De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hanoi Ciao Hotel

No 8 Tho Xuong lane, Au Trieu street, Hoan Kiem district, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Splendid Star Classic Hotel
Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Recepţie Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Exterior hotel Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Hoan Kiem District Număr camere: 20

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,1

din 160 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,4
Situare
8,1
Prestaţia personalului
7,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,9
Confort/Standard Cameră
6,7
Alimentaţie/Local
6,3
Toate opiniile (160)
Sortare:
Morena V. Călători în grup Switzerland, 30 aprilie 2011
piccolo alberghetto

portiere di notte molto gentile
5,7
l'albergo e la camera non era un gran che'... la camera molto piccola... la pulizia lasciava desiderare. hotel manager molto sgarbato.
Raportaţi această recenzie
Maria L. Călători în pereche Italy, 1 august 2010
splendid star hotel posizione perfetta

il personale preparato e cortese
6,7
consigliamo questo hotel per la posizione strategica vicino alla cattedrale di san joseph e la cortesia e l'efficienza del personale.Era carino scendere la sera e ritrovarsi tra le bancarelle di cibo e la gente che cenava e beveva su piccolissime sedie e tavolini in strada.
Raportaţi această recenzie
Daniele C. Călători în pereche Italy, 5 decembrie 2009
Scelta perfetta ad Hanoi

Posizione buona. Personale cordiale. Letto comodo. Pc con connessione internet veloce in camera. Colazione discreta.
7,7
L'albergo è in una stradina praticamente pedonale, a pochi metri dalla Chiessa di St Joseph (usatela come riferimento per i tassisti). Il pc in camera è stato molto comodo...almeno per me che dovevo seguire i risultati del mio Napoli!!!! Buona colazione con frutta a volontà. Personale disponibile.
Sightseeing/Attractions Tip: Tappa fondamentale è il tempio della letteratura...non è vicinissimo dall'hotel ma neanche lontano...5 minuti di risciò. poi visitate tutto l'old quarter...uno spettacolo. Hanoi Rocks.
Raportaţi această recenzie
Daniele C. Călători în pereche Italy, 3 decembrie 2009
Ottima scelta!

Posizione ottima. Camera pulita. Letto comodo. Ineternet gratis.
8
Posizione perfetta (St Joseph Church) all'interno dell'old quarter ma allo stesso tempo molto tranquilla, e' in una via pedonale. Buona pulizia, colazione ok...uova, bacon, marmellata, pane etc oppure colazione vietnamita (a base di pho bo!!). personale gentile e disponibile. PC in camera con internet gratis (camera deluxe double). Il bagno era un po' piccolo ma con doccia separata...comunque pulito, cosa importante in Asia. Difficile trovare di meglio ad Ha Noi.
Hotel Feature Tip: Usate i taxi, costano poco ed ussano tutti il tassametro! Fatevi lasciare a St Joseph church...ottimo riferimento. Certo, non capiranno mai quando direte il nome della chiesa...quindi indicateglielo facendovi un bel segno della croce...cosi' vi capiranno!!
Raportaţi această recenzie
Claire D. Călători în grup Netherlands, 10 ianuarie 2016
Absolutely horrible!!!!

Service and breakfast were okay, good location
4,7
Our stay (2 people) was absolutely horrible. We were dropped off at some side street by the taxi as the hotel couldn't be reached by taxi. Because of this we had to walk to the hotel with all our luggage. The reception was nice, we got some fruit and tea but they did put pressure on you to buy tours. We got our room on pretty much the same floor as the reception and it was terrible. The sheets had stains and holes. Even after we asked for a change of sheets the sheets were still gross. We suspect the beds had bedbugs too. The toilet occasionally flushed on its own, also in the middle of the night, and gave off a nasty rotten egg smell. In addition to this it would gurgle up water which flooded over the toilet seat onto the floor. The room did have windows but they looked out on a wall... At night there was lots of noise, ALL NIGHT LONG. When we were in the room we were able to hear all the conversations from the reception and at about 6 in the morning someone started using a chainsaw outside our window for like 3 hours straight. Additionally, the door had windows which felt like you had a spotlight on you due to the light from the hallway. Long story short,a horrible hotel that made us want to cry.
Raportaţi această recenzie
Thomas D. Călători în pereche United Kingdom, 3 decembrie 2015
Pleasant

Position,breakfast,staff
6,7
Good staff very helpful and friendly
Raportaţi această recenzie
Tran N. Călători individuali Vietnam, 9 noiembrie 2015
The location is fine

Location, price, staff
5,7
The location is quite good since the hotel is located in the centre of Hanoi, therefore it is easy to access some places in Hanoi by walking. The room is old, dark, damp but quite clean. Staff is quite nice and friendly.
Raportaţi această recenzie
Phuc B. Călători drum de afaceri Vietnam, 8 iulie 2015
Not worth for money

Staffs
4
Uncomfortable
Raportaţi această recenzie
Carmen M. Călători în pereche United States of America, 15 aprilie 2015
Very basic

Location
6,3
A very small room and an even smaller bathroom but it was sufficient for one short night. The outside hallway light coming through the frosted panel on the door makes for an uncomfortable sleep but if a little light doesn't bother you too much, you should be fine!
Raportaţi această recenzie
Thanapon J. Călători individuali Thailand, 11 februarie 2015
Good

Good
6
Good
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hanoi Ciao Hotel HanoiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - RecepţieHanoi Ciao Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Exterior hotelHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Ciao Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AM-AGWEB-4E05