De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Guam Reef & Olive Spa Resort

1317 Pale San Vitores Road, Tumon Bay, Guam 96913

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 471 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
9,4
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,0
Toate opiniile (471)
Sortare:
Riza F. Familii cu copii tineri Philippines, 25 aprilie 2016
Great hotel!
6
Just a few steps away from the beach, JP Superstore, ABC Store and some restaurants. Nice location, clean and relaxing hotel!
Raportaţi această recenzie
Ivan S. Familii cu copii tineri Japan, 16 aprilie 2016
Great experience
5,3
Great experience, a little on the expensive side, but overall great hotel.
Raportaţi această recenzie
Jun W. Călători drum de afaceri Singapore, 16 aprilie 2016
Clean, simple, value for money, good location
6,7
Good value and clean.
Raportaţi această recenzie
Joel C. Familii cu copii tineri Philippines, 10 aprilie 2016
Great Value for Money
6
Enjoyed our stay here
Raportaţi această recenzie
Lui A. Familii cu copii tineri Philippines, 7 aprilie 2016
unpleasant booking experience
3
i booked my reservation via agoda.com and got a confirmation by email by agoda stating my reservation is confirmed but unfortunately got an email from booking.com a week before my prior arrival date which is april 2 on an early flight around 5 to 6 a.m. and requested an early check it and got an email which was granted. when we arrived that time was told by front desk even if i showed my email granting my request for an early check in that we have to wait till 9 a.m. when their office opens since there is none stated with their computer to grant me. i was forced to pay another day for the two rooms we need since we were too tired to wait in the lobby for their "in charge" to arrive on office hours. from 13 hours of travel time just to reach guam. bad experience!
Raportaţi această recenzie
Dennis T. Călători în pereche Philippines, 7 aprilie 2016
Room
6
dust presence under the bed , ref was out of order needs repair
Raportaţi această recenzie
Emily C. Familii cu copii tineri Philippines, 2 aprilie 2016
Guam Reef
5,3
Recommended
Raportaţi această recenzie
Christina L. Familii cu copii tineri Philippines, 27 martie 2016
Memorable vacation!
5,3
Location was perfect with access to the beach at the back and shopping across the street. Many restaurants in the area. Buffet selection at Main restaurant was delicious. Breakfast vouchers can also be used for lunch at the Main restaurant which worked well for us. Room for improvement in trying to reach Housekeeping via phone. Wifi was reliable. Wonderful view of Tumon Bay.
Raportaţi această recenzie
Aisa J. Familii cu copii tineri Philippines, 26 martie 2016
Friendly Staff and Good food
6,3
Very helpful and friendly staff. The rooms are clean and I like the fact that we have our own water dispenser in the room. Food is also delicious. Infinity pool is very nice.
Raportaţi această recenzie
Maria L. Familii cu copii în vârstă Philippines, 26 martie 2016
Guam Reef review
6
Very nice location & friendly staffs.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Guam Reef & Olive Spa Resort GuamGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PiscinăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - IntrareGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PiscinăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PiscinăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PiscinăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PiscinăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PiscinăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PiscinăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Cameră de oaspeţiGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartamentGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balcon/TerasăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balcon/TerasăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balcon/TerasăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balcon/TerasăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balcon/TerasăGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BaieGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BaieGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Interior hotelGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - HolGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - HolGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - HolGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - HolGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - HolGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - HolGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - HolGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - HolGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RecepţieGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestaurantGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestaurantGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestaurantGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestaurantGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BufetGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BufetGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestaurantGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestaurantGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestaurantGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestaurantGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - MagazineGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Exterior hotelGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Exterior hotelGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Exterior hotelGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Exterior hotelGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - VedereGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - VedereGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - VedereGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Piscină


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A02