sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Hol Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Centru de afaceri Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Apartament Guangdong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băutură Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurant Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurant
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 244
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 2332 opinii

Calitate-preţ
7,3
Situare
8,4
Prestaţia personalului
7,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (2332)
Sortare:
Linah H. Călător în pereche Indonesia, 24 noiembrie 2014
Small Room, Clean Room, Stategic Location

The hotel location is stategic, near from MTR station, restaurant, shopping location, Staff hotel cleaning the room everyday, small room for executive room standard
6
We have pleasant time while used Guangdong Hotel, the location was strategic at MTR and bus terminal and helped us to reach so many place at there
Sit Y. Familii cu copii tineri Malaysia, 22 noiembrie 2014
service in the hotel

they are friendly ,they did a good job on cleaning the room and the entertainment there are many
7,7
It was good and the place nearby have many breakfast to buy.There are also convenience shops to buy things to eat.Their food are also delicious and is a recommendation to eat
Tina L. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 13 noiembrie 2014
Good Choice

Location, Friendly Staff, Value for Money
8
Very pleasant. Room was clean and comfortable although a bit small for executive room. Staff was very helpful and friendly. Good location to shopping and restaurants. Overall, thumbs up and will definitely stay here again.
Fuh S. Călător în pereche Malaysia, 11 noiembrie 2014
Guangdong Hotel

Clean, Comfort and Good Location
8,7
Long P. Familii cu copii tineri Singapore, 9 noiembrie 2014
Nice hotel & good location

1) Near to MTR, 2) Near to many MacDonald fast food. 3) Room is clean.
7,7
We stayed 6 night in GDH and find the location of this hotel is very good. It is very near to MTR about 5 mins walk. There also many eatery near the hotel location. The room is clean daily and no complain. I have read some of the previous reviews saying that the room size is small but my family found it to be reasonable. One small remark i want to highlight is that during one of our stay we seek the help of the hotel's restaurant to warm up some food that we bought earlier from outside but to our disappointment they are unable to help. I was quite shock that a four star hotel did not have any microwave oven!!!
Leo C. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 8 noiembrie 2014
confortable room

clean room, locations and reasonable price
7,7
Kenneth T. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 7 noiembrie 2014
Good but can be better

Cleanliness, Staff Politeness
6,7
The bed is very hard to sleep. If they change the bed I would rated them 4 stars for comfort
Sylvia R. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 6 noiembrie 2014
A very bad housekeeping and the staff

Near shopping center
5,3
So bad about the housekeeping, cleanning the room while we still sleeping, never see like this in other hotel.
Carmen G. Călător individual Italy, 6 noiembrie 2014
good location

location fast check in and check out
5,7
Was fine, fast for check in and check out , the staff works well, and room as I did expect.
Jesus A. Familie, copii în vârstă Philippines, 4 noiembrie 2014
GDH

Good value for money, lots of restaurants nearby, conveniently located
6,7
Uneventful and good value for money

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - HolGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Centru de afaceriGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - ApartamentGuangdong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băuturăGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurantGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurant


AS-AGWEB-3C03