De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 767 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,9
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (767)
Sortare:
Marco C. Călători în pereche Italy, 17 august 2014
Ottima posizione ma necessita un bel reatauro

Posizione - staff
7,7
Niente da dire Sulla posizione e sullo staff, veramente eccellenti, ma l'albergo e' un po vecchiotto ed avrebbe bisogno di una certa manutenzione. Comunque il rapporto qualita prezzo e' ottimo considerando che siete in centro ad Hanoi e che non alloggiate in una Catena Internazionale, ma in una struttura prettamente vietnamita. Consigliato per budget limitati e per chi non si formalizza troppo. Pulito.
Raportaţi această recenzie
Gianmaria V. Călători individuali Italy, 26 iunie 2014
Molto bene

Posizione, pulizia,
8,3
Camera piccola, ma molto pulita e ordinata, buone le rifiniture. Internet veloce. Colazione non entusiasmante. Personale un po' svogliato a darti consigli. Bella posizione, vicino al lago e alla zona vecchia di Hanoi! Consigliato
Raportaţi această recenzie
Tung T. Călători drum de afaceri Vietnam, 18 mai 2016
Ok
6,7
Ok
Raportaţi această recenzie
Wai Y. Familii cu copii în vârstă Hong Kong, 1 aprilie 2016
Low rate and quite good
5,7
Excellent for such a low rate.
Raportaţi această recenzie
Yogeswaren G. Călători drum de afaceri Malaysia, 8 martie 2016
Pleasant Stay

Hospitality, Friendly and Helpful Staff, Sincereity
7
Everything is good. The only comment is the price is high.
Raportaţi această recenzie
Wihelmina W. Călători în grup Indonesia, 26 februarie 2016
good

clean, friendly hotel staff and comfortable.
8,7
Happy and enjoy of full activity......
Raportaţi această recenzie
Wihelmina W. Călători în grup Indonesia, 26 februarie 2016
good

clean, friendly hotel staff and comfortable.
8,7
Happy and enjoy of full activity......
Raportaţi această recenzie
Tan Y. Călători în pereche Malaysia, 24 februarie 2016
Good Location,Nice,Friendly staffs
6
This is the second time we stayed here,The Staffs still remembered us when we arrive,welcomed us with tea and coffee,made us feel like home away from home.The room was nice,clean and no window cause we booked superior room,next time will try deluxe or junior suite room.Will recommend this lovely hotel to my friends surely.
Raportaţi această recenzie
Natthapat L. Călători individuali Thailand, 18 ianuarie 2016
Wonderful trip

Staff, room & location
6,3
Raportaţi această recenzie
Lee H. Familii cu copii în vârstă Singapore, 6 ianuarie 2016
Can be better

location, convenience, room size
5
The staff able to address me by my name, I am impressed. The room is near the lift, so it is very noise for me and I was not able to sleep well. The breakfast starts at 6.30am where my tour guide needs to fetch me to sapa at 6.30am. I was taking my breakfast in a rush. The coffee was not ready. The staff who slept in the sofa still not packed yet. The staff were not friendly when my tour guide talked to him. They need to smile more.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - BufetHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - BufetHanoi Royal View Hotel Hanoi - BufetHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - HolHanoi Royal View Hotel Hanoi - HolHanoi Royal View Hotel Hanoi - BaieHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07