De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,1

din 2529 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,9
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (2529)
Sortare:
Giuseppe A. Călători drum de afaceri Italy, 13 noiembrie 2015
In mezzo ad un cantiere

Reception, Vista, Palestra
8
Buono
Raportaţi această recenzie
Marco B. Călători în pereche Italy, 28 aprilie 2014
ottimo hotel con servizio adeguato

standard elevato, silenzioso, buona posizione
8,7
anche se non è situato nei quartieri centrali, l'hotel è vicino alla fermata della metropolitana e raggiungibile in modo rapido da dovunque. La posizione è ottima, le camere hanno la vista su entrambi i lati della baia di hong kong. La camera è spaziosa, anche se un po' ingombra di arredi, il bagno notevole. Il servizio è impeccabile, ottima e varia la colazione. Abbiamo scelto la camera de luxe harbour che dà diritto al check in/out veloce e l'accesso al bar dell'ultimo piano alla sera con soft drink gratuiti. L'hotel è silenzioso: in altri, anche di livello elevato, si sentiva il rumore della strada o dei cantieri (ce ne sono molti). Se tornassi ad hk e decidessi di scegliere un hotel di questo livello tornerei sicuramente.
Raportaţi această recenzie
Alberto G. Călători în pereche Italy, 2 decembrie 2012
buona posizione camere un poco piccole

gentilezza del personale e ristorante
8
ho trascorso 3 giorni molto piacevoli , ambiente favorevole
Raportaţi această recenzie
Pasquale F. Călători drum de afaceri Italy, 10 noiembrie 2012
Camere piccole posizione non da 5stelle

Colazione esclusa no wifi da nessuna parte tutto e a pagamento
4,3
Soggiorno non affatto piacevole grande hall senza nessun conforto camere piccole non da hotel a 5stelle.
Raportaţi această recenzie
Ferdinando D. Călători drum de afaceri Italy, 12 noiembrie 2010
Hotel confortevole servizio ottimo

gentilezza dl personale specialmente concierge
8
Ben servito dalla stazione e per la stazione. Consiglio di mangiare al ristorante all'ultimo piano, ottima cucina. Ben servito dal metrò pur essendo un pò periferico
Restaurant Tip: ottima all'ultimo piano
Raportaţi această recenzie
Antonius P. Călători drum de afaceri Indonesia, 6 februarie 2016
nice place to stay

all staff are very nice. fantastic view.
8
Raportaţi această recenzie
Chin M. Călători în pereche Hong Kong, 31 ianuarie 2016
good service

staff is very helpful, hotel is new and clean,
9,3
Raportaţi această recenzie
Ann F. Călători drum de afaceri United Kingdom, 20 ianuarie 2016
Jewel in Hong Kong

Close to MTR, great entrance and foyer, staff performance
9,7
Raportaţi această recenzie
Surya D. Călători în pereche Indonesia, 17 ianuarie 2016
Great views of harbour

Nice harbour view, freindly staffs and location
7,7
staff were friendly and professional, room clean and functional. Close to MTR. nice view .
Raportaţi această recenzie
Shilpa V. Călători drum de afaceri India, 15 ianuarie 2016
Always pleasure to stay at Harbour grand hotel

Service, rooms, location
9
It's a very good hotel to stay in. I usually stay there when i visit Hong Kong for business. Room size is good, hygene & service is good. Food is also nice, but I wish it was a bit cheaper. I feel restaurent prices here are very expensive. I stay normally at club room & I love their service at 41st floor lounge. It's comfortable, fast & good quality.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotelHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de fitnessHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VedereHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Centru de afaceriHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - HolHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PiscinăHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VedereHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartamentHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Transport în comun din zonăHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băuturăHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exterior hotelHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balcon/TerasăHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interior hotelHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A01