De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapore 238857

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,1

din 6268 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,4
Situare
9,4
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,3
Toate opiniile (6268)
Sortare:
Alberto T. Călători în pereche Italy, 26 august 2014
Confortevole e ottima posizione

La comodità della posizione. La qualità dei servizi (con il must dell'utilizzo dello smartphone) la pulizia delle camere.
7,7
Piacevolissima esperienza. Ubicato benissimo vicinissimo risulta comodissimo sia per chi vuole fare acquisti e per chi vuole girare la città in metropolitana. Le camere (non nuovissime) sono comunque molto pulite sempre in ordine e con tutti i comfort e servizi necessari. Bene il personale, molto chiaro a dare le informazioni necessarie al check in. Ho trovato fantastico e comodissimo il fatto che l'hotel mette a disposizione uno smartphone con traffico dati e telefonate internazionali illimitate per i clienti. Piacevole il lounge bar per aperitivo o cocktail. Unica pecca l'aria condizionata eccessivamente bassa nella reception, proprio non la sopporto.
Raportaţi această recenzie
Marco T. Călători în pereche Italy, 17 noiembrie 2013
Hotel centralissimo

posizione, pulizia delle camere
10
Raportaţi această recenzie
Crapanzano G. Călători drum de afaceri Italy, 11 martie 2013
supercentrale in piena Orchard Road

supercentrale, in piena Orchard road, molto moderno e confortevole
7,7
Raportaţi această recenzie
Danial K. Călători în pereche Singapore, 8 februarie 2016
Great location but breakfast isn't that good.

Location, Clean, Comfortable
8,7
To start off, for a 5* hotel, their breakfast needs to be better. The food wasnt that great and the spread is limited. It was my girlfriend's birthday and I arranged a surprise for her through Agoda and it is ruined by the front of office staff that totally blew the entire surprise when he asked me when do I want the cake to be delivered when my girlfriend is just beside me.
Raportaţi această recenzie
Eliseba S. Călători drum de afaceri Indonesia, 4 februarie 2016
My favorite hotel

Location, good service and comfort
9
my stay in this hotel is always satisfied
Raportaţi această recenzie
Cheong K. Călători în grup Malaysia, 2 februarie 2016
Great hotel

The location is superb
7,7
Very good.
Raportaţi această recenzie
Irene I. Călători individuali Indonesia, 1 februarie 2016
nice place to stay :)

clean, staff is nice, comfortable
7,3
Everything excellent
Raportaţi această recenzie
Richard T. Călători în pereche Australia, 1 februarie 2016
We will be back again.

Location, Good Vibe and free handphone + wifi.
9,3
Great !
Raportaţi această recenzie
Kim S. Familii cu copii tineri Singapore, 1 februarie 2016
Value for money

Location. Clean nice room
9
Vety comfortable
Raportaţi această recenzie
Brian O. Călători drum de afaceri Malaysia, 30 ianuarie 2016
Overrated
3
It was expensive and overrated. The breakfast was definitely disappointing and the music was like being in a club while you are eating. My room was supposed to be for my entire family but I was put into a very small room the would not fit any of us. The bed was extremely uncomfortable a felt like a cheap mattress. I was extremely disappointed and will not chose this location again
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Grand Park Orchard SingaporeGrand Park Orchard Singapore - VedereGrand Park Orchard Singapore - Interior hotelGrand Park Orchard Singapore - HolGrand Park Orchard Singapore - HolGrand Park Orchard Singapore - Pub/LoungeGrand Park Orchard Singapore - PiscinăGrand Park Orchard Singapore - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapore - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - RestaurantGrand Park Orchard Singapore - DotăriGrand Park Orchard Singapore - Interior hotelGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - PiscinăGrand Park Orchard Singapore - PiscinăGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - BaieGrand Park Orchard Singapore - BaieGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapore - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapore - BaieGrand Park Orchard Singapore - BaieGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - BaieGrand Park Orchard Singapore - BaieGrand Park Orchard Singapore - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapore - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapore - BaieGrand Park Orchard Singapore - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapore - Executive Lounge


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06