De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapore (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mâncare şi băutură Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mâncare şi băutură Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mâncare şi băutură Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mâncare şi băutură Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mâncare şi băutură Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Sală de bal Grand Park City Hall Hotel Singapore - Sală de bal Grand Park City Hall Hotel Singapore - Sală de şedinţe Grand Park City Hall Hotel Singapore - Exterior hotel Grand Park City Hall Hotel Singapore - Sală de fitness Grand Park City Hall Hotel Singapore - Centru de afaceri Grand Park City Hall Hotel Singapore - Piscină Grand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Grand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Grand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Grand Park City Hall Hotel Singapore - Interior hotel Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hol Grand Park City Hall Hotel Singapore - Interior hotel Grand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Grand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi
Zona Marina Bay Număr camere: 333
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 2738 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
8,6
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (2738)
Sortare:
Gianluca M. Călător în pereche Italy, 14 august 2014
Bello ma con parecchie pecche

Posizione lussuosità personale
7,3
Ho viaggiato ad Agosto 2014. L'Hotel è posizionato molto bene, a pochi passi (2 minuti massimo di cammino) dalla fermata di City Hall della metropolitana quindi a 2 fermate da Marina Bay e vicino alle altre fermate per visitare la città. E' anche molto lussuoso e tenuto bene ma, credo, che sia stato fatto molti anni fa. Nella stanza infatti era stato installato un sistema domotico che permetteva la regolazione di luci ed altro. Tuttavia non era possibile gestire la temperatura del condizionatore ma solo se doveva essere: spento basso medio alto Da un hotel a 5 stelle mi aspettavo che fosse possibile. Inoltre nella stanza la cornetta del bagno mi "è rimata in mano". Dopo che mi sono lamentato si sono scusati ed ho capito che hanno "centralizzato" per tutte le stanze l'aria condizionata impostando per "tutti" la medesima temperatura...trovo questa cosa un'assurdità. Si sono scusati spostandomi in una camera di livello superiore (tutto molto più grande e più lussuoso) ma l'aria condizionata era uguale a quella precedente segno che hanno fatto questa cosa per tute le camere.
Raportaţi această recenzie
Andrea B. Călător în pereche Italy, 22 decembrie 2013
buona posizione!

posizione, pulizia, cortesia
8
un bell'hotel per soggiornare a Singapore! stanze pulite e abbastanza spazione, prezzo competitivo e buon punto di partenza per visitare questa magnifica città
Raportaţi această recenzie
Francesco P. Călător în pereche Italy, 13 august 2013
Very good hotel, we enjoyed it.

Clean room, big room, friendly staff
9,7
Siamo stati molto bene in questo hotel. La stanza molto grande, pulita, confortevole. Internet veloce. Lo staff è stato sempre molto disponibile. L'hotel mette a disposizione un pullmino gratuito per raggiungere altri punti della città. In cinque minuti si raggiunge l'importante fermata della metropolitana "city hall", che da modo di connettersi subito ad altre linee. Esperienza molto buona, lo consigliamo!
Raportaţi această recenzie
Loris F. Călător în pereche Switzerland, 6 iunie 2013
hotel in ottima posizione per i mezzi pubblici MTR

staff gentile, competente, ,posizione dell'hotel
8
adatto a turisti indipendenti,ottima la posizione per raggiungere tutti isiti turistici
Raportaţi această recenzie
Alessandro C. Călător individual Italy, 8 ianuarie 2012
Hotel piacevole e ben posizionato

Ben arredato
6
hotel di qualita' medio alta e ad un prezzo tutto sommato in linea con il mercato di singapore . piacevole nel complesso .
Raportaţi această recenzie
Brent W. Călător pentru drum de afaceri New Zealand, 1 septembrie 2015
Very average experience

Breakfast, location, leaving.
6,3
After spending 3 weeks in Vietnam with beaut hotels and very friendly people,it was disappointing to arrive at a hotel in Singapore, lift our own bags from Taxis, Wait from 330pm till 5pm for our room and then when my wife was given the key she had no help in taking our luggage to our room. Our room had dry but rotten carpet and smelt "real bad". A leak looked to have been repaired but no carpet replacement. To be fair when our door key stopped working on the last day, the person who came to fix it was very apologetic and gave us a free drink and an scented machine to help with the smell. Please note I complain very little, but feel this time its worthy of it.
Raportaţi această recenzie
Narawit T. Călător în pereche Thailand, 30 august 2015
One of the best hotel in Singapore

Staff, Location, Comfort
9,7
It was fantastic, me and my girlfriend liked the hotel so much, it was clean, decorated in modern style. The location was good, only 150-200 meters away from the city hall station (give me great excess to others major travel sites such as Merlion park, Orchard st., Clarke Quay). The staff performance was outstanding, friendly smiles and atmosphere. We also get a double upgrade, from Superior room to Club room. In additional, we also get late check-out at 14:00 pm., all of that free of charge!
Raportaţi această recenzie
Darren C. Călător pentru drum de afaceri Canada, 26 august 2015
one night stay

club lounge, lobby, area
8,7
Raportaţi această recenzie
Soyul Y. Călător pentru drum de afaceri South Korea, 25 august 2015
not the best place

location was great
6
place is too old. would choose other place
Raportaţi această recenzie
Sang J. Călător pentru drum de afaceri South Korea, 25 august 2015
Definitely a 3 star hotel

Nothing good about this hotel honestly. You can hear other rooms, it smells, my co-worker found a cockroach.
6
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Grand Park City Hall Hotel SingaporeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mâncare şi băuturăGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mâncare şi băuturăGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mâncare şi băuturăGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mâncare şi băuturăGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mâncare şi băuturăGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - Sală de balGrand Park City Hall Hotel Singapore - Sală de balGrand Park City Hall Hotel Singapore - Sală de şedinţeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Exterior hotelGrand Park City Hall Hotel Singapore - Sală de fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapore - Centru de afaceriGrand Park City Hall Hotel Singapore - PiscinăGrand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park City Hall Hotel Singapore - Interior hotelGrand Park City Hall Hotel Singapore - HolGrand Park City Hall Hotel Singapore - Interior hotelGrand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park City Hall Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A06