sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Centru oraş Medan, Medan, Indonezia 20234 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Grand Sakura Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Grand Sakura Hotel Medan - Restaurant Grand Sakura Hotel Medan - Restaurant Grand Sakura Hotel Medan - Hol Grand Sakura Hotel Medan - Hol Grand Sakura Hotel Medan - Interior hotel Grand Sakura Hotel Medan - Restaurant Grand Sakura Hotel Medan - Interior hotel Grand Sakura Hotel Medan - Interior hotel Grand Sakura Hotel Medan - Interior hotel Grand Sakura Hotel Medan - Interior hotel Grand Sakura Hotel Medan - Restaurant Grand Sakura Hotel Medan - Restaurant Grand Sakura Hotel Medan - Restaurant Grand Sakura Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Grand Sakura Hotel Medan - Restaurant
Grand Sakura Hotel Medan - Interior hotel Grand Sakura Hotel Medan - Restaurant Grand Sakura Hotel Medan - Hol Grand Sakura Hotel Medan - Restaurant Grand Sakura Hotel Medan - Hol Grand Sakura Hotel Medan - Sală de şedinţe Grand Sakura Hotel Medan - Interior hotel
Zona Centru oraş Medan Număr camere: 120
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 1101 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
6,9
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,2
Toate opiniile (1101)
Sortare:
Teuku R. Familii cu copii tineri Indonesia, 21 februarie 2015
Good hotel considering the price

room size, location, value of money
8
Cheap hotel but it's clean, big room, and nice. You pay less than you should
Zubaidah A. Familie, copii în vârstă Malaysia, 20 februarie 2015
A quite disappointing stay

Only the spacious room was the best.
5,7
It was just fine. There was no facial tissues provided either in the room or the bathroom. The towels were very old and weary. The face towel was worse than a rag. The toilet tissue was not given on the second day. We ran out of toilet tissue by noon. Overall my stay there was quite disappointing. I don't think i would suggest the hotel to my friends...
Richard S. Călător individual United States of America, 20 februarie 2015
Grand Sakura

Staff, value for money, size of room
7,7
Tour staff were excellent. Size of room is large. Value for money is good.
Gopal R. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 15 februarie 2015
super value for money...

clean... staff.. food.. comfort..
8,7
nice and happy
Rudolf S. Călător în pereche Indonesia, 4 februarie 2015
nice 3 star hotel

price, location n room size
9
The hotel is very nice n comfortable. They have refrigerartor in the room. The staff also very nice. When I check in, our room is full (deluxe room), so the receptionist is upgrading our room into executive room. Which is much larger than deluxe room. The food in the rest is average not too good. But the price is not expensive. Overall our stay in this hotel is good. I will back to this hotel again when Im in medan
Dedi A. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 1 februarie 2015
Cheap hotel with great services

near train station, near supermarket, near hospital
8
Noor S. Călător în grup Malaysia, 14 ianuarie 2015
its very good

its really worth to stay here...
9,3
Love it..
Shah A. Călător în grup Malaysia, 11 ianuarie 2015
Grand Sakura Hotel

spacious
8,3
very good
Hassan G. Familii cu copii tineri Egypt, 4 ianuarie 2015
Nice Hotel and recommended

everything excellent. Value of money , service, location ...
10
i was staying there with my family and all of us very happy. i think should be 4 stars. the best thing there also transportation and travelling service with rent car. any where you can reach easy and they have a good guide program. Really i like this hotel and Medan city very quite and nice.
Victor A. Familii cu copii tineri Indonesia, 4 ianuarie 2015
Hotel very Good

The strategic location, safe and beautiful scenery
10
Hotel very Good and The strategic location, safe and beautiful scenery

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Cameră de oaspeţiGrand Sakura Hotel Medan - RestaurantGrand Sakura Hotel Medan - RestaurantGrand Sakura Hotel Medan - HolGrand Sakura Hotel Medan - HolGrand Sakura Hotel Medan - Interior hotelGrand Sakura Hotel Medan - RestaurantGrand Sakura Hotel Medan - Interior hotelGrand Sakura Hotel Medan - Interior hotelGrand Sakura Hotel Medan - Interior hotelGrand Sakura Hotel Medan - Interior hotelGrand Sakura Hotel Medan - RestaurantGrand Sakura Hotel Medan - RestaurantGrand Sakura Hotel Medan - RestaurantGrand Sakura Hotel Medan - Cameră de oaspeţiGrand Sakura Hotel Medan - RestaurantGrand Sakura Hotel Medan - Interior hotelGrand Sakura Hotel Medan - RestaurantGrand Sakura Hotel Medan - HolGrand Sakura Hotel Medan - RestaurantGrand Sakura Hotel Medan - HolGrand Sakura Hotel Medan - Sală de şedinţeGrand Sakura Hotel Medan - Interior hotel


AS-AGWEB-3C02