De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Macao, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hard Rock Hotel Macao - Apartament Hard Rock Hotel Macao - Apartament Hard Rock Hotel Macao - Intrare Hard Rock Hotel Macao - Recepţie Hard Rock Hotel Macao - Interior hotel Hard Rock Hotel Macao - Interior hotel Hard Rock Hotel Macao - Spa Hard Rock Hotel Macao - Spa Hard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băutură Hard Rock Hotel Macao - Exterior hotel Hard Rock Hotel Macao - Magazine Hard Rock Hotel Macao - Magazine Hard Rock Hotel Macao - Magazine Hard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băutură Hard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băutură Hard Rock Hotel Macao - Apartament
Hard Rock Hotel Macao - Exterior hotel Hard Rock Hotel Macao - Interior hotel Hard Rock Hotel Macao - Hol Hard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreere Hard Rock Hotel Macao - Recepţie Hard Rock Hotel Macao - Piscină Hard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băutură Hard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreere Hard Rock Hotel Macao - Pub/Lounge Hard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreere Hard Rock Hotel Macao - Spa Hard Rock Hotel Macao - Magazine
Zona Taipa / Cotai Număr camere: 322
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 1384 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (1384)
Sortare:
Koh K. Familie, copii în vârstă Singapore, 27 iulie 2015
A hotel of classic rock style

Big and comfy beds
7,7
nice and pleasant except for toilet with no attached taps for washing hands
Raportaţi această recenzie
San S. Călător pentru drum de afaceri Macau, 25 iulie 2015
Staffs are very good

staffs are very polite and nice and very helpful.They are willing to help. I like their attitude.
9
Raportaţi această recenzie
Thomas A. Călător în pereche Ireland, 24 iulie 2015
Good but a little overpriced

The house of dancing water, the ornaments,
7,7
The hotel is great, don't get me wrong. The room was nice. It's just I thought it was a bit over priced for a standard I have seen surpassed for far cheaper room rates in other hotels. The house of dancing water is a must see. There is not much to do other than gamble, there were no bars with people in them to sit and have a few drinks, which was dissapointing. I was really surprised at how bad the internet connection in the room was. Only the laptop would connect, It wouldn't let our phones connect (iPhone & Sony z3) that was frustrating.
Raportaţi această recenzie
Edwin T. Familie, copii în vârstă Indonesia, 24 iulie 2015
small & expensive

the bathroom is small & expensive .. i think the hotel 3/4 star
7,3
Raportaţi această recenzie
Wong L. Călător în grup Singapore, 23 iulie 2015
Really good hotel. Nice room. Staff serve well.

Location good, room very big, excellent services & provide very good transport service.
9,3
Just a word as excellent.
Raportaţi această recenzie
Toh Y. Călător în pereche Malaysia, 23 iulie 2015
EXCELLENT ROOM

SERVICE,ROOM AND LOCATION
9,7
Raportaţi această recenzie
Kartika P. Familie, copii în vârstă Indonesia, 23 iulie 2015
LOVE IT!

Room, bus, interior
7
Very pleasant stay we had! Big room, big beds, nice view!
Raportaţi această recenzie
Kartika P. Călător în pereche Indonesia, 23 iulie 2015
Very Good!

Interior, room, bed
6,7
We like it stay here! big room, big bed! we can see venetian from our window room
Raportaţi această recenzie
Lok H. Călător în pereche Hong Kong, 22 iulie 2015
Anniversery celebration

Room tidyness
8,3
Raportaţi această recenzie
Nelfarida R. Familii cu copii tineri Hong Kong, 21 iulie 2015
the waitrees not god in serving us , when we ask

room big and comfortable , customer service nice and friendly, everthing we need have in hotel, easy to go everywhere with shuttle bus
8,7
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hard Rock Hotel MacaoHard Rock Hotel Macao - ApartamentHard Rock Hotel Macao - ApartamentHard Rock Hotel Macao - IntrareHard Rock Hotel Macao - RecepţieHard Rock Hotel Macao - Interior hotelHard Rock Hotel Macao - Interior hotelHard Rock Hotel Macao - SpaHard Rock Hotel Macao - SpaHard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băuturăHard Rock Hotel Macao - Exterior hotelHard Rock Hotel Macao - MagazineHard Rock Hotel Macao - MagazineHard Rock Hotel Macao - MagazineHard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băuturăHard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băuturăHard Rock Hotel Macao - ApartamentHard Rock Hotel Macao - Exterior hotelHard Rock Hotel Macao - Interior hotelHard Rock Hotel Macao - HolHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - RecepţieHard Rock Hotel Macao - PiscinăHard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băuturăHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - Pub/LoungeHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - SpaHard Rock Hotel Macao - MagazineHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - SpaHard Rock Hotel Macao - RecepţieHard Rock Hotel Macao - Pub/LoungeHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - Pub/LoungeHard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băuturăHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - ApartamentHard Rock Hotel Macao - RestaurantHard Rock Hotel Macao - Pub/LoungeHard Rock Hotel Macao - RestaurantHard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băuturăHard Rock Hotel Macao - Interior hotelHard Rock Hotel Macao - Pub/LoungeHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - Mâncare şi băuturăHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreereHard Rock Hotel Macao - Facilităţi de recreere


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06