sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Holiday Inn Macao Cotai Central

Sands Cotai Central Cotai Strip, Taipa / Cotai, Macau (Arată hartă)

rezervaţi acum!

Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţi Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţi Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţi Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Interior hotel Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Restaurant Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţi Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţi Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţi Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Restaurant Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Pub/Lounge Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Pub/Lounge Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Recepţie Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Hol Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Hol Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Magazine Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Sală de fitness
Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Piscină Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Exterior hotel Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Exterior hotel Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Exterior hotel Holiday Inn Macao Cotai Central Macau - Grădină
Situare: Taipa / Cotai Număr camere: 1224

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 1756 opinii

Calitate-preţ
8,2
Situare
8,5
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,8
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (1756)
Barbara B. Călător individual Italy, 27 iunie 2013
Soggiorno confortevole e di alta qualità

Comfort, pulizia, cordialità
9,7
Wong K. Călător individual Indonesia, 8 aprilie 2014
good location, value for money

location, good swimming pool and free wifi
7,7
Good and having enjoyful night since easy to access many tourism spots and great swimming pool with the warm water
Chollapas T. Familii cu copii tineri Thailand, 7 aprilie 2014
Holiday Inn Macao Cotai Central

New hotel, comfortable sleep, great staff
8,7
Love this hotel even it's a first time stay here This hotel is very nice, the receptionist Is very kind , due to it is my dad's birthday then she upgraded me for the deluxe and give us late check out as well, al the staff and the lounge is very nice as well, so I can say that this hotel have many good staffs which excellent in service and if I have chance to go back, will stay here again
Hing W. Călător în pereche China, 6 aprilie 2014
clean and friendly

room, swimming pool and Gym
7,3
Overall good
Wai M. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 3 aprilie 2014
Good location, it closed to my working location

location is good, clean, new
8
location is good, clean, new
Felix S. Călător în pereche Indonesia, 3 aprilie 2014
Pleasant

Pleasant
7,3
Yutthaphum M. Călător pentru drum de afaceri Thailand, 2 aprilie 2014
The Room a little bit small but very comfortable.

Good Room Good Foods Good Casino.
9,7
Koh C. Călător în pereche Singapore, 29 martie 2014
review for macao cotai central

room size
6
casinos all around the area. nice room size
Koh C. Călător în pereche Singapore, 29 martie 2014
review for macao cotai central

room size
6
casinos all around the area. nice room size
Joanne M. Familii cu copii tineri Philippines, 25 martie 2014
an expensive hotel but with good service, nice bed

close to shopping areas, with free shuttle to ferry, swimming pool
5,7
The hotel is quite expensive and we thought we have special promo included in the agoda booking that I made, unfortunately, when i inquired about it, the hotel staff is not familiar with the promo.That's why i think i got dupped into booking this hotel

rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Holiday Inn Macao Cotai Central MacauHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţiHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţiHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţiHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Interior hotelHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - RestaurantHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţiHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţiHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţiHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - RestaurantHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Pub/LoungeHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Pub/LoungeHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - RecepţieHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - HolHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - HolHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - MagazineHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Sală de fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - PiscinăHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Exterior hotelHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Exterior hotelHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Exterior hotelHoliday Inn Macao Cotai Central Macau - Grădină


AS-AGWEB-3A05