De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Centru oraş Medan, Medan, Indonezia 20752

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,2

din 2340 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (2340)
Sortare:
Maria A. Călători drum de afaceri Indonesia, 21 mai 2016
Accomodate to our fast but simply need
6
I love a corner room regarding to the comfort space & view. I regularly book for it every my staying there.
Raportaţi această recenzie
Lai S. Călători drum de afaceri Malaysia, 20 mai 2016
Nice hotel to be stayed.
4,7
Good location, clean room and nice customer service
Raportaţi această recenzie
Michael S. Familii cu copii tineri Canada, 7 mai 2016
For A Vacation
6,3
We booked the hotel just for a simple vacation in the city where we live. The hotel is perfect as it is close to almost everything. The food in the hotel was great. Highly recommend this hotel to anyone.
Raportaţi această recenzie
Tan H. Călători individuali Malaysia, 1 mai 2016
Short Trip for Business
5,7
The hotel is located at a strategic location. It is right in the centre of the city and is conveniently near to places for F&B, shopping, offices and local authentic food stores. The people in the hotel are friendly and helpful.
Raportaţi această recenzie
Abhishek K. Călători drum de afaceri India, 29 aprilie 2016
Facilities, location, warm and helpful staff
5,7
Food Mall is just adjacent to Mall
Raportaţi această recenzie
Suganthan S. Călători individuali Malaysia, 27 aprilie 2016
Simply superb..
6,7
From check in to check out, the staff were very responsive and friendly. The rooms were gorgeous..and the bathrooms very neat. The hair dryer wasnt really working due to the cable i reckon but i didnt use it hence no complaints there. The free shuttle service to the malls and to the train station is just awesome. In fact the hotel transport (brand new Toyota Innova) to airport cost us 300,000Rp, which is USD30 for a 2.5hrs drive. Thats really quite all right in my book. The spa,pool and gym were fantastic. If i am in Medan, i will look no further. This is where i will stay again.
Raportaţi această recenzie
Farida T. Călători drum de afaceri Indonesia, 10 aprilie 2016
Nice hotel
5,3
Nice hotel for business traveler
Raportaţi această recenzie
Suzan A. Călători în pereche Indonesia, 10 aprilie 2016
Great stay
6,7
nice bathroom with nice bath tub
Raportaţi această recenzie
Suandi L. Călători în pereche Indonesia, 6 aprilie 2016
disappointed
3,3
dirty
Raportaţi această recenzie
Gordon L. Călători drum de afaceri Singapore, 1 aprilie 2016
Great hotel at a Great Price
5,7
Had a great 5 days stay only disappointment is they put me in smoking room on a smoking floor. Other then that a Great Hotel!!!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interior hotelGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/LoungeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Exterior hotelGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - HolGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - DotăriGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Exterior hotelGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PiscinăGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Executive LoungeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Executive LoungeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - DotăriGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - DotăriGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - DotăriGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - DotăriGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SpaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - DotăriGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/LoungeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - HolGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestaurantGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Recepţie


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08