De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hanoi Old Centre Hotel

19 Hang Hanh, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiere Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Baie
Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Exterior hotel Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Hoan Kiem District Număr camere: 9

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,7

din 179 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
9,0
Situare
9,3
Prestaţia personalului
8,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (179)
Sortare:
Stephanie M. Călători în pereche Germany, 18 decembrie 2015
Excellent location in Hanoi

Friendly & helpful staff, excellent location, breakfast service.
9,3
We enjoyed our time.at Hanoi Old Centre very much.
Raportaţi această recenzie
Hendrik D. Călători drum de afaceri Netherlands, 11 decembrie 2015
wonderful stay

stadd, location, value for money
8,7
I stayed 13 night at Old Centre Hotel and enjoyed the hospitality of the staff, their readiness to help where ever needed. Room was a bit small but comfortable and clean. Breakfast (especially the Vietnam items) was great. Atmosphere informal and homely.
Raportaţi această recenzie
Rachel L. Călători în grup Malaysia, 30 noiembrie 2015
Good Service

Service, Cleanliness and Location
8,3
The staff was fantastic and helped us in everything. Nice hotel in a great location.
Raportaţi această recenzie
Rachel L. Călători în grup Malaysia, 30 noiembrie 2015
Lovely Hotel

Service, Cleanliness and Location
8
Pleasant and unforgetable stay. The hotel even refunded money to us when our taxi was late for half an hour!
Raportaţi această recenzie
Patrick W. Călători în pereche Germany, 19 septembrie 2015
Very clean and nice stuff, but not the room we boo

The location was very good. So was the breakfast
3,7
The only thing I didn't like at the hotel was that the room shown and booked at the website was way smaller in real. The was basically just the bed instead of a nice big room with seating possibilities. I really don't like things like that.
Raportaţi această recenzie
Melissa M. Călători individuali United States of America, 21 august 2015
Thankful for wonderful stay

Location, location and the staff
8,7
Raportaţi această recenzie
Hoong Y. Călători în grup Malaysia, 3 august 2015
Indeed a 'Home away from Home'

1. Staff friendliness 2. Cleanliness 3. Strategic location
8
My stay there with my friend was very comfortable. The staff were always helpful and friendly . Tours can be booked by the hotel. They would also recommend places for good food and other tourist attractions. It's all in all a very good hotel where you will always be greeted with smile.
Raportaţi această recenzie
Bart M. Călători individuali Netherlands, 24 iulie 2015
Excellent stay

Location, staff, price
9,7
Stayed here before and after going to Sapa, and I really liked it. The staff is extremely friendly and helpful and the location is amazing. Just around the corner of the lake and close by to many nice restaurants, bars and eateries. I actually think the cheaper rooms are better, i requested to change rooms once. The rooms on the streatside are a bit more noisy but have a balcony. The cheaper rooms do not but are more quiet and have a bigger shower area. Wifi here is excellent and so are the rooms in general. Clean and good beds. I would definitely stay here again.
Raportaţi această recenzie
Bonnie M. Călători în pereche Australia, 7 iulie 2015
great hotel

the 3 best things are the helpful staff, the location and the comfort of the rooms
10
Great stay we were only meant to stay 2 nights but ended up staying 4 nights. Great staff very helpful and friendly. Very good location.
Raportaţi această recenzie
Lesley F. Călători în pereche Australia, 29 iunie 2015
Enjoyable experience

service was outstanding, cleanliness and location
9,7
After a cancellation with our flight to Hanoi we missed the first night of our booking. Upon arrival the staff informed us that we were being upgraded at no charge. The hotel foyer had complementary juice, tea, coffee and snacks available 24 hours a day. The beds were comfortable, the family rooms had a small balcony and a window and the double rooms had a small balcony as well. The rooms were very clean and the location was great. This was the best hotel that we stayed at in the $20-$30 price range in our 3 weeks in Vietnam.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hanoi Old Centre Hotel HanoiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Atracţii în apropiereHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BaieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Exterior hotelHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BaieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BaieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BaieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - HolHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - HolHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BufetHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BufetHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Interior hotelHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A02