De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Old Quarter Număr camere: 25

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,1

din 668 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,5
Situare
8,0
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (668)
Sortare:
Maurizio B. Familii cu copii în vârstă Italy, 15 august 2015
soggiorno ad hanoi

cortesia, informazioni, seconda camera
7,7
La prima sera la camera per tre persone era piccola e con un bagno obsoleto. Abbiamo chiesto il cambio e siamo stati accontentati con una ottima camera. Abbiamo deciso un estensione di soggiorno di una notte e la stessa camera ci è stata fatta pagare un po' di più !! Valutazione globale ottima.
Raportaţi această recenzie
Simone B. Călători în pereche Italy, 15 decembrie 2013
tanta pioggia e troppa cortesia

centrale, pulito, bella camera
6,7
in due parole "attenti alla reception" tentano di fregarvi con i tour ed in particolare la signorina con occhialetti e macchia verde sull'occhio destro, che vorrei segnalare all'attenzione di Agoda, ha tentato di estorcere 330 dollari " non noccioline" 330 dollari,con l'inganno di un tour che secondo lei avevamo fissato e dovevamo pagare, quando ne avevamo solo parlato con lei per sapere cifre date ecc... senza avere firmato alcun chè
Raportaţi această recenzie
Alex P. Călători în pereche United States of America, 1 februarie 2016
Decent value hotel

Location, accommodating staff, free wifi
8,7
Decent stay for the money. Great location and staff were very friendly and helped us with all of our bookings and excursions. Free breakfast in the morning and free wifi (worked pretty well). Room and bathroom were clean but I had 2 issues: 1) bed was rock hard (as some other reviews commented) I like form mattresses but this felt like sleeping on concrete 2) bedding and towels were old and a bit ripped... Were clean but they could be replaced to freshen up the room Overall a decent stay for $16/night but I don't think this hotel is on par with other 3 star hotels. Seems more like a 2 star.
Raportaţi această recenzie
Amandine H. Călători în grup France, 12 ianuarie 2016
Good personnel

Organization, clean , good location
8,3
Raportaţi această recenzie
Javier R. Familii cu copii în vârstă Spain, 2 ianuarie 2016
Keep looking

The staff were nic
5
Raportaţi această recenzie
Ann B. Familii cu copii în vârstă United Kingdom, 1 ianuarie 2016
Better than average for old quarter

Location good, staff nice
7
The rooms were newly decorated/ renovated but the bathrooms were old and moldy. Views were non existent unless you had a room overlooking the street. Aircon did not work
Raportaţi această recenzie
Hiep N. Călători în grup Australia, 29 decembrie 2015
hot water needs upgrade takes ages to heat up

Close proximity, service is good, and the shuttles to the airport
5,3
I wouldn't call it a 3 star hotel , compare to Ho chi Minh city this would be a 1 star... Bath room needs upgrading , hot water u need to wait quite a while for it to heat up , in all u get what you pay for
Raportaţi această recenzie
Giang L. Familii cu copii tineri Vietnam, 29 decembrie 2015
Not recomend

location is convenient to go around.
5,3
Breakfast buffet is very poor. Fruits are not filled when it is finished, even it is requested. Bathroom is dirty with old towers. Bed clothes are dirty and old. Staff is not trained well. When I was in the room, by a mistake she went in without knocking the door. Room is very tiny and noisy by the next rooms and corridor. My room has a small window which can be opened outsider in the corridor. I requested to fix it to be able to lock from inside but nobody did it.
Raportaţi această recenzie
Maria J. Călători în grup United States of America, 27 decembrie 2015
Close to the train station, friendly staff

Location, staff, a/c
7,3
I was backpacking with my husband and my sister and we only got the room so we could really shower and drop our bags before taking the overnight train to Lao Cai. The room was perfect for what we needed. Small - but it had wifi, a hot shower and a/c. I think it would be fine if you choose to stay there for a couple of days - we just didn't need to do that (we showed dropped our bags to walk around the city and then left for the train in about 6 hours). The staff was very accommodating and ready to help with any of our needs. The room was small with no windows, but again - it served its purpose. I think it was a great value and walking distance from the train station and other sites in the old down of Hanoi.
Raportaţi această recenzie
Jiwon S. Călători individuali South Korea, 11 decembrie 2015
very cold in the room, but aircon helped.

very cold in the room, but aircon helped.
5
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C01