De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

GV Tower Hotel

Cor. Osmena Blvd and Sanciangko Street, Colon, Cebu City, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

GV Tower Hotel Cebu City - Hol GV Tower Hotel Cebu City - Restaurant GV Tower Hotel Cebu City - Recepţie GV Tower Hotel Cebu City - Pub/Lounge GV Tower Hotel Cebu City - Restaurant GV Tower Hotel Cebu City - Pub/Lounge GV Tower Hotel Cebu City - Balcon/Terasă GV Tower Hotel Cebu City - Recepţie GV Tower Hotel Cebu City - Hol GV Tower Hotel Cebu City - Restaurant GV Tower Hotel Cebu City - Hol GV Tower Hotel Cebu City - Hol GV Tower Hotel Cebu City - Recepţie GV Tower Hotel Cebu City - Hol GV Tower Hotel Cebu City - Hol GV Tower Hotel Cebu City - Dotări
GV Tower Hotel Cebu City - Recepţie GV Tower Hotel Cebu City - Dotări
Zona Colon Număr camere: 158
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,3

din 94 opinii

Calitate-preţ
7,0
Situare
7,2
Prestaţia personalului
5,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,1
Confort/Standard Cameră
6,7
Alimentaţie/Local
5,3
Toate opiniile (94)
Sortare:
Roberto M. Călător individual Italy, 12 martie 2012
prezzo molto basso e personale accogliente

camere piccole ma prezzo buono locazione centrale buon servizio e gentilezza
7,3
quasi tutto positivo meno la colazione decisamente scadente,molto gentili e disponibili,per il week end la zona però è quasi vuota.. non ci sono grandi differenze di spazio tra le varie categorie,ma nel complesso è raccomandabile per un budget ridotto...mi è piaciuto e tornerò
Raportaţi această recenzie
Gina P. Călător individual Canada, 4 iunie 2015
So so....

Location
4,3
I stayed in this hotel for 4 nights and they had not clean my room and changed my beddings even one time.i terrible!!!
Raportaţi această recenzie
Michelle R. Călător în grup Philippines, 11 aprilie 2015
Good enough for a quick sleep

Near south bus terminal
5,3
We booked the hotel just so we have a place to sleep:.. The room is small... Its an old building ... And nothing more
Raportaţi această recenzie
Steph E. Călător în grup Philippines, 21 februarie 2015
Low cost hotel downtown

Low cost and good jump off point for south cebu adventures
4,3
Raportaţi această recenzie
Steph E. Familie, copii în vârstă Philippines, 19 februarie 2015
Inexpensive and near south bus terminal

Location near south bus terminal good jump off point to south Cebu.
6,3
Very good for budget trips
Raportaţi această recenzie
Mohamed F. Călător în pereche Malaysia, 10 februarie 2015
The PR is not good n the room is not tidy

The security guards is helpful
2,7
Consider not up to the standard.. Hoping to get a real good philipine hospitality but I love to come to CEBU again
Raportaţi această recenzie
Mark L. Călător în pereche Philippines, 16 ianuarie 2015
Pleasant stay

Price, location, staff
8,7
Raportaţi această recenzie
Christelle M. Călător în grup Philippines, 28 august 2014
Value for Money

Cheap and Accessible
5
The aircon was not good and on the third day of my mother's stay someone was standing on the main door in the middle of the night and was trying to open the door knob. Hope the management can install camera on the hallway to secure their customers safety.
Raportaţi această recenzie
William B. Călător individual United States of America, 4 iunie 2014
i will not use this hotel again

na
5,7
noise this hotel did not even make up the room when i stayed a second day
Raportaţi această recenzie
Boris I. Călător individual Germany, 26 mai 2014
perfect for short trip

central located,walking distance to markets,restaurants,malls
8,7
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

GV Tower Hotel Cebu CityGV Tower Hotel Cebu City - HolGV Tower Hotel Cebu City - RestaurantGV Tower Hotel Cebu City - RecepţieGV Tower Hotel Cebu City - Pub/LoungeGV Tower Hotel Cebu City - RestaurantGV Tower Hotel Cebu City - Pub/LoungeGV Tower Hotel Cebu City - Balcon/TerasăGV Tower Hotel Cebu City - RecepţieGV Tower Hotel Cebu City - HolGV Tower Hotel Cebu City - RestaurantGV Tower Hotel Cebu City - HolGV Tower Hotel Cebu City - HolGV Tower Hotel Cebu City - RecepţieGV Tower Hotel Cebu City - HolGV Tower Hotel Cebu City - HolGV Tower Hotel Cebu City - DotăriGV Tower Hotel Cebu City - RecepţieGV Tower Hotel Cebu City - Dotări


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A03