De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Old Quarter, Hanoi, Vietnam

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,1

din 726 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,5
Situare
8,0
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (726)
Sortare:
Maurizio B. Familii cu copii în vârstă Italy, 15 august 2015
soggiorno ad hanoi

cortesia, informazioni, seconda camera
7,7
La prima sera la camera per tre persone era piccola e con un bagno obsoleto. Abbiamo chiesto il cambio e siamo stati accontentati con una ottima camera. Abbiamo deciso un estensione di soggiorno di una notte e la stessa camera ci è stata fatta pagare un po' di più !! Valutazione globale ottima.
Simone B. Călători în pereche Italy, 15 decembrie 2013
tanta pioggia e troppa cortesia

centrale, pulito, bella camera
6,7
in due parole "attenti alla reception" tentano di fregarvi con i tour ed in particolare la signorina con occhialetti e macchia verde sull'occhio destro, che vorrei segnalare all'attenzione di Agoda, ha tentato di estorcere 330 dollari " non noccioline" 330 dollari,con l'inganno di un tour che secondo lei avevamo fissato e dovevamo pagare, quando ne avevamo solo parlato con lei per sapere cifre date ecc... senza avere firmato alcun chè
Mary F. Călători în pereche Ireland, 25 mai 2016
Satisfactory
4,3
Lovely breakfasts, very helpful staff, just a disappointing room. There was mould in our bathroom and holes in our bedsheets as well as in the bed frame.
Mark C. Călători individuali United States of America, 21 mai 2016
Enjoyed my stay, highly recommend!
4
Nice hotel , good location, friendly staff.
Marc B. Călători individuali Australia, 17 mai 2016
excellent small hotel
6,3
had a short but excelent stay at this hotel the premises were clean and nicely equiped the staff were very professional in their work and at the same time extremely helpful with their local knowledge
Gemmafe T. Călători în pereche Philippines, 8 mai 2016
Woth the stay
6
We loved our stay at the hotel. The staff are nice especially Mr. Lee, they were so accomodating and friendly. We got more than the price of the room. Nothing to complain. The room is clean and yummy breakfast was served well.
Eunice V. Călători în pereche Philippines, 6 mai 2016
Value for money
6,7
We enjoyed our stay at Hanoi Serenity Hotel. The staff was very accommodating especially Joy. She went beyond what she needed to do to help in our unfortunate travel mishap. We very much appreciate her help and concern. The food is also good. My husband and I enjoyed the breakfast especially their pho. The hotel is also accessible and a stone's throw away from Hoan Kiem Lake and a lot of restaurants.
Justin L. Călători individuali United States of America, 2 mai 2016
Good Value
6
Rebranded from Rising Dragon Hotel, this hotel provides very good value. It's centrally located and pretty quiet, away from all the noise. Staff was nice and helpful.
Alex T. Călători individuali United States of America, 1 mai 2016
good value
5
hotel a bit old, but good value.
Kow L. Călători drum de afaceri Malaysia, 20 aprilie 2016
Helpful staffs
5
Other than the crack toilet bowl, the room is nearly perfect for a simple cost like this.
1 din 1 recenzii
Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07