De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotel Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Old Quarter Număr camere: 25
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,2

din 602 opinii

Calitate-preţ
8,6
Situare
8,1
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,3
Toate opiniile (602)
Sortare:
Maurizio B. Familie, copii în vârstă Italy, 15 august 2015
soggiorno ad hanoi

cortesia, informazioni, seconda camera
7,7
La prima sera la camera per tre persone era piccola e con un bagno obsoleto. Abbiamo chiesto il cambio e siamo stati accontentati con una ottima camera. Abbiamo deciso un estensione di soggiorno di una notte e la stessa camera ci è stata fatta pagare un po' di più !! Valutazione globale ottima.
Raportaţi această recenzie
Simone B. Călător în pereche Italy, 15 decembrie 2013
tanta pioggia e troppa cortesia

centrale, pulito, bella camera
6,7
in due parole "attenti alla reception" tentano di fregarvi con i tour ed in particolare la signorina con occhialetti e macchia verde sull'occhio destro, che vorrei segnalare all'attenzione di Agoda, ha tentato di estorcere 330 dollari " non noccioline" 330 dollari,con l'inganno di un tour che secondo lei avevamo fissato e dovevamo pagare, quando ne avevamo solo parlato con lei per sapere cifre date ecc... senza avere firmato alcun chè
Raportaţi această recenzie
Anh N. Călător individual Vietnam, 24 august 2015
Good

Staff. Location. Room service
7
Nice. But Ha Noi was too hot at that time.
Raportaţi această recenzie
Henry C. Călător individual South Korea, 22 august 2015
COST SAVING

COST SAVING, CLEANESS, QUIET
5
COST SAVING, CLEANESS, QUIET
Raportaţi această recenzie
Estevania C. Călător în pereche Netherlands, 21 august 2015
Good budget hotel

Price, service, cleanliness
7,3
Our stay here was okay. We paid around 12 euro/night for a standard room and definitely get what you pay for. The room has no windows and is very hot when you return to your room (because the aircon is automatically turned off when you leave). The breakfast is very meager for vietnamese standards, but if you dont eat much its okay.
Raportaţi această recenzie
Michal C. Călător în grup Slovakia, 7 august 2015
Great stay, great hotel, excellent staff

super friendly staff, helpful in organizing trips to Sapa and Halong Bay, cleanliness of the room
9,7
I have very enjoyed our stay in hotel. All people in the hotel spoke good english and very very helpful, kind and sincere. I was really amazed how nice and helpfule they were whenever they could - either arranging taxis, breakfast to go, arranging trips, tips on travel, etc. I would really recommend this place, it is worth it. Exceeded any expectations.
Raportaţi această recenzie
Sian L. Călător în pereche Canada, 4 august 2015
Good location. Nice enough if on a budget

The location was good, the staff were friendly and helpful and the bed was reasonably comfortable
7
We were on a budget and for the price we paid the hotel was a good standard. The best thing is the location. On the edge of the old town near to some great bars and restaurants and within walking distance to a lot of Hanoi's attractions. The downsides were that it wasn't the cleanest hotel I've stayed in and there were staff sleeping in the corridors. That being said the sleeping staff were very helpful with our bags when we checked out early in the morning although I did feel bad for having woken them up!
Raportaţi această recenzie
Dong H. Călător în pereche South Korea, 3 august 2015
great value

free breakfast, cleanliness and staff
9
Raportaţi această recenzie
Amy R. Călător în pereche United Kingdom, 31 iulie 2015
Serenity 2 hotel

Friendly helpful staff.
8
Serenity 2 hotel is a nice hotel, but slightly overpriced. The room we were given was much smaller than the one advertised, with some of the added extras promised missing. But still a clean nice hotel room with a good working shower. We booked through Agoda for £8 a night - if you book directly thro them it is more expensive! The breakfast is small and basic, but a nice addition - plus it's a free meal! The laundry service is $2 a kg - more expensive than most places. But they do a really lovely job. Our clothes feel and smell so nice. The staff are incredibly helpful - just ask them if you need anything. It's in a good location, close to the streetfood and bars. The hotel has a lift - which was a bonus as we were on the 8th floor. All in all a good stay - I would recommend them to others.
Raportaţi această recenzie
Bao N. Călător pentru drum de afaceri Vietnam, 30 iulie 2015
Tiny

Breakfast, location, AC
4,7
Room area is just around 8m2
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interior hotelHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C04