sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapore 238857 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Grand Park Orchard Singapore - Vedere Grand Park Orchard Singapore - Interior hotel Grand Park Orchard Singapore - Hol Grand Park Orchard Singapore - Hol Grand Park Orchard Singapore - Pub/Lounge Grand Park Orchard Singapore - Piscină Grand Park Orchard Singapore - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapore - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapore - Apartament Grand Park Orchard Singapore - Apartament Grand Park Orchard Singapore - Apartament Grand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţi Grand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţi Grand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţi Grand Park Orchard Singapore - Apartament Grand Park Orchard Singapore - Apartament
Grand Park Orchard Singapore - Apartament
Zona Orchard Număr camere: 308
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,2

din 5504 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
9,4
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,3
Toate opiniile (5504)
Sortare:
Alberto T. Călător în pereche Italy, 26 august 2014
Confortevole e ottima posizione

La comodità della posizione. La qualità dei servizi (con il must dell'utilizzo dello smartphone) la pulizia delle camere.
7,7
Piacevolissima esperienza. Ubicato benissimo vicinissimo risulta comodissimo sia per chi vuole fare acquisti e per chi vuole girare la città in metropolitana. Le camere (non nuovissime) sono comunque molto pulite sempre in ordine e con tutti i comfort e servizi necessari. Bene il personale, molto chiaro a dare le informazioni necessarie al check in. Ho trovato fantastico e comodissimo il fatto che l'hotel mette a disposizione uno smartphone con traffico dati e telefonate internazionali illimitate per i clienti. Piacevole il lounge bar per aperitivo o cocktail. Unica pecca l'aria condizionata eccessivamente bassa nella reception, proprio non la sopporto.
Marco T. Călător în pereche Italy, 17 noiembrie 2013
Hotel centralissimo

posizione, pulizia delle camere
10
Crapanzano G. Călător pentru drum de afaceri Italy, 11 martie 2013
supercentrale in piena Orchard Road

supercentrale, in piena Orchard road, molto moderno e confortevole
7,7
Jimmy C. Familii cu copii tineri Malaysia, 27 decembrie 2014
great location but mattress need to replace

good location,enjoyable food dining in hotel resturant but mattress to soft,difficult to sleep and need to replace
6,3
Good location and almost easy access to all major shopping malls,cleanest and hotel service not up to standard. we stay at level 6 and the spring mattress very soft can't even support our body when sleeping and need to replace immediately
Tai P. Călător în grup Vietnam, 26 decembrie 2014
My experiences

I like the theme of the hotel, the location, and the staff
7,7
Overall I enjoyed it very much. the value was worth it and I will stay here again
Benjamin T. Familii cu copii tineri Singapore, 24 decembrie 2014
Security Risk

location
5
We could put up with the stained towels, malfunctioning extremely cold air-conditioner (Still freezing at 30 degrees), slow response from the house keeping, but cannot accept the fact that house keeping would leave our room door ajar. We left the room at 6.50pm and got back at 9.05pm. God knows what could have happened. When guest services was called, only a "so sorry about that" could be given. I mean, at least if we were told that they would let the person who did that know it would have seemed better? The purpose of posting a review is to help the hotel improve. If staff needs to be educated, it would be good that it is done. But the last thing anyone wants after posting a review is to know someone got fired because of it. So do the right thing by educating the staff. Not firing. That would be a very iressponsible thing to do for any hotel.
Agung S. Familii cu copii tineri Indonesia, 23 decembrie 2014
clean, good location, fast service

clean, good location, fast service
8,3
Rosenajehah R. Familii cu copii tineri Malaysia, 22 decembrie 2014
The best choice of hotel if you choose to shop

Close to shopping malls
10
Great
Pamela L. Călător în grup Singapore, 21 decembrie 2014
Average not worth the price

Location is gd
6
Location is gd but the room is small. Not worth the money that we spent.
Tan S. Călător individual Malaysia, 21 decembrie 2014
surveys

locations, locations, locations
7,3
Satisfactory

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Grand Park Orchard SingaporeGrand Park Orchard Singapore - VedereGrand Park Orchard Singapore - Interior hotelGrand Park Orchard Singapore - HolGrand Park Orchard Singapore - HolGrand Park Orchard Singapore - Pub/LoungeGrand Park Orchard Singapore - PiscinăGrand Park Orchard Singapore - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapore - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - Cameră de oaspeţiGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - ApartamentGrand Park Orchard Singapore - Apartament


AS-AGWEB-3A06