De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Green Windows Dormitel 188

5th Floor FTC Tower, Mt. Apo Street, Poblacion, Davao City, Filipine

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 150 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,7
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (150)
Sortare:
Silvia K. Călători în pereche Italy, 19 ianuarie 2013
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

camera e bagno pulita, collegamento wi fi ottimo, tv via cavo
5,3
due piccoli problemi: colazione solamente filippina, non continentale, solamente cibi (carne di maiale o pollo) molta confusione, dalle 5 della mattina un gran via vai di ospiti molto chiassosi, porte che sbattevano in continuazione ecc. sinceramente dopo 26 ore di viaggio dall'italia alle filippine aver potuto riposare tranquillamente non ci avrebbe dato molto fastidio...anzi
Raportaţi această recenzie
Amador J. Călători individuali Philippines, 30 aprilie 2016
awesome
6
Excellent and clean room. Great location. Nice breakfast
Raportaţi această recenzie
Madeha M. Călători în pereche Philippines, 15 februarie 2016
socket missing
4
cellphones nowaday is a necessity, specially if you're travelling. i didnt find a single outlet to charge my phone.
Raportaţi această recenzie
Ding B. Călători în grup Philippines, 7 februarie 2016
great budget hotel especially for groups!

best for group stay, secure location, proximity to food establishments
8
Raportaţi această recenzie
Danica Y. Călători în grup Philippines, 12 decembrie 2015
Not that great

Aircon, heater, bed
6
Green windows was hard to find in Davao. The people there will only know where that hotel is if you say 'FTC Tower'. The room's quite okay, there's a heater and the aircon's working fine. However the wifi's slow and it's hard to connect. The breakfast food was okay. There's also a weird stench in the room. The items they sell in the lobby are so OVERPRICED as well. One thing I noticed is when you ask them to clean the room, they merely just fix the sheets and NOT change them. We accidentally stained a small part of the blanket, when we got back, the stain was still there even if the room was cleaned already, which means they don't change it. WEIRD. But if it's just for bed and breakfast, Green Windows is fine.
Raportaţi această recenzie
Cleober S. Călători individuali Philippines, 18 octombrie 2015
Value for Money

Convenience, clean and comfy.
8,3
Raportaţi această recenzie
Pang T. Călători drum de afaceri Malaysia, 18 octombrie 2015
My stay at Green Windows

The location; the rate; the smile
7
My stay was good! In my country, we give thumbs up and say "SYABAS" - meaning well done! What I wanted was a simple uncomplicated place to rest. It was accomplished.
Raportaţi această recenzie
Emmylou P. Călători în grup Philippines, 13 octombrie 2015
hotel within the vicinity of key turist areas

Good location, Good window view for deluxe rooms, clean room
7
we were satisfied in our stay in this hotel as it is strategically located to those tourist areas in davao city center. just a few minutes ride away via jeep or trike.
Raportaţi această recenzie
Miguel M. Călători în pereche Philippines, 4 octombrie 2015
Good and affordable stay

Great room, clean, and the sheets smelled so good!!
9,3
Really good! I would definitely stay here again.
Raportaţi această recenzie
Marie A. Familii cu copii în vârstă Philippines, 2 octombrie 2015
Great Value For Your Money

Great Location, Reasonable Price, Very Clean Hotel
9,3
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Green Windows Dormitel 188 Davao CityGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Interior hotelGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Pub/LoungeGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - HolGreen Windows Dormitel 188 Davao City - MagazineGreen Windows Dormitel 188 Davao City - MagazineGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Interior hotelGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Cameră de oaspeţiGreen Windows Dormitel 188 Davao City - Interior hotel


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08