De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hanoi Old Centre Hotel

19 Hang Hanh, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hol Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Exterior hotel Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură
Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Exterior hotel Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Hoan Kiem District Număr camere: 9
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,7

din 162 opinii

Calitate-preţ
9,0
Situare
9,3
Prestaţia personalului
8,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,9
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (162)
Sortare:
Lori U. Călător în grup United States of America, 1 mai 2015
Lovely, yet inexpensive gem of a place

Staff, cleanliness, location
9,7
I was traveling with 2 friends. We stayed in a family room. Very clean, and the staff were ALL wonderful!
Jesselle L. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 13 februarie 2015
got a room upgrade for free

location, good customer service and the lovely upgrade
8,3
...got upgraded to deluxe room. Too bad we did not get a good view of the Hoan Kiem lake
Georgia W. Călător individual Australia, 4 februarie 2015
Fantastic hotel in Hanoi

Location, breakfast, staff
10
James S. Călător în pereche United States of America, 12 ianuarie 2015
Friendliest Staff in Vietnam

Staff, location, price
9,7
Yong S. Familie, copii în vârstă Singapore, 4 ianuarie 2015
Superb Location

Location, Friendly n helpful staff
9,3
Location near the Ho Hoan Kiem lake and within walking distance from the street shopping belt and many eateries nearby. Friendly n helpful staff who always never fail to assist. Is noisy if your room facing the road but they provide ear plug on request.
Angela G. Familie, copii în vârstă New Zealand, 21 decembrie 2014
Just book here !!

Excellent Hotel, Excellent staff and service, excellent food, Excellent location and clean. Awesome location!
10
I chose this Hotel based on other reviews. I was still a little anxious because it was our first time to Vietnam. However the staff emailed and responded to all my communication while I was still in NZ prior to coming. They helped me organise an airport pickup and a tour to Halong Bay. Knowing we were flying to this all booked made us more relaxed. They also booked our flights to Da Nang for us getting a good price! The previous reviews stated how helpful and friendly the staff were and this was more than true from our experience. This made our stay in Hanoi such an amazing experience. The staff gave us local knowledge of where would be suitable for us to eat and sights. They helped us with Taxis also so we get a good one! Thankyou to all the staff!!! You are all wonderful people and would like to Thankyou for making our first experience to Vietnam so amazing! Thanks Chef also.... The food was very nice! Can't go wrong with this one.
Khoh K. Călător în grup Malaysia, 1 decembrie 2014
nice and comfortable hotel

helpful staff...
10
Khoh K. Călător în grup Malaysia, 1 decembrie 2014
Nice hotel and comfortable place

helpful staff... good location... nice food
10
Michel R. Călător individual United Kingdom, 1 decembrie 2014
Best budget hotel in Ha Noi

Staff, cleanliness, location
6
Stayed there 5 years ago and was impressed. Now it even better. You feel like you are invited in your friend's home. Attention to details, smiles galore, they will go out of their way to make you enjoy your stay.. May is a gem, so are all the others Nothing bad to say and I defy anyone to contradict me. Thank you. I will be back
Lee C. Familii cu copii tineri Malaysia, 22 noiembrie 2014
5 star hotel service for budget of 3 star hotel

1) Friendly staffs 2) Good Service 3) Room is big and clean
9,7
Receptionist are helpful, knowledgeable and welcome every guest will smile and warm greeting

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hanoi Old Centre Hotel HanoiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - HolHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Exterior hotelHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Exterior hotelHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BaieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BaieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BaieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BaieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - HolHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - HolHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BufetHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BufetHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Interior hotelHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură


AS-AGWEB-3A08