De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Fuente Osmena, Cebu City, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Baie Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Intrare Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Hol Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Recepţie Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi
Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţi
Zona Fuente Osmena Număr camere: 39

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,8

din 705 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,0
Situare
8,4
Prestaţia personalului
6,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,8
Confort/Standard Cameră
7,1
Alimentaţie/Local
5,2
Toate opiniile (705)
Sortare:
Mamo R. Călători individuali Italy, 12 februarie 2013
grande posizione ma camere piccole..

personale molto gentile
8
personale molto gentile,hotel pulito,camere piccole consigliato per soggiorni brevi....
Raportaţi această recenzie
Gaius G. Călători individuali Singapore, 25 ianuarie 2016
Hotel needs a facelift

Location, Location & Location
8,3
Been staying in this hotel quite often for the past 3 years. The hotel needs a major renovation. Wifi did not work, room essentials are missing. Toilet was chocked up. And cockroaches were seen. Will not stay here any more.
Raportaţi această recenzie
Reynaldo L. Călători în pereche Philippines, 24 ianuarie 2016
3star

location
6
cool
Raportaţi această recenzie
Mohammed A. Călători individuali Saudi Arabia, 21 ianuarie 2016
best location ever

price, location and staff
7
My favorite stay
Raportaţi această recenzie
Mohammed A. Călători în grup Saudi Arabia, 21 ianuarie 2016
My favorite

Location, Price and staff
7
My favourite
Raportaţi această recenzie
Roseminda B. Călători drum de afaceri United Kingdom, 8 ianuarie 2016
no comment

Location
9,3
Nice and looking forward to stay at this hotel soon.
Raportaţi această recenzie
Eugene D. Călători individuali Philippines, 2 ianuarie 2016
Not Worth the Stay

Accessibility, Near Shopping Mall
4,3
I am surprised that the room was very small. They do not have closet or dresser. They only have a small bedside side table. Very small that it would only hold the lampshade, bible and telephone. You cannot anymore place personal belongings. To my dismay, there were crawling small cockroaches on the floor and in the shower area. What really bothered me was since my bags and other personal things were on the floor, those cockroaches may enter my bags and other belongings. A day after my stay at GranPrix i noticed that i have cockroach bites in my legs that up to this time its still red and itchy.
Raportaţi această recenzie
Shiela V. Călători în pereche Philippines, 26 decembrie 2015
Our stay was not that good! I got a creepy feeling

The room is small, the ceiling is so low & we don't like the ambiance
4,7
We don't find the room amusing because we felt creepy on the room. Given that the building is quite old but still the environment itself is not good. On the first day itself, I told my husband that we just transfer to other hotel but since we already paid it in full so we stayed in the hotel. But overall, we don't like the ambiance.
Raportaţi această recenzie
Ronald K. Călători individuali United States of America, 24 decembrie 2015
No phones in room on 4th floor

location location cold air con
6,3
Ok it is my go to place but They have no phones on the 4th floor no ref in rooms and just ask and they will clean room but wont if you don't ask the air con is one of the coldest in Cebu
Raportaţi această recenzie
Kevin A. Călători individuali United Kingdom, 21 decembrie 2015
Not clean

Location
4,7
Not great
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu CityGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - BaieGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - IntrareGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - HolGran Prix Hotel & Suites Cebu City - RecepţieGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Cameră de oaspeţiGran Prix Hotel & Suites Cebu City - RecepţieGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Interior hotelGran Prix Hotel & Suites Cebu City - HolGran Prix Hotel & Suites Cebu City - HolGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Interior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05