De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hanoi Advisor Hotel

No 51 Nguyen Sieu Street, Hoan Kiem District, Old Quarter, Hanoi, Vietnam

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 228 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,2
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,1
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,5
Toate opiniile (228)
Sortare:
Federico P. Călători în pereche Italy, 20 august 2012
Hotel accogliente e silenzioso

Cortesia Cordialita' amicizia
7,3
Fatevi stupire dalla gentilezza della giovane e simpatica tenutaria di questa familiare sistemazione. Competenti e simpatici si fanno in quattro per voi . Da Provare !
Raportaţi această recenzie
Steffen B. Călători individuali Thailand, 24 mai 2016
Nice stay
5,7
Nice stay in center. Room was clean. Unfortunately really bad wifi. And paid the host 500k for a taxi ride that should only cost 250k = he kept the rest for himself.
Raportaţi această recenzie
Manuel L. Călători individuali Spain, 14 mai 2016
Good service value money
4,7
The staff was very helpful. The room was very clean. They need to solve the mosquitoes feeding only
Raportaţi această recenzie
Ari V. Călători în pereche Finland, 13 mai 2016
7,5
5
Ok Good service with taxis and trips
Raportaţi această recenzie
Sophie M. Călători în pereche Philippines, 1 mai 2016
Stayed at the sister hotel which is a homestay
4,7
Arrived here late so he'd obviously given our room away so we were sent down the road to a homestay. (Which I was told was $45 a night) Lovely woman, lovely kids. The room was large but sadly the bed was very very very hard. It had no give at all! The wall was in fact a glass screen with wall paper to cover it so it felt uncomfortable everytime someone walked passed. It also let alot of noise is from the family below, which is as expected if you're in a homestay but we didn't book a homestay. A door bell was still connected in the room so that rang 4 times at 7am which freaked me out because I didn't know what it was. Clean bathroom and bedroom, just did not sleep a wink in that bed!
Raportaţi această recenzie
Phuong N. Călători individuali Vietnam, 9 aprilie 2016
Kool homestay
5,7
Love this room : clean - warm - and comfortable. Love it
Raportaţi această recenzie
Stefano C. Călători individuali Italy, 4 aprilie 2016
once is totally enough
4
The position of this hotel is very favorable. But it's the only strong point of this place. The bed was very uncomfortable, the shower room was not really clean, and the guy of the reception was sometimes irritating (always talking over the phone and not paying attention to clients). Not really my reccomendation.
Raportaţi această recenzie
Byunggun K. Călători individuali Vietnam, 2 aprilie 2016
Terrible Noise
3
Terrible noise from beside building construction even until 11 pm. Drilling and hammering drove me crazy.
Raportaţi această recenzie
Katherine N. Călători individuali Thailand, 3 martie 2016
Good stay
6
Great location, my room had no windows and I could feel individual springs in my mattress. Very kind and helpful owners
Raportaţi această recenzie
Yiling L. Călători în pereche Taiwan, 24 ianuarie 2016
not bad
4,7
fine stay
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Hanoi Advisor Hotel HanoiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - VedereHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C03