De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotel Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de fitness Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Vedere Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Centru de afaceri Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hol Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Piscină Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Vedere Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartament Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotel
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Transport în comun din zonă Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băutură Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotel Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balcon/Terasă Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotel Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Zona North Point Număr camere: 828
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 2296 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,9
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (2296)
Sortare:
Marco B. Călător în pereche Italy, 28 aprilie 2014
ottimo hotel con servizio adeguato

standard elevato, silenzioso, buona posizione
8,7
anche se non è situato nei quartieri centrali, l'hotel è vicino alla fermata della metropolitana e raggiungibile in modo rapido da dovunque. La posizione è ottima, le camere hanno la vista su entrambi i lati della baia di hong kong. La camera è spaziosa, anche se un po' ingombra di arredi, il bagno notevole. Il servizio è impeccabile, ottima e varia la colazione. Abbiamo scelto la camera de luxe harbour che dà diritto al check in/out veloce e l'accesso al bar dell'ultimo piano alla sera con soft drink gratuiti. L'hotel è silenzioso: in altri, anche di livello elevato, si sentiva il rumore della strada o dei cantieri (ce ne sono molti). Se tornassi ad hk e decidessi di scegliere un hotel di questo livello tornerei sicuramente.
Raportaţi această recenzie
Alberto G. Călător în pereche Italy, 2 decembrie 2012
buona posizione camere un poco piccole

gentilezza del personale e ristorante
8
ho trascorso 3 giorni molto piacevoli , ambiente favorevole
Raportaţi această recenzie
Pasquale F. Călător pentru drum de afaceri Italy, 10 noiembrie 2012
Camere piccole posizione non da 5stelle

Colazione esclusa no wifi da nessuna parte tutto e a pagamento
4,3
Soggiorno non affatto piacevole grande hall senza nessun conforto camere piccole non da hotel a 5stelle.
Raportaţi această recenzie
Ferdinando D. Călător pentru drum de afaceri Italy, 12 noiembrie 2010
Hotel confortevole servizio ottimo

gentilezza dl personale specialmente concierge
8
Ben servito dalla stazione e per la stazione. Consiglio di mangiare al ristorante all'ultimo piano, ottima cucina. Ben servito dal metrò pur essendo un pò periferico
Restaurant Tip: ottima all'ultimo piano
Raportaţi această recenzie
Hye Y. Călător în pereche South Korea, 28 iulie 2015
Great break time in Hongkong

location, Clean room, friendly service
9,3
Raportaţi această recenzie
Ng H. Călător în pereche Hong Kong, 27 iulie 2015
Great outdoor jazzuci and breakfast

Patio room outdoor Jazzuci. Breakfast. Service.
8,7
At first was not happy, coz I have to wait till 4pm to get a room. But then the staff offer us late check out and upgrade to a suit room. Eventually the whole experience turn to positive. I have to say the patio room with outdoor jazzuci is really amazing, enjoy the harbor view while doing jazzuci and sipping a glass of champagne. What else do u want in HK? And the breakfast is really surprise, different varieties and taste good. The club lounge is another best, free coffee tea all day, tea time snack at 3-5pm, cocktail at 6-8pm. Very very valuable stay. Have few bad things, when I get in the jazzuci, the bottom of the pool is so slippy which means so dirty and hasn't been brushed for long time! Of coz after I called, they came to clean it off. We had lunch at the restaurant, food wasn't as good as I expect, the chicken we ordered was overcooked dry and tasteless. Overall the facilities make it worth to stay.
Raportaţi această recenzie
Irene O. Călător în pereche Philippines, 27 iulie 2015
trying hard

Mear Mtr, beddings, size of the room
5,3
Noise in the bathroom pipe when i open the faucet was not fixed, they tried to fix at my time of stay, it is unfair since i am paying the rate to have a nice and comfortable stay and the maintenance is disturbing my privacy. They should at least offer a change im room or some compensation since they cannot do anything about it
Raportaţi această recenzie
Vince C. Călător în pereche Hong Kong, 26 iulie 2015
nice place

gd
8
Raportaţi această recenzie
Yasu F. Călător în pereche United States of America, 25 iulie 2015
What I wanted in a hotel

good price, nice views, nice fragrance in the lobby
10
It was as I expected which is perfect. The cost of a room at $147 USD was good for the hotel accomodation I was getting I felt. I enjoyed the 188 restaurant buffett. Sushi place there was too expensive in my estimation for sushi. Hotel staff was excellent. Room was good. Views were nice. I was not disappointed in any way.
Raportaţi această recenzie
Yolanda B. Călător în pereche Indonesia, 24 iulie 2015
location is not good

nothin
5
It was ok. Only few restaurant nearby. Far from downtown. View of harbour its not that good. Clean room but too small. Overcharged price
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotelHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de fitnessHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VedereHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Centru de afaceriHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PiscinăHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VedereHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Transport în comun din zonăHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băuturăHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balcon/TerasăHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotelHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A01