sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Hol Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Centru de afaceri Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Apartament Guangdong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băutură Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurant Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurant
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 244
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 2449 opinii

Calitate-preţ
7,2
Situare
8,4
Prestaţia personalului
7,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (2449)
Sortare:
Gordon G. Călător individual Canada, 25 februarie 2015
Overrated

Check in was fast maids did the room quickly
5
No way this is a 4* hotel, there is mold in the bathroom old furniture and very small rooms I know that rooms in Hong Kong are small but it is not cheap to stay here, I stayed once before and location is very good but it has gone downhill I will not stay here again
Hendra S. Familii cu copii tineri Indonesia, 24 februarie 2015
not really clean.

Location
7,3
Not bad... The location very good...
Maebelle R. Călător în grup Philippines, 15 februarie 2015
near to shopping area

walking distance to shopping mall, tourist spot, many shops around..
6,3
It is very near to shops, malls and tourist spot. the room is okay except with the cr. It is smelly.
Wilford W. Călător în pereche Philippines, 8 februarie 2015
good enough

location
8,3
Michael G. Călător pentru drum de afaceri United States of America, 5 februarie 2015
Not so hot...

Location was great, so was the location...as well as the location
6
Lobby was tired, staff not very attentive upon check in. Too busy talking with friends or other people that wandered in in the middle of my late night check in...really??? Can I just get my room key??? They had twin only when I starved a queen. Room was not a 4 star experience. Bed was quite hard...more than I expected as a frailest revealer in Asia. Breakfast was pretty horrible as well. I am not sure what they did to my eggs and bacon, but it qS a steaming like of something for at least 15 minutes...maybe microwaved??? I will not return.
Lai M. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 2 februarie 2015
Sad
5,7
Overall is ok, but when I sleep on the bed I was bitten by the bugs all night.
Sofyan A. Călător pentru drum de afaceri Saudi Arabia, 27 ianuarie 2015
normal hotel

location,clean room
7
late check in and out
Ivan G. Călător în pereche Russia, 26 ianuarie 2015
Hotel is not in compliance with the star system

location that's all
4,3
The hotel is well located geographically. Avenue of Stars is within walking distance. Also within walking distance of bus and MTR stations. That's all the advantages of the hotel end. Now, about the shortcomings of the hotel: - I do not give it a 4 star hotel, maximum 3 - Wallpaper away from the wall luminaires dust, fungus around the sink - On the street most of the night playing loud music - Electric adapter in a room all alone, to a request for the second was rejected - All paid TV I will never choose this hotel to stay.
Sofyan A. Călător individual Saudi Arabia, 26 ianuarie 2015
Very normal hotel

worth the money , clean room ,
6,7
I like the location of this hotel in the middle of shopping area
Rungroj W. Familii cu copii tineri Thailand, 24 ianuarie 2015
Overrate

Convenient location
6,3

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - HolGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Centru de afaceriGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - ApartamentGuangdong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băuturăGuangdong Hotel Hong Kong - RestaurantGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurant


AS-AGWEB-3A02