De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hanoi Hasu Hotel

53 Hang Bun, Ba Dinh District, Ba Dinh District, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Hanoi Bella Vita Hotel
Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Vedere Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Baie Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Baie Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Balcon/Terasă Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Interior hotel Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Restaurant
Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Bufet Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Spa Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Interior hotel Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Grădină Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Interior hotel Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Ba Dinh District Număr camere: 40

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,7

din 174 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
9,0
Situare
8,5
Prestaţia personalului
9,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (174)
Sortare:
Nguyen H. Călători drum de afaceri Vietnam, 13 noiembrie 2015
best

good for all
9,3
Raportaţi această recenzie
Jean M. Călători drum de afaceri France, 29 octombrie 2015
Good hotel

Stqff; roon; services
10
Reqlly good hotel
Raportaţi această recenzie
David J. Familii cu copii în vârstă Philippines, 20 octombrie 2015
Good location, big room, friendly staff

Good location - near Old Quarter and walking distance to Ho Tay , Thuc Bach and Hoan Kiem; friendly and helpful staff - speaks English and always wearing a smile, very polite; big rooms
6,7
Had a nice stay; my children liked the big room and clean wash room; The negatives: some of the towels are very old and need to be changed; Some pillows are a bit "hard" and when my wife requested for an extra pillow, they provided an old pillow with signs of molds; The air-cons, though functional, need repair (swing).
Raportaţi această recenzie
Ching Y. Călători în pereche Malaysia, 11 septembrie 2015
Nothing special

Nothing special
8
Located near a junction, quite noisy if the room is facing street. Walking distance to west lake and several attractions. Anyway, I hope the staff will switch on the lights in the lobby especially during evening when the sky is getting dark because of raining.
Raportaţi această recenzie
Chau T. Călători în pereche United States of America, 7 septembrie 2015
average

Location
5,3
Not comfortable with old and ragged bathroom towels. The fridge does not work. I will not come back there.
Raportaţi această recenzie
Baudouin H. Călători drum de afaceri Belgium, 28 august 2015
Very Nice Hotel

Room size, Hotel location, staff, value for money
8,7
The staff was very nice and helpful. For instance, they agreed to lend me an iron when I requested it for free. I also appreciated the breakfast which was quite a lot of food. The hotel is not very new but it has this charm of old house converted in hotels. With the agoda discount, I paid less than 20 USD/ night breakfast included which is an excellent value for the money.
Raportaţi această recenzie
Nhan B. Călători drum de afaceri Vietnam, 8 august 2015
Good

good
9,3
good
Raportaţi această recenzie
Keisuke N. Călători drum de afaceri Japan, 16 iulie 2015
old

free wifi,slighty bigger room,location well known
6
First of all, when I checked in, I found the aircon of the room had no power and swing devise was broken, so, I asked the hotel to change the room. The next room has also a aircon not so powerful and I have to get the aircon on through out the night to make the room cool. The aircon of restaurant is also not powerful at all. The lift is old. In general, this hotel is already too old and requires some renovation and change of aircons. On the first day, I went back hotel after lunch, however, the room was not clean yet.
Raportaţi această recenzie
Erica G. Călători în pereche Australia, 14 aprilie 2015
comfortable budget hotel

value for money, reasonable location, large rooms
6,3
Good hotel
Raportaţi această recenzie
Le T. Călători individuali Vietnam, 24 februarie 2015
Good Hotel

Value, Location & Clean
9,7
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hanoi Hasu Hotel HanoiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - VedereHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - BaieHanoi Hasu Hotel Hanoi - BaieHanoi Hasu Hotel Hanoi - Balcon/TerasăHanoi Hasu Hotel Hanoi - Interior hotelHanoi Hasu Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Hasu Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Hasu Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Hasu Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Hasu Hotel Hanoi - BufetHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - SpaHanoi Hasu Hotel Hanoi - Interior hotelHanoi Hasu Hotel Hanoi - GrădinăHanoi Hasu Hotel Hanoi - Interior hotelHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Hasu Hotel Hanoi - BaieHanoi Hasu Hotel Hanoi - Hol


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A05