend the place, and if I went back to Cebu City, I would probably book a room there again.
Mark C. Călător în pereche Australia, 28 februarie 2015
you get what you pay for

good location,meals in resto good
6,7
you get what you pay for.....it was ok ,the shower was as cold as the breakfast and the aircon sounded like a helicopter on steroids...
Melven B. Familii cu copii tineri Philippines, 24 februarie 2015
Nice Hotel

Staff, food, location
8
Good except for two things. 1. Hot shower not working 2. TV is very small
Anthony G. Călător în pereche United States of America, 17 februarie 2015
good value

value, clean, friendly
9
good hotel for the price. We just sleep there but had a 42" TV. good internet.
Jacquiline F. Călător în pereche Philippines, 16 februarie 2015
Valentine Stay

Value for money because i booked it cheaper compare to other hotels nearby, second the staff were accommodating and polite and third it was near to the cathedral and sto nino church.
8,3
Overall it was good but the personal ref was not functioning well and the aircon was so noisy i stayed at room 217.
Jay M. Călător individual Australia, 14 februarie 2015
Very basic

Price?
5,7
It was a very basic room, not in a particularly good location. Staff were friendly enough, but I would stay somewhere else for the same price next time.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - BaieGolden Valley Hotel Cebu - DotăriGolden Valley Hotel Cebu - RecepţieGolden Valley Hotel Cebu - Sală de balGolden Valley Hotel Cebu - Sală de balGolden Valley Hotel Cebu - Sală de şedinţeGolden Valley Hotel Cebu - Sală de şedinţeGolden Valley Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiGolden Valley Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiGolden Valley Hotel Cebu - RecepţieGolden Valley Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiGolden Valley Hotel Cebu - Interior hotelGolden Valley Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiGolden Valley Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiGolden Valley Hotel Cebu - Interior hotelGolden Valley Hotel Cebu - Sală de şedinţe


AS-AGWEB-3B06