De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Old Quarter, Hanoi, Vietnam 10000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Apartament Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Bufet Hanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură
Hanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hol Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hol
Zona Old Quarter Număr camere: 36
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 345 opinii

Calitate-preţ
8,6
Situare
8,9
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,5
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (345)
Sortare:
Antonio C. Călător individual Italy, 8 ianuarie 2015
Un ottimo hotel con ottimo prezzo e servisio

personale, pulizia, posizione
9,7
Davvero eccellente! ottimo albergo con personale veramente disponibile e gentile. Stanze pulite e di qualità. Se volete stare molto tranquilli consiglio di scegliere una stanza senza vista sulla strada principale perchè di sera c'è molto rumore. Avevo prenotato una stanza con vista ma dato che avevo bisogno di tranquillità ho chiesto se potevano darmi un'altra stanza. Nessun problema e subito accontentato con una stanza appena più piccola ma di qualità pari. Molto consigliato anche per l'eccellente posizione!
Raportaţi această recenzie
Giuseppe R. Călător individual Italy, 1 septembrie 2012
Piacevole

Posizione
9
Ottima posizione,nel vecchio quartiere di Hanoi, con tutto il fascino del mercato notturno, da visitare. il tutto spostandosi semplicemente a piedi.
Nightlife Tip: Pieno di locali tipici della zona.
Raportaţi această recenzie
Jeffrey H. Călător în pereche Australia, 25 iulie 2015
Hanoi old town three star

Staff were very friendly and helpful. Excellent location. The room was clean, comfortable and equiped with all essential amenities.
8
The hotel was a little hard to find and we were a little concerned as the taxi driver left us in the middle of a busy market pointing down a narrow lane. The hotel is comfortable and the staff were always friendly and willing to help. The breakfast was basic but sufficient enough to keep most people content. We had a delux room with a city view. The room was spacious and comfortable but we were on the third floor facing the lane and it was a bit noisy from 6am through to late in the evening. Our "city view" consisted of another hotel window about 3 meters from our window.
Raportaţi această recenzie
Phuoc K. Călător în pereche Vietnam, 22 iulie 2015
Good location

Location, clean, equipments
7,7
The hotel is located at the center of Hanoi, easily walk to the center, there are many lical restaurants, shop bear by. The room is clean, good size for a city hotel in old quater, friendly staff, good wifi. Breakfast is quite good. Room rate is reasonable.
Raportaţi această recenzie
Thomas P. Călător în pereche United Kingdom, 14 iulie 2015
Excellent

Staff, location, new hotel
10
Staff very friendly, location right in the heart of old town.
Raportaţi această recenzie
Hannah M. Călător în grup United States of America, 8 iulie 2015
Highly Recommended Hotel

The cleanliness of the rooms, the helpfulness of the staff, and the location
8
Hanoi Romance hotel is a hotel that I would go back to if I returned to Hanoi. It is affordable, clean, and the staff are very friendly. They have a big buffet breakfast and the beds are large and comfortable.
Raportaţi această recenzie
Thomas P. Călător în pereche United Kingdom, 7 iulie 2015
Great hotel

Location staff good size rooms
10
Staff very friendly, great location right in the heart of the old town.
Raportaţi această recenzie
Tarida R. Călător individual Thailand, 5 iulie 2015
good hotel

good room clean hotel good staff
7,7
fantastic
Raportaţi această recenzie
Daniel K. Călător individual United Kingdom, 3 iulie 2015
Stay in Hanoi

Location, the staff performance and comfort of the room
9,3
My flight to Hanoi was delayed and I arrived near midnight and the staff were there to greet me and offer me some local food that they had bought for free. The staff were extremely helpful throughout my stay, the room was comfortable which was helpful as it was over 40c during my stay and I needed somewhere I could escape the heat.
Raportaţi această recenzie
Kok L. Călător individual Malaysia, 30 iunie 2015
Strategic Location

locates right in the middle of the most happening places at Old Quarter. Nice scenery of Hoan Kiem lake. Many foods just around the corner
6,7
Thr aircon will take a while to bet the hot summer day. Overall it is quite a good choice in terms of location
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - ApartamentHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - BufetHanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Romance Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - HolHanoi Romance Hotel Hanoi - HolHanoi Romance Hotel Hanoi - HolHanoi Romance Hotel Hanoi - HolHanoi Romance Hotel Hanoi - HolHanoi Romance Hotel Hanoi - Hol


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B03