De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel
anterior : Harbour Plaza Hong Kong Hotel
Situare:
Hung Hom
Număr camere:
554
Verifică tarifele și disponibilitatea la acest Hotel |
Ne dorim ca pentru camera dvs. să plătiţi cel mai mic tarif posibil. Dacă aţi rezervat o cameră de hotel prin intermediul Agoda şi apoi ne arătaţi că aţi fi putut rezerva aceeaşi cameră, pentru aceeaşi perioadă la un tarif mai mic, care poate fi vizualizată şi rezervată pe un alt site web vă vom oferi un tarif similar sau chiar mai mic. Apăsaţi acest link pentru mai multe informaţii.
Ne pare rău dar nu sunt camere libere la Harbour Grand Kowloon pentru datele alese de dvs.
Clienţii care au vizualizat acest hotel adesea au şi rezervat
Opinii clienţi recente
| Selectați tipul de călător
Toate opiniile
(508)
Giuseppe A.
Italy,
16 noiembrie 2012
Hotel perfetto come posizione
Vicinanza con la fiera internazionale
8,3
Perfetto, comodo e di buon livello anche per la ristorazione
Massimiliano D.
Italy,
22 iunie 2011
hotel molto gradevole con una fantastica vista
l'accoglienza e la rapidità nel svolgere le richieste fatte
buono nel suo contesto ma potrebbero dare di più per quanto riguarda l'intrattenimento
Restaurant Tip:
per gli italiani.... se siete sempre in viaggio come me e avete voglia di cucina italiana andate al ristorante sabatini a koolown merita.
Gareth C.
Călător în grup
Canada,
15 iunie 2013
Terrible food, highly overpriced with bad Internet
Clean, large rooms, fast room service
Ho K.
Malaysia,
8 iunie 2013
Comfortable room, friendly English spoken staf
Big Room, Nice Food and Nice View
Luz B.
Călător individual
United States of America,
4 iunie 2013
The staff at the executive level was extremely
9,7
Excellent service, good food, nicely appointed facilities, great views especially from pool and room.
Ip P.
Familii cu copii tineri
United Kingdom,
30 mai 2013
Excellent grand looking hotel
pool, entrance and large room
7,7
Toh K.
Singapore,
22 mai 2013
excellent harbour view romms
free shuttle bus to city; grand hotel; polite staff;excellent amazing rooms; hotel ambience;
nice pool! grand hotel! value for money! nice & polite staff.staff aso provide professional services..amazing rooms, bedroom clean & aso bathroom..comfortable bed & good to sleep on. first class amenities, great view of the harbour..free shuttle bus to central kowloon. value for money!! strongly recomended!!!
Jaeyeong Y.
South Korea,
19 mai 2013
good!!
ocean view, pool, shuttle bus
7,3
Sang H.
Familii cu copii tineri
South Korea,
19 mai 2013
nice swimming pool
swimming pool, whampoa garden, ferry pier
6,3
Colin J.
New Zealand,
17 mai 2013
Very Good, but needed Internet in room (free)
Comfort of room, Club Lounge, and service by staff
8,3
Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!